Sn.kitapci bende o þekil ekran yok malesef
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.kitapci bende o þekil ekran yok malesef
Yani bu takaslara dikkat etmeli her daim. Þunu da unutmayýnýz bu adamlar en fazla iþlem yaptýklarý kurumlar belli olduðu için vatandaþýn biri onlarýn iþlem yaptýðý kurumdan iþlem yaparsa yani bariz alýþ veya satýþ tam tersi ayný miktar iþlemi yapýyorlar kimin iþlem yaptýðý açýða çýkmasýn diye. Bunu da ekleyim
Sn.keko
Madem karý pazarlamadan silverline a kaydýracaklar , MEÇ neden karý büyüyecek olaný elden çýkarmaya karar veriyor ? Bu iþte bir terslik yok mu? Bu durumda tek bir ihtimal kalýyor ; o da sað gösterip sol vurmak. Adam sadece haberle korkuyu köpürüp fiyatý düþürdü, hiç satýþ yapmadan, satýþa baþladýðýndan beri ise ilginç bir þekilde fiyat yükseliyor. Üzerinde düþünülmesi gereken bir terslik var ortada.
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Milli Piyango idaresinden, Sn. Kazan Kazan sormuþ. Demiþ ki; Anele'ye bir çekap ve iki çay rica etsem demiþ. Ne dersiniz abi.
CEVAP:
-Anele firmasý; Elektrik taahüt firmasýdýr. Finansal analiz yaparken bunu göz önünde bulundurmak gerekir. Bilanço kalemlerine bakarken, bunun bir üretim iþletmesiyle kýyaslamak yerine, ilgili olduðu sektörün bileþenleri ile karþýlaþtýrmak gerekir. Bu durumu ciddiye almadan, þirket için direkt analiz kýsmýna geçersek, bilançosunun vazgeçilmez olduðunu ve on numara beþ yýldýz bir çarpanlara sahip olduðunu rahatlýkla anlayabiliriz. Fakat yaptýðýmýz iþ, elma ile armutu toplama iþlemine benzer ve yanlýþ deðerlendirme yapmýþ oluruz. Sonuç olarak; bir üretim iþletmesini, baþka bir üretim iþletmesiyle, bir taahüt firmasýný da diðer bir taahüt firmasýyla kýyaslamak gerekir.
SORU:
-Pekala, bu hisseyi yani anele'yi, siz almayý düþünür müsünüz abi. Çünkü bilançosu vazgeçilmez diyorsunuz.
CEVAP:
-Silver-can olduðu sürece almayý düþünmem.
SORU:
-Teþekkür ederiz abi, mesajýnýz net olarak alýnmýþtýr.
CEVAP:
-Hayýrlýsý bakalým.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Arkadaþlar; Diyalog da geçen konuþmalarda yer alan abi vs. gibi sözler, samimiyet ilkesi olarak düþünülmüþtür. Kesinlikle kibirlenme veya baþka þeyler olarak aklýnýza gelmesin lütfen.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
-Arkadaþlar gördüðüm kadarýyla sabahlarý hisseyi önce yukarý çekiyorlar. Öðlenden itibaren ziraat hisseyi baskýlamadan satýyor. Toplayan kendisi mi bilmiyorum ama þöyle düþünmek lazým "O kadar lot sizde olsa bu fiyattan satar mýydýnýz?"
-Ben þahsen satmazdým.
-Satýþlarýn göstermelik olduðu düþüncesindeyim. Aksini düþünen arkadaþlara da saygý duyarým.
Yer Ýmleri