Sayfa 36/1004 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Boşta abi scalp trade ediyorum. Yatırım danismani kapsamından düşmüşüm. Ne demekse. 600 bin lira olmazsa teminat pay vadelilerde işlem yaptirmiyorlar. Endekste dövizde yapabiliyorum ama pay vadelilerde yapamıyorum. Anlamadım.
    saçmalık..

teminatlara zamla alakası yok

belki payvadeli için sözleşme yenilemen gereklidir vs. ondan kaynaklanıyordur

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    saçmalık..

teminatlara zamla alakası yok

belki payvadeli için sözleşme yenilemen gereklidir vs. ondan kaynaklanıyordur
    Tamam yenileyeyim ama neden 600 bin TL olması gerekiyor onu anlamadim. Bostaki para 500 olsa ne olur 600 olsa ne olur

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Bi akbank ile şortçunun bütün parasını üttüler
    Şort oynuyorsan : zarın hileli olduğunuda hesaba katacan dayı
    Şortçununkinin 5 tarafıda 1... longcunun 6
    şekil 3-a :

spot aynı... vadeli -7500

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Başkan ciktinmi seninkinden,
    hayır duruyor sadece söylenenleri dinlemedim
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    1,015 bin civarlarından uzunları yazdık bakalım..
    Dayanamadım, tek kaldıraç girdim bu fiyatlardan. Daha kesinleşmedi ama yapı güzel oluşuyor..

10213.................Şort poza döndüm.......Hadi pislik pala Şortlara dönüş.......

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Tamam yenileyeyim ama neden 600 bin TL olması gerekiyor onu anlamadim. Bostaki para 500 olsa ne olur 600 olsa ne olur

Aracı kurumlar bu konuda krallık gibi yk toplanır bir karar alır elin kolun bağlı. İmzalandığın sözleşmelerde bu detaylar var. Boşa kendini yorma. İş yatırımı ara mesela onlara bir sor.

Ama bunun sana önceden bildirilmemesi terbiyesizlik.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hayır duruyor sadece söylenenleri dinlemedim
    İç organlar tavan yapmıştır şimdi,ben uluu.da dayanamamistim,ha sunuda diim tek kalem fuul olduğu içindi belkide
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 36/1004 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •