Sayfa 377/607 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Galiba herkes çıktı...kalan ben miyim...

Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    Galiba herkes çıktı...kalan ben miyim...
    Sayın mesude kağıdın hareketlerini ezberlemek çok önemli. Kağıdı 150 bandından 100 e kadar düzeltip 230 lara, oradan 160 a kadar düzeltip 330 lara orasan 270 e kadar düzeltip 530 lara çektiler. Rsi çok şişti. Şimdi 530 bandında maliyetlenenlerin 420,470 bandına kadar çekmeleri ve buradan yeni dalga oluşumu bekleniyor. Evet piyasa değeri ederi üstü fiyatlamalar başladı. Önemli olan trend. İster istemez risk arttığı için dün yazdığım gibi ana hisseleri çarşamba 480 bandından, karın ise bir kısmını 520 bandından verip 450 ye alış girerek tekrar aldım. Riski azaltarak sepette bulunan görece gitmeyen kağıtlara ekleme yaptım. Pazartesi düzeltme isteği devam ederse ki (açılışta yukarı2. 3 sonra tekrar salınım bekliyorum) alttan alma yolunı gözlerim. Yukarı giderse devam deriz. Burada ne hikmetse düşen kağıtta herkes yukarı dan satmış, çıkışta ise herkes alttan almış oluyor. Herkesin stratejisi olsun bence. Zira bura kurtlar sofrası Hayırlı kazançlar dilerim

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. gün..

kırmızı renkli trend bitmesiyle yeni mavi renkli yeni bir trend oluşmuştu.. eğer ileride tekrar bu trende değmek isteyecekse (ör: 80-900 diyelim) zaten geri çekilip bir marj oluşturması gerekecek.. artık eski kırmızı trend üç aşağı beş yukarı destek konumunda olacaktır..

neyse benim anlatım zayıftır biraz grafik aşağıda..

4. Sayın Sevenhill, grafiklerinizi ve esprili yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum. Takip ettiğiniz hisseleride takip ediyorum. Bir tek cemtaşta çizdiğiniz grafik sonuç vermedi. O hissenin speği kağıdın yükselmesine bir türlü izin vermiyor. Diğer hisselerde çizdiğiniz grafikler gereğini yaptı. Biliyorum biraz saçma olacak ama, eğer bu mesajımı okuma imkanınız olursa, fmizipin sayfasına hissenin durumu ile ilgili bir grafik çizip yorum yapabilirmisiniz?

5. [QUOTE=keko;5068553]şimdi kesin düzeltme olacak demeyelim...insanlar olumsuz etkilenmesin....eğer düzeltme olacaksa ??? o vakit düşüncelerimizi söyleriz...[/QUOTE
    Teşekkürler...

6. Cuma gunu ,441.8 i görmüş birileri iyi sattı korkutarak sonra 470 kapadı bu arada da 495 leri tekrar yükselterek düşürdü yükselmek isteseydi tekrar yükseltirdi.cuma günü meri bazi tahtalarla aynısını yaptı ara kar realizasyonu gibi geldi

7. volatil manyağı bir hafta olacağa benzer.çok kişi "gidiyor" diye girecek,çok kişi "düşüyor" diye çıkacak....

8.  Alıntı Originally Posted by zalim123 Yazıyı Oku
    volatil manyağı bir hafta olacağa benzer.çok kişi "gidiyor" diye girecek,çok kişi "düşüyor" diye çıkacak....
    kıpraşmadan durmak lazım ne derseniz sayın dost123

Sayfa 377/607 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •