Sayfa 398/500 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1. Selamlar saygılar arkadaşlar, a1 deki ****** evladıyla ilgili çok defa yazıp çizmiş idim,
    Operasyonun gizli kahramanı ve yöneten bu ***,operasyonu bitirdi muhtemelen,
    Tahtanın daha tam hakkını berdirmeden içine sıçtılar,
    Geçen hafta hisselerimi sattığımı söylemiş idim,oyak yüklü alımı yla vermiş idim çünki artık mide bulandırıyordu yaptıkları ve sonrasında zaten herşeyi mahvettiler.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Bu nasıl iştir bu oclarının amaçları nedir. Bunlarda milyarlarca hisse mi var. Nasıl bitmiyor sat sat. Usakin piyasadaki hisse sayısı kaç milyon bilen biri yokmu allah aşkına. 200 milyonu gecen hisse işlemi oldu 5 günde.

3.  Alıntı Originally Posted by ömerkumpas Yazıyı Oku
    Bu nasıl iştir bu oclarının amaçları nedir. Bunlarda milyarlarca hisse mi var. Nasıl bitmiyor sat sat. Usakin piyasadaki hisse sayısı kaç milyon bilen biri yokmu allah aşkına. 200 milyonu gecen hisse işlemi oldu 5 günde.
    ne olduğu belli değil inşallah game over olmamıştır biraz yükselsin satıp kurtulacam

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Yabancının elinde şuan itibariyle hisse kalmadı sayılır,
    Şuan 10.000.000 üstü iki kurum satışı var,
    Muhtemelen yabancıdan çıkacak mallar,
    Dikkat etmeyin çok dikkat edin arkadaşlar

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

5. Piyasada 87.500.000 hissesi görünüyor. Ama bunun hepsinin piyasada dolaştığını sanmıyorum. Taş çatlasın 50 milyon senet işlem görüyordur. YTD
     Alıntı Originally Posted by ömerkumpas Yazıyı Oku
    Bu nasıl iştir bu oclarının amaçları nedir. Bunlarda milyarlarca hisse mi var. Nasıl bitmiyor sat sat. Usakin piyasadaki hisse sayısı kaç milyon bilen biri yokmu allah aşkına. 200 milyonu gecen hisse işlemi oldu 5 günde.
    POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Arkadaşlar kimse etkilenmesin ama bugünkü işlem hacmi beni uyuz etti. Bu babasını jdkrlmn spekin ne yapacağı belli değil. Bu kadar işlem hacmine karşılık hisse düşmüşse bir hinlik var gibime geliyor. Ben 1.68 den vedalaştım.biraz soluklanayim YTD

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 1,67 den zararla çıktım 1,50 olursa alırım kalanlara sabır

8.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    1,67 den zararla çıktım 1,50 olursa alırım kalanlara sabır

çoğu gruplarda veya sosyal medyada burdan ısrarla toplayın diyorlar. lafta 2nin üstüne atacakmış kağıt.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 398/500 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •