Sayfa 372/981 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Once Allah rahmet eylesin diyeyim.
    Benim kafamda yanıt bulamadığım tek soru;
    Hamas 7 ekimde saldırı düzenlerken amacı neydi?
    Bu amacı ya da amaçlarından hangisine ulaştı?

Bir diğer gelişme Erdoğan hafta sonu gerekirse gireriz dedi.(ki açık soylenmemesi gereken bir söylem. Çünkü biz Karabag'a resmen girmedik.)
    Bu söylemden sonra Erdoğan'ın dış dünyada kendine en yakın gördüğü ve desteklediği siyasi figürü bir sukiiastla şehit etti.
    Amacı İsraile kamuoyu önünde kendini savunma hakkı sağlamak direk girse gazzeye bu işin içinden çıkamazdı kamuoyu önünde , her örgütün içinde karşı taraf tarafından yönlendirilen yapılar vardır ve bunlar kullanılmaya uygundur.Hamasın yaptığı ile toprak kaybedildi,senelerdir yer altında oluşturduğun gerilla sistemi çöktü,en önemlisi çoluk çocuk katledildi.
    RTE hafta sonu İsrail ile ilgili konuşması iç siyaseti bunun içine ekonomi büyük pay alıyor bunları gündemden çıkarmak için dış siyaset salvolarından biriydi bana göre.
    geçmiş bunlarla dolu iç siyasette , ekonomide yapılan yanlışlıklarda hep bu siyasi çıkışlar yapıldı.ey eset ,ey sısı ,yunanistana ansızın bir gece geliriz vs .
    yine söylüyorum dış siyaset bu olmamalı sonra dostum dediğinizde arkaya baktığımızda bu çıkışların faturasını halkın ödediğini herkes görmeli.Yoksa ülkeme kahbelik kim düşünürse yaşlısıyla genciyle son nefesimize gerekeni yaparız .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    80 yıldan beri askeri alanda kaybeden hep Filistinlilrdir....topraklarının %95 kaybettiler.....10 milyondan fazla göç...ve bir milyondan fazla insan kaybı...Ve hala Israil resmi sınırlarını belirleyip anayasasına dahil etmemiştir.... İsrail Siyonizm denen dünyadaki en katı siyasal dincilik ideolojisi üzerinde kurulmuştur..Bu siyasal dinci ülküye göre Suriye, Irak, Ürdün, Türkiye, Mısır ve Suudi arabistanın bir bölümüde tıpkı Filistin gibi vaad edilmiş İsrail toprakları olarak görürler....Onun için Bu topraklar ele geçirilmeden İsrail anayasasına belirlenmiş bir ulusal sınır tanımını koymak resmi Siyonizm Şeriatına yasaktır.....

Siyonist gruplar 1992 yılında Camp Davit anlaşması ile 1967 yılı sınırlarına göre iki devletli çözüm için anlaşma imzalayan kendi cumurbaşkanları İzak Rabini öldürdüler...sonrada Yaser Arafatı öldürdüler...İsrail devleti içindeki bütün barış yanlısı Yahudi kadroları tasfiye edip aşırı dinci insanlık düşmanı siyonist kadrolar yerleştiler.......En sonunda bu işin sonu İsrail için bir felakete dönüşmeside kaçınılmaz olacaktır...Tarihte 3 defa dağılıp yeniden Filistine dönüp devlet kurdular....Bu defaki yıkılışın telafiside mümkün olmayacaktır...Belki 20 yıl sonra Avrupa ve Amerika şehirlerinde kimse açıkça Yahudi kimliğini söyliyemez durum gelirler..

Bunu Filistin meselsinin 7 ekim saldırısı ile başladığını sanıp Filistinlileri suçlayanlar için yazdım..
    aynen katılıyorum...........

her yerden reklam fışkırıyor. bu nasıl iş yaw. iyice bezdirdi.
    audentes Fortuna iuvat

12020 .....................tekrar Şortttttttttttttttttttt

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    80 yıldan beri askeri alanda kaybeden hep Filistinlilrdir....topraklarının %95 kaybettiler.....10 milyondan fazla göç...ve bir milyondan fazla insan kaybı...Ve hala Israil resmi sınırlarını belirleyip anayasasına dahil etmemiştir.... İsrail Siyonizm denen dünyadaki en katı siyasal dincilik ideolojisi üzerinde kurulmuştur..Bu siyasal dinci ülküye göre Suriye, Irak, Ürdün, Türkiye, Mısır ve Suudi arabistanın bir bölümüde tıpkı Filistin gibi vaad edilmiş İsrail toprakları olarak görürler....Onun için Bu topraklar ele geçirilmeden İsrail anayasasına belirlenmiş bir ulusal sınır tanımını koymak resmi Siyonizm Şeriatına yasaktır.....

Siyonist gruplar 1992 yılında Camp Davit anlaşması ile 1967 yılı sınırlarına göre iki devletli çözüm için anlaşma imzalayan kendi cumurbaşkanları İzak Rabini öldürdüler...sonrada Yaser Arafatı öldürdüler...İsrail devleti içindeki bütün barış yanlısı Yahudi kadroları tasfiye edip aşırı dinci insanlık düşmanı siyonist kadrolar yerleştiler.......En sonunda bu işin sonu İsrail için bir felakete dönüşmeside kaçınılmaz olacaktır...Tarihte 3 defa dağılıp yeniden Filistine dönüp devlet kurdular....Bu defaki yıkılışın telafiside mümkün olmayacaktır...Belki 20 yıl sonra Avrupa ve Amerika şehirlerinde kimse açıkça Yahudi kimliğini söyliyemez durum gelirler..

Bunu Filistin meselsinin 7 ekim saldırısı ile başladığını sanıp Filistinlileri suçlayanlar için yazdım..
    7 Ekim de İsrail in askeri tesislerine saldırı yap
    Askerlerini vur
    Savas başlat bunlar ok
    Yıllardır olan
    Festivalden kadın çocuk kaçırıp 3 5 e bölmek nedir
    O günden sonra gazze nin haritadan silinecegini binlerce sivil öleceğini bilmiyormudu hamas
    Hamas da İsrail İran ortak ********liğine ortak oldu

bence iran halkı ayaklanabilir baya ciddi olay.

dini liderin dötünden haberi yok bizimi koruyacak diyebülü..

İsrail'in hava saldırısı sonucu öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, 3 Ağustos Cumartesi günü, tüm Arap, İslam ve dünya ülkelerini, Gazze halkına ve İsrail hapishanelerindeki Filistinli esirlere destek olmak için meydanlara inmeye çağırmıştı.

öğlen arası az trthaber izledim
    çıkan üniversite hocaları gazeteci müsvetteleri hepsi
    irana gaz veriyor güya
    iran bu saldırıyı karşılıksız bırakırsa iran ses çıkarmazsa iran öyle böyle yaparsa
    diyip duruyorlar
    aylardır israile ticaret sürerken ne konuşmuştu bunlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 372/981 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •