Sayfa 400/761 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. sabreden derviş muradına ermiş...

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer....

2.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    Burada menfi birsey yazmayacaksin,yalanda olsa müspet yazacaksin.kapatamaz kardesim 14.05 üstü hemde bu arti endeksde!cuma yapamadi bugün hic yapamaz yapamiyor iste.14.05 üstü kapatsin ben bir bos kovayim bu kadar net
    Sezar ın hakkı Sezar a....Bilgi kıymetlidir.

3. Firtina oncesi sessizligi....

4.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Hissedir bu duser cıkar..
    Beşerdir şaşar...!

Cirosu neredeyse birlesik derimodla ayni vakko hakkinda gazeteler 300 milyon euro bedelle satilabilecegini yazmislar..

Benim derimodumun vakkodan bir farki yok..!
    kaldi ki bundan 7 yil once 200 milyon dolari begenmemis bir derimod patronu var. Su an 300 milyon euroyu turkcesi ile 1.400 milyar tl..derimod icin teklif etseler satar diye dusunuyorum da umit zaim bu 300 milyon euroyu bile begenmeyebilir...
    hal boyle iken hisse fiyati uzerinden 13 ti 15 ti yorumlari yapmak son derece abes kaciyor..

hepinize bol kazanclar dilerim..!
    Doğru diyorsunuz sn acemsahda,birleşme basvurusu varmı,ümit zaim satmak istiyormu.birleşme ve akabinde satış olmadık dan sonra siz o fiyatları çok beklersiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by oguzpam Yazıyı Oku
    Doğru diyorsunuz sn acemsahda,birleşme basvurusu varmı,ümit zaim satmak istiyormu.birleşme ve akabinde satış olmadık dan sonra siz o fiyatları çok beklersiniz.
    siz neyi bekliyorsunuz bilmiyorum ?
    ama biz 20 li rakamlarin uzerini bekliyoruz...!

Hayal edin ... olur!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6.  Alıntı Originally Posted by oguzpam Yazıyı Oku
    Biz o beklentileri satın alıyoruz.Sen istersen onlar gerçekleştikten sonra 50 liradan alabilirsin.Zaten az kaldı çok beklemeyecen sabret.

7. buralarda oyalansa da yeter, diğerleri güzel gidiyor. onlardan aldıklarımla burda kalırsa yada beklentim 11.xx-12.xx lere gelirse tekrar full dolduracağım heybeyi, bekle beni DERIM sakın uçma ...

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. yaptığı yükselişleri sindirecek ve biraz buralarda yada daha aşağılarda dinlenecek gibi

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 400/761 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •