Sayfa 6/1027 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 41 - 48 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by feritilker Yazıyı Oku
    Geçen sene burda bir abimiz yazmıştı çok hoşuma gitmişti, tekrar okumakta fayda var...

türkçede bir deyim var.
    ''bokunu çıkarmak''
    rusya piyasasını bok ettin.
    bari artık sus.
    çok ama çok üzgünüm.
    son yıllarda bana en çok dokunan kelime bu.
    ''almazsan alma.''
    ciğerime dokundu.
    bu ülke bu kadar kolay harcanmaz.
    t.a.
    sn british tir.

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku

8. dakikayı dinleyin

oyun belli..
    Seçim ertelense ortalık güllük gülistanlık olmayacak. Ertelenen zamlari direkt kucakta...

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dolar 10 tl bile olsa oyunu %80 akp'ye verecek bir mahallede oturuyorum. herkes layık olduğu şekilde yönetilir. Halk halinden memnun hala.

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Dolar 10 tl bile olsa oyunu %80 akp'ye verecek bir mahallede oturuyorum. herkes layık olduğu şekilde yönetilir. Halk halinden memnun hala.
    Boşuna demiyoruz beter olacaklar ki yeter olsun. Acıma yetime gelir ...yar ...tüne

5.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Seçim ertelense ortalık güllük gülistanlık olmayacak. Ertelenen zamlari direkt kucakta...

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sadece sloganik başlığa takılmayın lütfen, orada 8. dakikaya işaret ettim bi dinleyin sonra yorumunuzu dinleyelim..

6.  Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku

bir sonraki impulse fibo hedefi 5,265 de

4,10 lardan buyana merkez faiz artırmalı diye televizyonlarda basbagıran ekonomist uzman geçinen gerizekalılara nedemeli , sanki merkez faiz artırsa aradan 15 dakika geçse piyasalar faiz artışından fazla etkilenmedi dolar/tl yükselmeye devam ediyor diyeceklerdi
    usdtrl de ewp kalbı tamamlanınca merkez günde 2 sefer faiz indirse yine düşer
    bence merkez en doğrusunu yapıyo
    faiz artırmamakla

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
    Aldığınız external fibonun 1. dalga olduğunu nereden biliyorsunuz? Orada 3 ayrı senaryo var. Siz 3. senaryoyu alıyorsunuz. Ayrıca kalıp 2,2,618,3, 4.32 de de tamamlanabilir. Tamamlanan 3. dalga yada 3. 3. dalgası yada uzatan 5. dalga olabilir.
    Ve bir de faiz artırımında örnek olacak ruble ye bir atak vardı. Adamlar nasıl bir faiz artışı yapmışlar bir inceleyin lütfen

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Boşuna demiyoruz beter olacaklar ki yeter olsun. Acıma yetime gelir ...yar ...tüne
    daha açık yazabilirmisiniz sn umutabi

8. Rte nin eseri yaziklar olsun
    Venezuella ya donduk

Sayfa 6/1027 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •