saçmalık..
teminatlara zamla alakası yok
belki payvadeli için sözleşme yenilemen gereklidir vs. ondan kaynaklanıyordur
Printable View
10213.................Şort poza döndüm.......Hadi pislik pala Şortlara dönüş.......
10242.............ikinci parti şort................. Pislik pala bugün bize para vermedi......
yaptığım ince hesplamalara göre vadeli
1026300--1026650... gelirse bişey deneyecem :drunk:
çok ince görüyorsun abi
dün sattığım yüzde 6 onu kaçırdım diye dün aldığım yüzde 9 an itibariyle. ve kılımı bile gıpraştırmıyorum ki normalde oyuncuyumdur alırım satarım bilirsin.
Bizim siyasilerin netceeği umrumda değil.
Umrumda olanlar
1- iliana LOTOVA
2- Shaktikanta Das
2. yazdığımda aslında umrumda değil o kadar.
El ense çekme var şimdilik
https://i.hizliresim.com/gp2w72a.jpg
bizim iş ayrı abi... mühendislik yapıyor
1020750 destek vardı... long açtım... 2000 aşağı çizdi... geri yukarı geldi... 20 dakika 1021-1022 arasında tuttu (hemde hacimli lotlar ile ) 1022 den verdim...
şimdi 2000 yukarı aldı (bu alışta hiç bi dene yükselen hisse görmedim :oleyo: neyle endeks rakamı belirliyor, anlamıyorum )
Kontrolmatik ve Enerjisa iş birliği yapacamış.
<<<<<<<<<
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1253406
Sermayesini temsil eden paylarının %50'si dolaylı olarak Şirketimize ait olan Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. (Enerjisa Üretim) ve Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. (Kontrolmatik Teknoloji), her iki şirketin öne çıkan kabiliyetlerini karşılıklı olarak kullanacakları bir mutabakat sözleşmesini bugün imzalamışlardır.
...
Evet ikimiz ayrıyız.
Sen çok zekisin (kızılcahamam ) ,ve mühendis tabanlısın .ince görmen doğal (malum vadeli yapıyorsun)
Ben tatlı su (köylü) kurnazıyım elime yüzüme bulaşırtırırım herşeyi.
Mühendisliğime gelince biliyonki terkim.
Önce yapar sonra yaptığımdan daha fazla emek harcayıp bozarım.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post6732748
Biraz önce haklısın malum vob yapan dedik ya.: )
Kaç kere haklısın diyeceğim sn Çıtak dostum.
Sen işini bilirsin.İyi de yaptığından şüphem yok.
Aracı kurum kendini korumaya alıyordur. Ufak borçları takip etmek zor, büyük olandan bir şekilde alırız diye düşünüyor olabilir.
dün akşam 41,70--41,80 zorluyordu... şimdi 41
neye dayanıp işlem yapacan ? TEKNİĞE göre
hep söylediğimiz gibi : TÜRKİYE'nin hiçbirşeyinin bir temeli yoktur...kimse gelip burada ekonomi şöyle böyle olduğu üçün BİST fışkırtıyo dimesin
tekniğe uyup kazanabiliyorsan en kralı sensin
Hacimde eski büyük hisseler çok geride vatandaş seksi hisselere yöneliyor.
Abi yanlış anlaşılmasın MC felan yemedim. Teminat tamamlama gibi bir problemim yok. Şuanda viop hesabında 500 bin TL var. Boşta yani hiç bir pozisyon yok. 1 kontrat tskb bile alıp satamiyorum. Sebebi 600 bin lira olmaması. Hani sorun değil 600 e de tamamlarım. Garanti Bankası ile bütün ilisigimi kesmeye karar verdim. Böyle keyfi bir uygulama olamaz. Sabah ariyorlar artık pay vadelilerde işlem yapmanıza izin vermiyoruz diyorlar.
yok hocam senin dediğini ben anladım..
araya batan bazı müşteriler için tedbir amaçlı koymuşlardır belki diye sn macit belirtmiş.
bende bununla ilgisi yoktur demeye çalıştım.
her neyse arayıp söylediklerine göre yapacak bişey yok.
zamla ilgsi olamaz diyorum.. sadece. kurum kendince kapamış o defterleri. pay vadeli için keyfi. :)
elinde limak olan varsa... onda sona gelinmiş olabilir
TERA satışta
MKK'dan günlük liste alınıyor deniyor. Baktılar yabancı satıyor fiyatları yükseltmiyorlar belki.
1 Nisan'da endekslere girecek çıkacaklar bellidir, 10 gün kala bildiriyorlar.
vadenin ilk günü senkrone olamadı.. spot yukarı dana köyünü gösteriyor vadeli aşşağı dana köyünü.
millet kararsız kaldı yönde. :drunk:
gözüm pek seçmiyor
1016800 mü ? 1017900 mü ? o :drunk:
% 6 dan fazla fark var. spot ile yeni vade.
bi en hareketlendi biraz :he:
Çimentolarda klinker kapasitesi, enerji verimliliği, limanlara yakınlık fiyatları etkiliyor.
Ufaklardan GOLTS ve AFYON ucuz gibi ama ucuzluk sadece yeterli değil, spekülasyon malzemesi de lazım.
https://i.hizliresim.com/7r7124g.jpg
bu senenin şampiyonlarından biri papil olsa gerek.
alayımmı diye baktım ama gözden kaçmış. çoooğ gitmiş bu diye almadım