Aynen bunların hayatı sadece 2 kanaldan ibaret diğerlerini silmişler kafalari hep aynı anlatsanda anlamıyorlar.
Printable View
Sn kurt73 sizin de takip ettikleriniz ve bir çok ew ci farklı terminallerdeki pinin farklı uzunluğu nedeniyle sayımda yanlış yapabiliyor. Orada bir handikap var. Ve bu EW öyle bir şeydir ki ben biliyorum demen mümkün değil. İhtimaller dünyasıdır. En güzel örnek bu konuda kitabı olan Tuncer hocam 1. dalga olarak alınanı düzeltme dalgası olarak kabul edip dolar son yükseğini yaptı demişti...
3.3 yada 3. dalga...
Millet bitcoine saldırdığı gibi FX de USDTRY ye saldırmaya başlarsa arjantin olmayı bile özleyebiliriz...........
sayın asgaridr
bir çok sayım olsada herhangi bir dalganın 3,unde olduğumuz kesin
dikaket edrseniz dalga hemen hemen hiç karmaşık yatay düzeltme bile yapmıyor zigzag düzeltme ile yoluna aynen devam
impulse 2,00 unutmuşum onunda hedefi 4,900 larda (proğramı 1 den fazla kişi kullanınca böyle oluyo )
bu tur faiz artırmalar inanın geçmişte de kısa vadeli 'mekezden dolara Osmanlı tokadı ' gibi manşetlerden başka birt işe yaramıyor
belli bir yatırımcı kar realizasyonunu yapıyor vaya yapacak bu tur faizi artırışları onun sebebiş olarak gösterilebilir
geçmişte çok görüldü bu , ben faiz artısına karsıyım , bir enstrüman düşecekse düşer çıkacaksa çıkar
her ülkenin dinamiklri farklı rusyada da faiz artırımın bir işe yaramayacağını düşünüyorum
asl olan ewp kalıbıdır
kalıp tamamlanmadan hiç bir şey etki edemez olsa olsa zaman olarak geciktirir
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
ne ew i ne dalgası siz neden bahsediyorsunuz, takunya sabuna bastı takke düştü formasyonu var onu görüyoruz.
4,65-4,70 te israr ediyordu yanlış hatirlamiyor isem, hatta 4,00 geçerken fincan-kulp atti hedefi de 4,40 üstü gibi idi.
Yannış hatirliyor olabilirim, siz öyle diyorsanız da öyledir sanırım...
Likin güncelde ise 0 dan başiayan çikişt ise 3.5.3.3 gibi işaretliyor idi.
Sayın alekss
Aslolan ew kalıptır derken, şu argüman ön plana çıkar " her şey fiyatın içindedir"
Ancak ew de de senaryolar vardır. Bir noktaya gelirsiniz orada 3-4 bazen 5 senaryo karşınıza çıkar. Şu dur demek mümkün değildir.
Sizin ikileminiz iradei külliyeden başka bir şey yoktur demek gibi. kalıp seçemez kalıp oluşur.
iradei cüziye kullanılıp gerekli enstrümanları devreye girse idi sizin kalıbınız da zaman içinde senaryolardan birine torsiyone olacaktı.
kolaylıklar dilerim...
https://resmim.net/f/v8xXQn.jpg
incik boncuk ama
eurusd de tobo oluşursa usdtl ye biraz satış gelebilir
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır