Abi market fiyatlarında özellikle çikolata abur cubur çok pahalı ayçiçeği yağı çok uçmuş. Et süt ürünleri uçmuş. Ramazan gelmeden tavuk eti ve süt ürünleri stoklayın.
Printable View
Abi market fiyatlarında özellikle çikolata abur cubur çok pahalı ayçiçeği yağı çok uçmuş. Et süt ürünleri uçmuş. Ramazan gelmeden tavuk eti ve süt ürünleri stoklayın.
Ben en küçük kıza enik derim. Bu dünyada en büyük şanssızlığım evlatlarımı doya doya sevemem oldu. dört evlat var. . İlki 2,25 yaşında askerde iken çıkmaz sokakta trafik kazası sonucu vefat etti ikincisi askerden geldiğimde 2000 Ağustos ta 1 yaşından fazla idi zor kabul ettirdim ev ile hastane arası o zaman git gel 4-5 saat olunca onu tam sevemedim üçüncüyü hastane de çömez olduğum için nöbet ağacı yaptılar mesai vs yok keriz olarak çalıştım çoğunda hastanede yattım eve gidip gelecek zaman bile bırakmadılar. Dördüncü de tadını çıkartmaya çalıştım cıvıl cıvıl geçti 18 yaşına geldi çok çabuk büyüdü bana göre. Küçük hala enik gözümde. Telefon da bile öyle kayıtlı. Eğer evli kız bir torun verirse ne hayallerim var bilseniz rüyalarım onun planı ile geçiyor.
Ben tavuk etinin kokusuna artık katlanmakta zorlanıyorum zaman zaman acaba bozulma ya yakın mı satıyorlar nedir? Bilemedim.
Dün de tarım krediden kaşar peyniri aldım tarsüt adında tost peyniri de değil taze süt kaşar olduğu halde damakta çok hafif bir acılık bırakıyor.
Geçen gün de tukaş barbekü sos öksürük şurubu gibiydi şikayet ettim İzmir'den Tukaş tan aradılar dedim tatildeyim yoksa bunu hıfzısıhhaya götüreceğim, böyle ürün bu kadar yıllık firmaya yakışıyor mu.
Vel hasılı kelam yiyecekler zehir olmuş paramızla zenirleniyoruz bu gıda terörü yeminlen ter türlü terörden daha kötü.
Bugün Mudanya'ya tekne gezisine katıldım şimdi sahilden yazıyorum buraya gelen olursa derin kase isimli işletmede gözü kapalı yemek yiyebilir mükemmel et ve tavuk döner ler ve İstanbul'un yarısı fiyat, hizmet güleryüz on numara . Reklamını yapayım.
Derin Kase odun ateşinde döner Salonu
Zira evde kendim yapıyorum ne istersem ,lokantaya güvenmiyorum , çok nadir böyle bir yer olursa.
Termik santral hisseleri olan arkadaşlar Konya Torku şeker Soma linyit termik santrali için açıklama yapmış batıracak bizi diye. Kapatmak istiyor sözleşme gereği kapatamıyor uzak durun ya da iyice araştırın
ABD'den NFP açıklandı:
https://www.xtb.com/en/market-analys...ed-eurusd-down
Nonfarm Payrolls: actual 256K; forecast 164K; previous 212K;
Keşke de açıklanmaz olay dı Elalarını Elalarını My God Versin Belalarını
TÜİK sadece burada yok ABD de de bir TÜİK var masabaşında milleti dikecekler ,iğneyle iğneyle,
Yalan, Dolan ,Talan bunun adı Dalan pardon Powell..
The open door is that hourly wages increase is less than the expectations.
Kamu bankaları 2024 yılında rekor görev zararı etti. Ziraat Bankası'nın geçtiğimiz yılki zararı 15 yılın toplamını aştı. Ziraat Bankası’na 2024 yılında 75 milyar 739 milyon 619 bin, Halk Bankası’na da 33 milyar 115 milyon 714 bin görev zararı ödendi
Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) ve kamu kuruluşları 2024 yılında da rekor görev zararı etti. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 2024 genel bütçe giderlerine göre, yılın ilk 11 ayında KİT’lere 239 milyar 750 milyon 202 bin lira, kamu bankalarına 109 milyar 36 milyon 890 bin lira görev zararı ödendi.
t24'ün haberine göre kamu kurumlarının görev zararı listesi şöyle;
BOTAŞ; 29 milyar lira,
Elektrik Üretim AŞ; 198 milyar 414 milyon 911 bin lira,
SGK'ya 704 milyar lira görev zararı ödendi
Hamsi 120 TL ye düşmüş...
