Acemşah hocam hisse senedinin 100 de 65 i ünlü,iş ve deniz bankta. Dolaşımdaki toplam lot 1.850.000 neden 100 de 65 e sahip 3 kurumun lotu dolaşımda değil. Saygılar.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Acemşah hocam hisse senedinin 100 de 65 i ünlü,iş ve deniz bankta. Dolaşımdaki toplam lot 1.850.000 neden 100 de 65 e sahip 3 kurumun lotu dolaşımda değil. Saygılar.
Xxx ,,,, 15 üstü makas lar üçgenler tepe yaptı,,,,
8 de yatay bekleyen için 15 ler hayaldi,,, hayaller gerçek oldu,,,
fakat her daim senaryolarda vardı,,, yeni haftaya yeni senaryolar ( aşağı yukarı ) üretmeye açık,,,
grafikten öte sıkışan beklentilerin meyve vermesi umulur,,,
al sattan öte bir kagıttır,,,
gelene verir,,, gidenden alır,,,
ki hiç gitmedik :)
Bu kuyu çok karanlik şıgı görebilecekmiyiz ??
Ya ben anlamıyorum burada Acemşah üstada yüklenen arkadaşları. Adam size zorla mal aldırmadı. Sadece bildikleri açısından Asuzuda olduğu gibi bildiklerini aktardı. Bakarsanız her ikisi de bu günün koşullarında son 2-3 ay içinde %70-80 primli. Adam zaten demiyor hemen alın yarın uçacak diye. Piyasanın aşağı geldiği ortamın gergin olduğu bu günde bence normal bunlar. Varsa oyle her zaman yukarı giden kağıtlar sizde bize yazın ki faydalanalım.
Ben burayı sessizce takip edenlerdenim. Bence sizde alın ve bırakın günlük takılmayın. Ben günlük takıldığımda hep kaybettim. Her şeye bu kadar hakim ve araştıran böyle bir üstad bulmuşken bırakın tartışmayı ve eleştirmeyi. Sadece izleyin. O size hedefleri de nedenleriyle açıklıyor zaten. Sizin hedefleriniz için uygunsa burada durun değilse yolunuz açık olsun. ( Bu işleri yapması için birine para verseniz bu kadar iyi yapamazdı.)
Yiğidin hakkını yiğide verin. Özellikle de bu işi çok bilmiyorsanız çalıların arkasına gizlenin ve sessizce izleyin.
Başta üstad ve burada teknik veri paylaşan diğer arkadaşlar olmak üzere herkese saygılarımı sunarım.
Eşleşme kac gorebilen varmi ? Birde bugün bizi ne bekliyor ne yapalim
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.34
tüh 11-12 lerden alacak vardı !!! :)
Gazlamayi birakiniz
Hisse yükseldikçe birilerine batıyor demek ki... Boşverin, zaten Doktor kendi haline bırakın dedi....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır hisse 10-11 tl den beri düşecek diyor 15,6 tl gördü insan biraz utanır sıkılır.. neyse :)
Ahmet72 edepsizlik yapma terbiyeni takin
Hadi kardeşim başka kapıya, sana buradan ekmek çıkmaz...
Cok tutarsız hareketlere başladı yine sonumuz hayır olsun
Burada menfi birsey yazmayacaksin,yalanda olsa müspet yazacaksin.kapatamaz kardesim 14.05 üstü hemde bu arti endeksde!cuma yapamadi bugün hic yapamaz yapamiyor iste.14.05 üstü kapatsin ben bir bos kovayim bu kadar net
Sayın effect peki nereye kadar salabilir sizce? Öngörünüz nedir?
Effet misin ne haltsın bi sittir git
Bizler günlük bakmadığımız için yaptığı hareketlere çokta tınnn diyorum. 8.90'a çıkıp 7.60 lara sarktığınıda gördüm, 12.80'e çıkıp 11.90'a sarktığınıda gördüm 15.70'e çıkıp 13.30'a sarktığınıda... Ama hep yukarılara tırmandı. Şimdi 14.05 geçilemiyor diye hissemizden vaz mı geçelim... Biz trader değiliz, iyikide değilim diyorum... Traderler 8.90 dan satıp 10 liradan 11 den satıp 12 liradan 13 ten satıp 15 liradan alan gözünü para hırsı bürümüş kişilerdir. Bizler büyük resme bakarız gerisi hikayedir....
