herif garanla telefona abanıyo..
:drunk:
Printable View
herif garanla telefona abanıyo..
:drunk:
12 TEMMUZDA öngörüsü olan 10 kadar arkadaş oldu.Bunları Ağustos sonunda bakmak üzere not aldık...heyecan olsun diye..kimseyi bacağından asmıyorlar..
Ama dallamanın teki TIRSTI..KIVIRDI.
Defalarca ısrar -rica etmemize ragmen fikir beyan edemedi.
O zaman burayı kırarsa 3.50 dolar diyordu..şimdi burayı kırarsak 3.00 dolar diyor...:oleyo:..Yani duruma göre vaziyet almak...
Burada yorum-analizden bahsedecek son lavuk kendisidir..Hala utanmadan laf çarpıyor..
iş işten geçti.12 temmuzda konuşacaktın...
https://i.hizliresim.com/ozzul1r.jpg
sarı ok bölgesindeyiz bu haliyle yorumlarsam düşüşün hızının kısmen kesildiği, dibin az az belirmeye başladığını,...
Göt biti sanamı soracaz ne yazıcağımızı ,
kaç gündür sana yerleştirmekten yoruldık.
Madam yaptım seni burda boyna boş boş anlatıp durma .
Salak 23.07.2024 bak ampul:)
yerleştirdikçe burada go go diyordun adamı go go yaparım unutmazsın:kahkah:
xu030 yani benim analiz ettiğim rakam ve beklenti, keza destek olarak çalışmasını beklediğim yer idi 11494.xx, xu030 11498.xx ten tepki vermiş,...
tabi bunlar ilk turlu hareketler,...11494.xx ün rüştünü ispat içun daha
PMI,
akşama bir fomc,
cumaya bir TDI,
8 gün ise zaman analizinden
gogogo tarrrrrrrrrrrrrrr ile matkap çalışması yaptım üzerinde sindo..
Sen gerisin diyorum ya...ORTA VADELİ DÜŞÜNCEMİ BU FORUMDA BİLMEYEN YOK.MESAJLAR ORADA..
dallama YANAKKKKKKKKKK
ancak kıvırısın..12 temmuzda s...gittin..defalarca söyle dedik..ORTA VADE YÖN söyleyemdin...bunu kırarsa burası...
TRADEYE ne bakacaksın..10 kere döner viobcu..sana her yerden girer.
matkap arkanda geziyorsun apka geçen sizin orada cumaya gittim eğildiğinde gördüm tıpki senin sarıgülü gördüğün gibi :drunk:
sen 11100 den beri long açtın kapadın hep içinde patladı onları bir çıkar sonra seni muhatap alırıp ben aşağı dedikçe sen long dedin :)
bazı kanı bozuklar ben forumda değilken bir şeyler yazmış.....ulen topunuz benim için maymundan farkınız olamaz.....
Sela seslerini duyanlar sosyal medyaya koştu! Haniye suikastı sonrası Türkiye'nin dört bir yanında camilerden yükseldi
Sana son 7 günlük ekstreyi gösteririm..içine girer..
Oğlum sen oyun teorisi bilmeden neden borsa-vioba bulaşıyorsun.
Bak şimdi de KAĞITTAN KAPLAN endeks dedim...şarşarşar..
totoş apka burada millete go go diiyen sendin arkada yazılanlar burada long deyip şort mu oldun lübüş :)
Dünya İran'da yaşanan Hamas lideri Haniye suikastını konuşmaya devam ediyor. İran kendi topraklarında yaşanan suikast için 3 günlük yas ilan etti. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ve İran Dini Lideri Hamaney ise intikam yemini ederek, "Haniye'nin kanının intikamını almak İran'ın görevidir." açıklamasında bulundu. Öte yandan İran, Kum kentindeki Cemkeran Camisi'ne "intikam bayrağı" astı.
sindo p isliği seninle muhatap değilim...dansöz....kes sesini ...köşene geçççç
Benim sayemde yine kazandın köftehor apka 1 kuruşta benim analizimden etkilendiysen haram zıkkım olsun her cumaya gittiğinde çatalın gözüksün:drunk:
kalp gözü açık diğer arkadaşlara helal hoş olsun güle güle harcasınlar yararlananlar
beş para etmez dansöz...birde yazma cesareti görüyor kendinde....yok 11500 görecektik farmasyon avsı.....teyyare olduğun kanıtlandı......kimin tahmini tuttu 10 gün önce utanmaz.....
apka senden birşey rica edicem seninle atışırken yalamana söyle atlamasın yalamaktan ağzı nasır bağladı .
https://addons.mozilla.org/tr/firefo...content=search
sadece bu yeterli...
:drunk::drunk::drunk:
Eccük kibar olun, atışırken bile ofsaytta kalıyonuz :he:
Füze İran dışından ateşlenmiş
Herif Piramit Menkul mu dedin, kılçıksız almış, daha neler :kahkah:
https://i.hizliresim.com/bne4gdj.PNG
Savaş çıkınca erkekler askere gidecek, ailelerinden ayrı kalacaklarda, TTKOM iş yapacak, ondan almışlardır :p
ama askerde telefon kullanmak serbestmiydi :oleyo:
1204150 geçerse :whistling: öyle işte
Tokat ın iti bana özelden küfretmişsin. Sülalene aynen iade ediyorum. Sülalen diyorum daha ne diyeyim. Kopyalanmıyor da şuraya yapıştırayım. Abka böyle itlere sahip çıkacak adam değilsin bunu biliyorum bununla iş tutma tavsiyemdir. Köpek seni
Suriye iç savaşından etkilenmedik dersek bunu diyemeyiz mümkün değil, keza İran da böyle, İran karışırs bizde,....
İranı düşünürken Mollalar üzerinden bakarsak durum farklı, İrana top yekün bakarsak durum farklı, Mollalı İranı bende sevmiyorum, Molasız İran ise bana kesin fark atar,..gözden daha rahat çıkarılırım,