sırada ne var.. önemli olan bu :wave:
Printable View
daha bir yıl olmadı portföye alalı. ekibe hayatımızın volesi olacak dedim pusudayız :) sadece sabır hüseyin haluk istediğini çevirsin ALAMAZ.
kaldır o zaman :halay:
nominal yakın maliyetlendiğim kağıtları seviyorum :wave:
vakit kalmadı bugün pek.. kıta değiştirdim. avrupaya geçtim ta kemerburgaza gittim.. memlekete gidip dönsem daha az yorulurdum :)
yaşlandım artık.. 35imden sonra temettü emeklisi olacak rakama ulaşırsam elimi eteğimi çekeceğim bu işlerden.. puma emekli edecek gibi 3 yıl sonra :)
belirsiz geleceği belirli kılmayı sevmem sn meteor78 hocam..
herşey hayalle başlar :) piyasa erken fiyatlar bence :)
bu kadar para bolluğunun olduğu ortamda sn mdal sadece kurulum maliyetinden bahsetmiş :)
kredili malım yok.. maliyet 2.19.. vaktim var :)
o bu şu önemli değil.. önemli olan ne biliyor musunuz? şirket onca yıl bedelli yapmamış.. nakit akışı çok sağlam.. ve bu nakit akışı sayesinde ciddi varlıklar edinmiş..
kurlar yükselmezse de şunu yazacaklar eminim: ihracatçı şirketler için kurların sabit kalması olumsuz :)
ben pozitifim her zaman yoksa burda olmazdım :) herkesin gönlünce olsun herşey :)
akça Aliağa resler iyi üretmiş dün.
baklacı 300ü zorluyor..
ges de fena değil..
tosunlar kendi halinde.. 3m evro kurulum maliyeti varmış zaten az maz 1kw bile önemli şu küresel savaşta
Müsterih ol :)
Ne diyordu şair ?
- Güzel üflüyor
https://i.hizliresim.com/68c1knq.png
Es nereye istersen :) Daha üfleyecek gibi görülüyor
Her şey olup bittikten sonra, aşağılık bir oyun, hileli bir kumar gibi geliyordu hayat.
Zarlar cıvalıydı. Ölenler kaybediyordu bu oyunda ve herkes ölüyordu.
Kim kazanıyordu peki? Hilebaz, ispiyoncu, soytarıların alayı...
Hayat bile kazanamıyordu.
3 tane daha direk dikilecek ama ucuza kredi bulunmuyor hemde kocaman olandan tanesi 5 mgw üretenden. birde tosunlarda yakında haber gelmeli.. ilave kapasite. ilave sera gibi..
at artıkın 7 tl üzerine
suntk piyasa değeri 4.2 milyar
mndrs piyasa değeri 1.6 milyar
suwen piyasa değeri 2.4 milyar
fıkra bu kadar:kahkah:
sun tek ile kıyaslarsak en az tekstil kısmının 20 tl ederi varr,,komedi...
en az gıda ve enerjide tekstil kadar eder.. 6 kat daha yolumuz var...
sadece tekstil tarafının :)
kaldır bakalım rıza malını beleşe verme...
Yav bu sirket 4 ceyrektir doviz acigini dusuruyomus. 152 m dolardan 100m dolara gelmiş. Hic kontrol etmeyip uzak duymuştum. Pisman oldum
Arkadaşlar hazır mıyız ?
2022 Denizli çarşaf ve Nevresim ihracatı(Temmuz-Ağustos-Eylül) :61.726.000 dolar(geçen çeyreğe göre dolar bazında 4,33% fazla )
2022 Denizli çarşaf ve Nevresim ihracatı(Nisan-Mayıs-Haziran) :59.161.000 dolar
Enerjiler koptu. Eli kulağında ateşleyin şu roketi
geçen sene 3. çeyrekte 46 milyon dolar ihracat yapmış,,bu sene de aynı ihracatı yaparsa yurtiçi satışla 1 milyarı tl yi buluruz..
30 haziran 2022 kapanışları
dolar : 16,70 tl
euro : 17,40 tl
euro 1,165,720,359 / 17,40 tl : 67 milyon euro borç
dolar 846,848,297 / 16,70 tl : 50,7 milyon dolar borç var
https://i.hizliresim.com/i2rwm4j.png
son çeyrek için 1 milyardan aşağı olmamalı,geçen sene 47 milyon dolar ihracat yapmış 3.çeyrek bu sene de 3. çeyrekte yurt içi ile birlikte 54-55 milyon dolarlık ciro gelebilir, bu durumda aynı karlılıkta sürerse sadece tekkstilden 350 favök gelir bu çeyrek..
Süper haber.
Testil sektörü pmi lerinin yerlerde sürüldüğü bir çeyrekte bu artış inanilmaz gercekten.
Birde doviz borcunun azaldığını görürsek, bu fiyatlar ucuzunda ucuzu olacak.
Bu değerli bilgiler için tum ahali adina teşekkür ederiz. [emoji120][emoji120][emoji120]
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7cihan görsün
kaldır bakalım
6.98 tl bazlı zirve geldi :yahoo:
hoppp
1 2 3
oley oley oley
bi ay var daha bilançoya..