Nuel tatili için bu hafta Ve haftaya sıkıntılı olabilir satış yapmış olabilirler o yüzden olmuş olabilir diye düşündüm...
Printable View
Uzun zamandır yazmıyordum.ama hala hissedeyim. Kanımca böyle abzurt mal çıkmak olmaz. Mal yukarı çekilerek yavaş yavaş boşaltılır. Ya birisini silkelemeye çalışıyorlar. Yada hisse kaptirdilar. Sen 2 liranın üstünü gör üç dört günde buralara gel. Bence spek cep tu cep yaparak bir şeyler yapmaya çalışıyor ama çözemedim. Umarım tez zamanda toparlarnir arkadaşlar.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi düşünceme göre sakın olmakta Fayda var arkadaşlar dediğim gibi (benim düşüncem) bu mal çıkma değil. Mal çıkacak spek öyle satışlara 200 bin 200 bin lot satış yazmaz. Alış kademelerini doldurur satışları sığ tutar ki müşteri gelsin.Tahminimce endekste bir bozulma olamaz sa bu hafta sonu 1.70 üzerine atarız diye düşünüyorum. YTD
arkadaşlar bizlerin aldığı mal en fazla 1000000 lot olsun o kadar bile değilldir adamlar bir tiyatro çeviriyor amaç koşa vade para kazanmak olsa şu ortamda 4-5 e yükseltip verirlerdi borsa yoluyla şirketi ele geçirmek istiyor olabilirler borcuda önemli değil stoklar ticari alacaklar borcu karşılar kar marjı çok yüksek adamlı taşı toprağı işleyip satıyorlar yatırımlar bitmiş yıllık 70-80 milyonluk karlar açıklayabilecek duruma geliyor 12 aylık bilançodan itibaren artan bir oranda kar açıklayaca
Sent from my iPhone using Tapatalk
A1kapital en fazla alıcı durumuna geçti. 2 litalardan tahtayı bu aracı kurum bozmuştu.Sanirim patron gedik ve A1kapitalde karşılıklı işlem yapıyor. YTD
Benim ekranda 1.70 de bir direnç görünüyor. Burayı yüksek hacimle geçersek yine 2 li rakamları konuşuyor oluruz. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Sesli düşündüm
Bu A1kapital denilen kurum yine bozdu tahtayı. Kesinlikle patron olduğuna kanat getirdim artık.YTD
Ocları yine çıktı meydana ve bugun yeni bir oclugu nasıl olur onu gösterecekler.
ne yapsalar boş bu yaptıkları hedefimizi dahada yükseltti
Arkadaşlar kapanış iyi oldu bence. Dediğim gibi yarın 1.70 i yüksek hacimle geçersek (tabi bu A1kapital denilen aracı kurum) tahtayı bozmassa yılbaşına doğru tekrar 2 ve üstü rakamları konuşmaya başlarız. Tabi yabancıların yeni yıl tatilinde gözden kaçırmayalım. Hepinize sağlık ve bol kazanç. YTD
Geldi yine A1kapital denilen ksdrtmsc çocuğu tahtaya. İşi tahtayı bozup milletin kafasını karıştırmak. YTD
1 haftadır Çok değişik ocları ile karşı karşıyayız. Allah sonumuzu hayır etsin.
Babasını Jgksbedy A1kapital denilen aracı kurum. Tahta 2 liranın ustundeyken de tahtayı bozmuştu
A1kapital denilen aracı kurum. Senin babanın jdkrymslk. (şapkası çok güzel)
hep aynı hataya düşüyoruz borsa yatırım yeri değil vatandaşı düdükleme yeri kumar hisselerinden başka hisseye paranı koymayacaksın
Selamlar saygılar arkadaşlar, a1 deki ****** evladıyla ilgili çok defa yazıp çizmiş idim,
Operasyonun gizli kahramanı ve yöneten bu ***,operasyonu bitirdi muhtemelen,
Tahtanın daha tam hakkını berdirmeden içine sıçtılar,
Geçen hafta hisselerimi sattığımı söylemiş idim,oyak yüklü alımı yla vermiş idim çünki artık mide bulandırıyordu yaptıkları ve sonrasında zaten herşeyi mahvettiler.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl iştir bu oclarının amaçları nedir. Bunlarda milyarlarca hisse mi var. Nasıl bitmiyor sat sat. Usakin piyasadaki hisse sayısı kaç milyon bilen biri yokmu allah aşkına. 200 milyonu gecen hisse işlemi oldu 5 günde.
