Sayfa 396/948 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. çanak katlama 2,88 hedef

2. 2,45 yükselen minör destekle, 2,54 kana direncini test edebilir.

3. 2,44 günlük kapanış altında grafik bozulur. bu değerin üstünde 2,73 direncine gitmek isteyecektir

4. Deniz bey teşekkür ederiz değerli katkılarınız için. City'nin 2.23 'ten sonra hatırı sayılır alım yapması çok güzel. Satarsanız alırım diyor city şimdilik. Yabancı aldığı sürece ortak satışı vs sorun olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şimdi hisselerini satış için kote ettiğinden beridir meç hisse daha çok alabilme imkanı mı yakaladı yoksa satma imkanı mı ?? bence ilk kote olduğu vakitte fiyat 2,55 seviyelerinde idi ...hisse ta 2,23 lere kadar düştü...bu düşüşler sırasında ve herkesin satmak için sıraya girdiği bir vakitte bence milyon lotlar toplama imkanı doğmuş iken kapta çıkan lot satış kararı ancak 500 bin-1 milyon aralığındadır...yani belki de sattığının iki üç katını toplamıştır..

bir çok ky nın bu satışlar ancak 2,00-2,10 seviyelerine kadar biter düşüncesi ile satışlar yaptığı ( ki bir ara benim de aklımdan geçti ) bir vakitte ilginçtir ki hissenin yönü yukarı döndü..bu yukarı dönüşlerde çoğu sefer endeksten daha iyi durdu ...buda bana göre bariz toplamaya işaret ediyor...

2,23 ten yukarı çıkarken çok az yatırımcı alışlar yapma cesareti gösterdi ki kendim dahi bu satışlar bitsin gerekirse diğer sermayemin yarısı ile alayım düşüncesinde idim...eminim ki bir çok yatırımcı da benim gibi düşünerek alımdan kaçındılar...ama bu bulanık ortamda bana göre birileri çok iyi hisse topladı...

gözlerimiz hisselerin satıldığını görüyor ama akıl ve mantığımız hisselerin toplandığını söylüyor...tamam kapta da açıklandığı gibi bir miktar satış yapılmıştır ama bu satışların kat be katı da alınmıştır ve bana göre bu alınanlar meçin yakın tanıdıkları adına toplanmıştır...meç yönetimin kendisine atmak istediği kazığı müsait bir vakitte onlara yöneltecektir...

bu sürecin sonunda bir gün gelecek meçin hisse adeti belki de %20-30 lara çıkabilir diye düşünüyorum...
    Tam benim düşündüğüm senaryo bu...

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Otomatik olarak programdan çıkıyor sanırım yorumlar...
    Şöyle bir hata var..

Tahtanın 2 numaralı oyuncusu 1,6 milyon lotu bu dönemde almamıştır. Tahtanın 2 numaralı oyuncusu 2,18 milyon lotu bu dönemde kote ettirip, 700 civarını bu dönemde satmıştır...

7. Abi ne geziyorsun burada ,sende bu hisse yok ki
    Vallaa bir duaya ihtiyacım var diyen birilerinden yardım istemeye geldim
    Abi materyalist dünya da ne duası şimdi burada para konuşur
    Yok öyle deme dua almak isteyen çok insan vardır , üç günlük dünya esas olan öbür tarafa yatırım yapmak
    E hadi derdini söyle dua almak isteyenler sabırsızlanıyor şimdi , çok uzattın
    Derdim şu kimsenin çok uğramadığı bir hissedeyim , bir takas görmek istiyorum , şöyle günlük, haftalık, aylık ,üç aylık ve yıllık saklama ve değişimi görmek istiyorum bizim topikte kimsede yok , imkanı olanın bir zahmet silvr sayfasına atmasını istirham ediyorum
    Abi buda yeni bir pazarlama taktiği heralde
    yok canım inanmazsan sılvr sayfasına bak cumadan beri istiyorum kimsede o imkan yok istediğimiz şeyi göremiyoruz , hem yatırımcıların kulağına kar suyu da kaçırmış olduk , benim hissede beklentim oldukça yüksek ,ustalar bakıp değerlendirebilirler .

Bakalım DUA İSTEYEN ÇIKACAK MI GÖRECEĞİZ
    Çıkar bundan adım gibi eminim , hem beni imkanı olanlar yanıltırsa , isteyenin bir yüzü.
    imkanı olup da atmayanın iki yüzü de kara...
    Duamı peşinen yapayım , yardım edenin pazartesi aldığı hissesi tavan olsun inşaALLAH

Hocam yarına kadar müsade ederseniz akşam atıyım ben istediklerinizi

Deniz Bey'e şükranlarımı sunuyor, pazartesiye alacağı hissenin tavan olmasını diliyorum

8.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Otomatik olarak programdan çıkıyor sanırım yorumlar...
    Şöyle bir hata var..

Tahtanın 2 numaralı oyuncusu 1,6 milyon lotu bu dönemde almamıştır. Tahtanın 2 numaralı oyuncusu 2,18 milyon lotu bu dönemde kote ettirip, 700 civarını bu dönemde satmıştır...
    Deniz Bey, hisseyi yakından tanımıyor. Ortak satışından haberdar olmadığı için öyle yorum yapmıştır. Takas ve yorumları ricam üzerine yapmıştır. Ortak satışının varlığını bildirmemiştim

Sayfa 396/948 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •