29 dan aldım 40 bin lot dün verdim hepsini..
Printable View
Alan satan kimler acaba
Risk alabildiğin kadar hayatta varsın. Tarihin en büyük kazancını rtalb da yapacaktım 30 bin lot kadar maliywt 4.7 idi kağıt 4 e düştü ve 4.70 olunca parayı kurtardım dedim sattım. Üatelik müşteri hizmetleri arayıp satıyordun. Sattığım akşam haber geldi ve 37 tavan çekti. Vah ki vah. Neyse ki son 3 yıl çok iyi oldu. Hak eden herkes kazansın arkadaşlar.
Kesinlikle YTD.
Kapanışhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6e048361c1.jpg
Kesinlikle YTD.
Teşekkürler sayın Katti,inşallah sular duruldu artık diyebiliriz :ok:
Teşekkürler
Jantı çok erken sattım ve içimde ukte kaldı. Şimdi almaya cesaretim yok :) tank tüfekle muadili FMİZP teyim. Pesinizdeyiz. Geçersek selam veririm :)
Düşüşlerde işlem hacminin çok düşmesi olumlu bence.Merily teyze de ortalarda yok brüte girdiğinden beri ,benmi yanlış biliyorum.Demek tahtanın en büyük traderı oymuş.
Brütte alınan o gün satılamıyor. Günlük düşünüp 470 lerden alanlar bugün elini boşaltınca hacimsiz düşüş oluyot. Fiyat 1 bantta sıkışır ise günlük makas çok açılmadan hedefe gider inşallah.
Kesinlikle YTD.
Hacim yok..biraz dinlensin yola devam eder..brüt jantsaya pek yaramıyor..
Bürüt bitince kimse tutamayacak jantı geleceğin egeni. Poltekte bürütteydi şimdi hali ortada daşşş gibi...
Saat 10:00-11:00 arası toplam ortalama 15.000 lot işlem hacmi vardı, şimdi ise 10:00-14:00 arası ortalama 29.000 lot.
İşte bu kadar düştü hacim; saatte 15.000 lottan saatte 7.500 lota
Brüt bitimine kadar 500 üstü tutunsun yeter kendi adıma
Ne gelen ne giden şimdi sanki biraz hareketlendi galiba meksa sattı cikti
480 lere getirecekler sanki
1ay var uzun süre o kadar süre bekleyeceğini sanmıyorum buralarda kısa vadecileri uzaklaştırıp soğutmaya geçti gibi
ben halen negatifim.. düşüncem değişmedi..
https://i.hizliresim.com/f5GjmI.jpg
Bizde 450 den döneriz :) yeterki kredili alınmamış olsun ve sabır edilsin,eninde sonunda yeni zirvelere ulaşırız.Boş beleş bir hisse de değiliz..Egeende %60 kayıpta sabırla bekledim hemde 6 ay ,sonra 3 e katladı.Kendi adıma çok inatçıyımdır :ok:
Alan satanlar kimler
Teşekkürler...su meri bugun elimdeki kagitlari bozdu..
Günaydın.. millet almista almış kufur edip duruyorlar onlara sattirmadan gitmiyecek belli ki
Hayırlı cumalar,günaydın,Nasipse ben bekleyeceğim zarardayım,ama aylarca bekleyip bir kuruş bunlara kaptırmayacağım,hiç sorun değil,nasılsa sonsuza kadar düşmeyecek ya ..azdan az çoktan çok gider :ok:
Sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan ‘ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırması ve Turkishtime tarafından hazırlanan ‘Türkiye’nin en çok Ar-Ge harcaması yapan şirketleri’ sıralamasında ilk 500 firma arasına giren Jantsa, yıllık toplam jant üretim kapasitesi ve 5 kıtada 85’e yakın ülkeye yaptığı ihracat ile Aydın’ın sanayi devi konumunda bulunuyor. Jantsa, Borsada işlem gören 2 Aydın firmasından biri olmayı da başardı. İşlem değeri 330 milyon USD’yi aşarken, iştiraki JMW ile birlikte bin 300 kişiye istihdam sağlayan Jantsa, aynı zamanda ilk 500’de 460. sırada en fazla ihracat yapan sanayi şirketlerinde ise 302. ve Ar-Ge harcamalarında da 52. olarak Aydın’ın gururu oldu.
YATIRIMLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Üretiminin yüzde 80’ini 85 ülkeye ihraç eden Jantsa, yurt içinde üretilen Clio, Egea, Doblo, Linea ve Fiorina araçlarının da tedarikçisi konumunda. Borsa İstanbul’un parlayan yıldızı olan Jantsa; her yıl teknolojiye, otomasyona, robot sistemlerine, dijitalleşmeye düzenli yatırımları ile daha da ileri gitmeyi hedefliyor. Ülke ve bölge ekonomisine önemli katkı sağlayan bir şirket durumunda olan Jantsa, sağladığı istihdam ile de bölgenin en önemli kuruluşları arasında yer almayı sürdürüyor.
"close to the edge"
yes grubunun güzel bir albümüdür...
Bakalım ne kadar yakin
Amma baskı kuruyorlar yönünü belirleyemedi ky biraz döküldü sanirim
sadece 1 lot satışla yaklaşık 13 kademe düşüyor anlayın kademe boşluklarını
Neyse artı kapadi ama yonu haftaya belirler sdamlar dağıtıyor mu topluyormu belli değil
Çok uzakta olmayan bir zaman gelecek kendi adıma bu fiyatlardan almadığıma üzüleceğim,maalesef ek yapacak nakit kalmadı :( bu da burada kendime not olsun.
Sonhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6ad7f851f6.jpg
Kesinlikle YTD.