Yabancının elinde şuan itibariyle hisse kalmadı sayılır,
Şuan 10.000.000 üstü iki kurum satışı var,
Muhtemelen yabancıdan çıkacak mallar,
Dikkat etmeyin çok dikkat edin arkadaşlar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Piyasada 87.500.000 hissesi görünüyor. Ama bunun hepsinin piyasada dolaştığını sanmıyorum. Taş çatlasın 50 milyon senet işlem görüyordur. YTDPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kimse etkilenmesin ama bugünkü işlem hacmi beni uyuz etti. Bu babasını jdkrlmn spekin ne yapacağı belli değil. Bu kadar işlem hacmine karşılık hisse düşmüşse bir hinlik var gibime geliyor. Ben 1.68 den vedalaştım.biraz soluklanayim YTD
1,67 den zararla çıktım 1,50 olursa alırım kalanlara sabır
çoğu gruplarda veya sosyal medyada burdan ısrarla toplayın diyorlar. lafta 2nin üstüne atacakmış kağıt.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba, Uşak seramikte bu ay ve hafta da ki aracı kurum durumlarını paylaşabilir mısınız?
1.67-1.72 bandının ustune atıp kalırsa tekrar bu ay gördüğü 2.09 lara doğru bir hareket beklenebilir ytd
Merhaba, Uşak seramikte bu ay ve hafta da ki aracı kurum durumlarını paylaşabilir mısınız?
Öyle bir darbe yediki usak spek denen hayinden en az 1 ay adam olmaz.
Tam bir kağnı arabası. 6 aydır 1 kere adam gibi hareket etti +9 küsür yaptı ertesi gün -16 yaptı. Devamında zirveden aşağı -25 yaptı. Yani demem oki nasıl bir ocguyla karşı karşıya kaldık. Usak 16.8 de beklerken Tspor 1.5 tl / tuclk 2.80 tl / netaş 10 tl ydi. Bu hisseleri satip usak aldım oteki hisseler durumu ve halimiz ortada.
Az kaldı ömerkumpas,birkaç hafta daha dayan,2,xx li seviyeler uzak değil.....
Değerli arkadaşım sizi çok iyi anlıyorum. Bende beklemedeyim. Bu düşüş sanki silkeleme oparesyonu gibi geliyor. Hedefim ay başına kadar yada ocağın ilk haftasına kadar beklemek. İpekler 6.66 dan vererek 1.70 den tekrar bu hisseye girmiştim. Şimdi ipek e bakıyorum birde uşak a bakıyorum. Üzülüyor insan haliyle. Neyse kardeşim sabır etmekten başka şansımız yok. Umarım hersey istediğimiz gibi olur. Sağlık ve bol kazanç POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam 12 gündür adamlar öyle bir dalga geçiyor ki ama bu devran elbet döner.
Adamlar resmen UŞAK geçiyor[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaka maka derken şaka yaptı 1.74 dü gösterdiler 1.71 üstüne kapatırsa iyi olacak inşallah...😉☺
Tera bugün 1.73 maliyetle 1.500.000 bin mal çekmiş. Eğer başka yere virman yapmazsa bu hisseyi buralardan satmaz. Muhtemelen patron diye düşünüyorum. 1.71-1.73 aralığında güç toplar bir kaç gün buralarda kalırsa tekrar yukarıya bir hareket yapar diye düşünüyorum. Asla Yatırım T avsiyesi Değildir. Sesli düşündüm.
Filip bugün aldığı malı satış için 1.71e yigmis kapanışa yakın çekip vermezse sıkıntı yok. Eğer bu aracı kurumdan alan gunlukcuyse kapanışa yakın 1.70 e malı basar tahtayı bozar umarım ben yanılırım. YTD