Ama...
Bir kilo aldım.
Temizledik.
Tam pişirecekken suyunda kılcak kurtlar gördük.
Meğer insan bağırsağından 15 mt ye ulaşan boyu ile bu sağlıya zararlı olan kurtlar nedeniyle bu fiyata düşürmüşler.
İnsanlar nerden bilsinler.
Ucuz görünce izdiham halinde alıyorlardı.
Herkes ahlaksız olmuş bu ülkede...
https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...-zam-18248877/
Köprü ve otoyoldan geçene geçmeyene % 43,93 geçirmişler.
günlerdir lodos var balık almak riskli biraz..
Güzel soru ben açıkça kurtçukların kendileri deaktive olsa bile yumurtalarından irrite oluyorum iyi pişmesi elbette etki eder ama ne kadar, yememeği tercih ederim.
Mezgit severler bunu bilir aslında onların yanıtlaması lazım.
Dediğim gibi hamsi de de kurt görsem yemezdim.
Petrol şahlanıyor. Yarın pompa pompa diye halk kuyruk olur.
İmamın oğluşu ısınma turlarında , Hacivat ı indirip tahta çıkacak ve yeni CB adayı olacak bu nedenle her işe Mydonose oluyor. :kahkah:
"Türkiye Belediyeler Birliği olarak "Suriye’nin yeniden inşasına katkı koymak istediklerini" belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan eleştiri geldi. Özdağ, "Senin işin Suriye değil, İstanbul Belediyesi" diyerek İmamoğlu'na yüklendi.
Dün akşam saatlerinde katıldığı bir yayında, Türkiye Belediyeler Birliği olarak "Suriye’nin yeniden inşasına katkı koymak istediklerini" ifade eden İmamoğlu, "Çok yakın bir zamanda teknik ve bürokratik ekibimiz oraya gidecek" diye konuştu. Öğle saatlerinde Şam Valiliği'nin Suriye ziyaretini iptal ettiğini duyuran İmamoğlu'na Zafer Partisi'nden de tepki geldi."
Yengenize 22/12/2022 tarihinde 1.700 gaymeye 10 yıllık pasaport almıştım, şimdi aynı pasaport 13 bin gayme, yani % 44 yeniden değerlendirme falan hikaye.
2023 Yılı 1.700 gayme % 100 değerlendirme 3.400 gayme 2024 yılı % 100 değerlendirme 6.800 gayme 2025 yılı sözde % 45 değerlendirme 9.860 gayme.
Bakın iki defa ikiye katlamama (% 100) rağmen 13 bin gayme olmuyor, nasıl bir soygunsa artık.
O yıl 2022 sonunda zammı çakmışlardı siz de onu bildiğiniz için Aralık'ta almışsınız ama kendinize almamışsınız. Fas'a Makedonya ya falan giderdiniz vizesiz.
Benim arkadaşımın eşi avukat o nedenle yeşil pasaport alıyor fiyatı ne 3500 mü öyle dedi bir de Fransa'ya gidiyor kardeşim ne vize var ne birşey elini kolunu sallayarak uçağa binip gidiyorlar 3 ay kalma hakkı ile biz hem 13 bin veriyoruz hem otel için rezervasyon gösteriyoruz hem vize parası veriyoruz hem uçak bileti gidiş dönüş başta satın alıyoruz, eğer vize vermezlerse otel parası vize parası çöp uçak bileti belli bir zamana kadar erteleme var ama herşey zenci tarifesi.
Bir de konsolosluk ta tapuları nı banka hesaplarını sergileyip abi beni kabul et lütfen falan yapıyoruz.
Bu nasıl düzen arkadaş,
Mehmet Aşçıoğlu bugün YouTube de söyledi bir arkadaşı var restoran işletmeciliği yapıyormuş. Çok yüksek fiyatlara rağmen hesap etmişler zarar. Bugün basit lokanta açsan 4 kişi birde kendin sigorta izin vs. Kira gaz su parası vs. 300 bin aylık masraf vardır. Benim arkadaşım vardı oğlu ile esnaf lokantası çalıştırıyordu. Hakkından gelemedi. Bir de e defter var. Bugün akp li muhasebeci arkadaş paylamış nereden ceza yazacaklarıni şaşırdılar diye. E fatura kesenler irsaliye yerine geçer ibaresi koymazsa faturanın %10 u kadar cezası var.