👍👍👍👍👍
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanderim beni iyi oku;seni bulurum!o lafini peynir ekmek gibi yedirrim sana akilli ol
İnatla fiyat olarak asuzuya paralel hareket etmesi sinir bozuyor...mesaj mı veriliyor anlayamadim...bir haftaya kadar hareketleri cok olumlu idi yanlız 3-4 seanstır güven zedeledi...Bi arkadaş teknik anlamda derim için "artık uçuşa gecmiştir" diyordu hatırlayamadım tekrar teknik ne diyor o arkadaşa sormak isterim herhangi bir bozulma varmı?
Derim kötü hisse tartismasi yapmiyoruz burada uzun vadede her temeli iyi hisse gibi gidecektir ama kisa vadede asagi yapacaktir fikrim bu öle sinkafli kelimeler kullanarak halt yeme
Satışlarda 25 25 lotlar dizilmiş...bir zamanlar integral yapardı bunu...
çok korktum bi daha yazmıyım bari
Mesele olumlu olumsuz yazma meselesi değil.Bizim sinirlendiğimiz şey, her halukarda,kağıt uçsada,sürünsede sürekli kağııdı kötüleyen yazılar.Bilinçli yapılan sürekli bize bunlar daha iyi günleriniz diyen yazılar.14 üstü kapansa nolur kapanmasa nolur. gideceği yer belli boşuna debelenmeyin
Hissedir bu duser cıkar..
Beşerdir şaşar...!
Cirosu neredeyse birlesik derimodla ayni vakko hakkinda gazeteler 300 milyon euro bedelle satilabilecegini yazmislar..
Benim derimodumun vakkodan bir farki yok..!
kaldi ki bundan 7 yil once 200 milyon dolari begenmemis bir derimod patronu var. Su an 300 milyon euroyu turkcesi ile 1.400 milyar tl..derimod icin teklif etseler satar diye dusunuyorum da umit zaim bu 300 milyon euroyu bile begenmeyebilir...
hal boyle iken hisse fiyati uzerinden 13 ti 15 ti yorumlari yapmak son derece abes kaciyor..
hepinize bol kazanclar dilerim..!
Lucescu'nun bir lafı vardı takımı yenildiğinde söylemişti. '' Köpekler istedi diye Atlar ölmez'' demişti. Çok doğru bir söz imiş...
evet haklısın kardeşim.itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Yatırımcı buradaki yazılara bakarak yol çiziyorsa ,,, vay onun haline,,,
buraya olumsuz yazanda olumlu yazan da bana göre aynı,,,, :)
olumsuz yazıları daha çok beğeniyorum,,,,
kimi buraları çok pahalı bulur, kimisi çok ucuz,,, herkesi algı anlayışı farklıdır,,,,
kimisi alayına gaz veriyor,,,
kimisi eyvah çekiyor,,,
boşverin yazılanları,,,,
herkesin senaryosu kendine,,,
Nedir bu satış baskısı yahu..
Madem yarın 14.40 üzerinden alacaksınız neden satıyorsunuz..!
Bugün vakko, yarın derim olur mu? Neden olmasın..:)
Acemşah üstsd asuzuds yorumlarınızı bekliyoroux
Hocam bilanço tahminini alabilirmiyi acemşah bey
sabreden derviş muradına ermiş...
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer....
Firtina oncesi sessizligi....
buralarda oyalansa da yeter, diğerleri güzel gidiyor. onlardan aldıklarımla burda kalırsa yada beklentim 11.xx-12.xx lere gelirse tekrar full dolduracağım heybeyi, bekle beni DERIM sakın uçma :) ... :whistling:
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... :whistling::cool:
yaptığı yükselişleri sindirecek ve biraz buralarda yada daha aşağılarda dinlenecek gibi
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... :yes: