çanak katlama 2,88 hedef
https://hizliresim.org/images/2018/01/27/15944b.png
Printable View
çanak katlama 2,88 hedef
https://hizliresim.org/images/2018/01/27/15944b.png
2,45 yükselen minör destekle, 2,54 kana direncini test edebilir.
https://hizliresim.org/images/2018/01/27/16ba17.png
2,44 günlük kapanış altında grafik bozulur. bu değerin üstünde 2,73 direncine gitmek isteyecektir
https://hizliresim.org/images/2018/01/27/17223a.png
Deniz bey teşekkür ederiz değerli katkılarınız için. City'nin 2.23 'ten sonra hatırı sayılır alım yapması çok güzel. Satarsanız alırım diyor city şimdilik. Yabancı aldığı sürece ortak satışı vs sorun olmaz.
Abi ne geziyorsun burada ,sende bu hisse yok ki
Vallaa bir duaya ihtiyacım var diyen birilerinden yardım istemeye geldim
Abi materyalist dünya da ne duası şimdi burada para konuşur
Yok öyle deme dua almak isteyen çok insan vardır , üç günlük dünya esas olan öbür tarafa yatırım yapmak
E hadi derdini söyle dua almak isteyenler sabırsızlanıyor şimdi , çok uzattın
Derdim şu kimsenin çok uğramadığı bir hissedeyim , bir takas görmek istiyorum , şöyle günlük, haftalık, aylık ,üç aylık ve yıllık saklama ve değişimi görmek istiyorum bizim topikte kimsede yok , imkanı olanın bir zahmet silvr sayfasına atmasını istirham ediyorum
Abi buda yeni bir pazarlama taktiği heralde
yok canım inanmazsan sılvr sayfasına bak cumadan beri istiyorum kimsede o imkan yok istediğimiz şeyi göremiyoruz , hem yatırımcıların kulağına kar suyu da kaçırmış olduk , benim hissede beklentim oldukça yüksek ,ustalar bakıp değerlendirebilirler .
Bakalım DUA İSTEYEN ÇIKACAK MI GÖRECEĞİZ
Çıkar bundan adım gibi eminim , hem beni imkanı olanlar yanıltırsa , isteyenin bir yüzü.
imkanı olup da atmayanın iki yüzü de kara...
Duamı peşinen yapayım , yardım edenin pazartesi aldığı hissesi tavan olsun inşaALLAH
Hocam yarına kadar müsade ederseniz akşam atıyım ben istediklerinizi
Deniz Bey'e şükranlarımı sunuyor, pazartesiye alacağı hissenin tavan olmasını diliyorum :)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
Teşekkürler dostum
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok yazdım bugüne kadar yanıltmadı inşallah bu Citi bıyıksızdır. Geçmişte en az 3 4 kere Citi malları 1 milyon üzerine çıktı En fazla 1.1 oldu sonra sıfırladı. Evet mal çıkılmıyor bu net. İşlem hacmi günlük 300 500 bin lot arası olan tahta nasıl oluyor da 1 milyon üzerine çıkıyor ve kolayca alıcı buluyor. Ya alıcısı hazır olmalı yada kendi alıyor olmalı. Her iki durum da pozitif. Artık kelepir fiyattan çıkmalı ve ucuza doğru ilerlemelidir yoksa teknik ve temelciler dadanacak spek dikkat et. Zaten 1 ay kaldı bilancoya 3 milyon cepte 11 zaten var üstü zarar etmeyeceğine göre geçen sene 1.9 açıkladı . Birleştiği şirket geçen sene 1.8 açıkladı. 17 18 arası benim beklentim tabi şirket normal çalışıp üzerine koymadiysa. Ytd
Abi bu MEC'in satışları için hiç bir şey söylemiyorsun
Ne söyleye bilirim ki sadece fazla alıngan o kadar
Bu mudur adam bunca hisseyi satıyor , sende alınganlık la açıklıyorsun
Açıkçası bu saatten sonra MEC ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor , beni ilgilendiren silver'in temel verileri
Ben genede şu MEC'in satışları için bir yorum bekliyorum sizden
O zaman ben yine bir yerde söyledim , bizim atasözleri ve deyimlerin her biri bir kitabın anlatacağı şeyler kadar, şeyi anlatır
Amma uzattın abi gene , hem bu ne böyle şey, şey , şey
Aklıma , PİRE İÇİN YORGAN YAKMAK , At kazığı yolar kendi g....ne batar (çok af edersiniz) gibi deyimleri getiriyor sadece. YTD.
Ek 14257
Kaptaki son durum yukarıdaki gibi...
Halka açıklık oranı %42,19'a çıktı...
MEÇ ilk gün 150,001 adet sattıktan sonra, 22'sinde 75000, 25'inde 230000 ve en son Cuma günü de 176033 adet satış gerçekleştirmiş..
Toplam satış 661.034 adet...
Hala 1,5 milyon üzeri malı var...
Yani kabaca malının 1/3 ünü satarken fiyat %10 ,kadar yükseldi. Malı bitene kadar daha %20 yapacağız anlaşılan. 🐸
bu gün tekrardan 2,55 i test etme eğiliminde görünüyor...aşarsa 2,74 hedef olur...cuma günü meç satışa geçmeseydi çok rahat 2,60 ların üzerine çıkardık...benzer bir durum olmazsa bu günlük 2,60 ların üzerine çıkmasını umuyorum...
Bereketli bir hafta olması dileğiyle.
Eveeet, yay bir kez daha gerildi yine, bakalım yukarı mı, aşağı mı atacak?
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, hissenin şu andaki fiyatını nasıl buluyorsunuz?
CEVAP:
-Tilki bayıltması yapıyor.
SORU:
-Bu konuyu biraz açabilir misiniz abi, alışkın olmadığımız bir kelime de.
CEVAP:
-Bayılmış ve hareketsiz yatan bir tilkiyi düşünün, anlayacağınız numara yapıyor kerata.
SORU:
-Bu iyi bir şey mi abi.
CEVAP:
-Evet, çok iyi bir şey.
SORU:
-Canlanır mı birazdan, ne dersiniz abi.
CEVAP:
-Yattığı yerden arada bir bakıp, kıs kıs gülüyor. Uyanık, cin gibi maşallah.
Günü 2.55 üzerinde kapatması temennisiyle...
Ek 14274
İlk seans takas... MEÇ uyanamamış daha. :)
Cuma alan Bizim ve Ata vermiş bugün biraz
Aylık kapanışa oynuyor bu ay bu kadar 2.74 üstü yok diyor sanırım
Bu hacimle satmasında
Sevgili knox, Müsait olduğunda bir son durum daha rica etsek.
Şimdilik sağlam duruyor...2.50 üstünde kalır soğutursak ilk hedef kanal tepesi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknikçi değilim, 2.52 kalkarsa her şeyin çok güzel olacağını umut ediyorum inşallah.
Biriken stres ne destek, ne direnç bırakacak, söyleyeyim.
Yatırım tavsiyesi hiç değildir.
Abi şu kadmelere bakarak nasıl bir çıkarım yapıyorsunuz
Şöyle kademeler çok sığ ise spek tatile çıkmıştır , alış haneleri çok dolu ise spek amca hisseyi gömecektir, satış hanesinin işlem fiyatının üzerinde kamyon yüküyle mal varsa spek amcamız aşağıdan mal istiyordur , tahta dengeli ise ve satış haneleri ağırlık kazanmaya başlarsa spek amca kağıdı yukarıya doğru çizecektir , ben böyle biliyorum... YTD