Sabah önceki sayfalar yoktu şimdi önceki sayfalar var ,sabah bununla ilgili yorumlar yok ne oldu anlamadım herhalde patronumuz sistemi öğrenmeye çalışıyor,.O esnada bazı şeyler silinip bazıları geri geliyor öyle anlıyorum ama bilmiyorum.
forum stop etmiş.
Forumun ve sayfaların .ıçı başı oynamaya başladı.
Dükkanı kapatırlar belki de.
Kapanma durumu olma ihtimaline karşı hepinize veda etmek istedim.
Kalın sağlıcakla. Herkese selamlar ve saygılar.
Tabi kapanmazsa devamke.
Ben maynette ve bigparada boyumun ölçüsünü almıştım,mayneti burayı alan aldı forumu açmadı,bigpara zaten tüpçüye ait ziraatin soyguncusu,orada forumlar aydın doğandan sonra kapandı,yani birileri yağcılığı çok sevdiğinden ekmek elden gitmesin diye mecburlar,biz bunlara yalaka demiyoruz boşuna,burasıda onlar gibi olursa bizde eyvallah deriz,eğerki iktidar değişip hesap görme zamanı gelirse tekrar forumları açmaya kalkarlarsa adiliğin daniskasıdır.
Eskiden bu forum çok iyiydi, takip ettiğin üstadların önerdiği kağıtları alsan bile az çok kazanırdın, şimdi öyle bir durum yok, kâğıt öneren yok, öneren de binbir hinlik peşinde.
Gördüğüm şu an forum, sadece birkaç kişinin genellikle sosyalleştiği, bazen dertleştiği, bazen de stres attığı bir ortam.
Ben de ise alışkanlık olmuş, sadece ülke dertleriyle dertlenen birkaç kişinin gönderdiği haberleri ve farklı bakış açılarını okumak için giriyorum.
Bazen de viop forumunda insanların ne kadar çok para kazandıklarını görmek ve kendimi kazanamadığım için kınamak için giriyorum.
Yav hocalarım bu forum Lara ne oluyoda kapanıyor eskiden borsayorumu.com vardı neolduysa biranda kapandı öyle seviyeli bir forumduki çok değerli samimi güvenli hocalarım vardı hele bir gani hocam vardı ben hayatımda böyle profosyonel hocaya rastlamadım çok kıymetli bir insandı ama forum kapanınca kaybettim buradada takip ettiğim çok değerli hocalarım var inşallah site kapanmazda sizleride kaybetmeyiz hepinizi keyifle takip ediyorum ama hocalarım tecrübe ve bilgi izle bulduğunuz hisseleride paylaşırda benim gibi acemilerede bir katkınız olursa çok sevinirim
Babam geldi ben eleştirilerimi yaptım bana dedi ki maaşını alıyormusun. Bende örnek verdim senin evin ne kadar tamam veriyorum kağıda yazıp bana evini ver. Ben evimi hiç bir zaman satmam deyip çıktı. Dedim benim kağıda yazdığım paranın nasıl ki değeri yok şuan da matbaa çalışmazsa maaş anlamazsın. Zerre anlamıyor bunların kafa çalışmıyor değişik bir sistemi var. İkinci bir sorun Z kuşağı sorunu muhtemelen bu sorun da çözülecek gibi değil çok derin kriz afet her neyse öyle bir şok çözer bunları. Bizim uzun yıllar sürecek bir sorun olacak bu.
Sen Amerika'dan gelip İzmir'de iskenderi nasıl yiyeceksin :evil:
,İstanbul'dan kalk gel dese biri, İzmir'e gitmem iskender için , yol parasını kurtarmaz, İstanbul'da İskender İskenderoğlu varken Bursa'ya da gitmeye gerek yok gerçi en pahalısı da istanbul da ama, hak etmiyor desek ayıp olur.
İzmir'de yemin törenine gelen 30 yıl önce anne babamı götürmüştüm karşi yakada bir İskender ciye iyiydi fena değildi. O kadar.
site yönetimi şu güvenlik olayını çözsün cepten sürekli güvenlik uyarısı geliyor girilemiyor