Originally Posted by
Denizdenizli61
Once Allah rahmet eylesin diyeyim.
Benim kafamda yanıt bulamadığım tek soru;
Hamas 7 ekimde saldırı düzenlerken amacı neydi?
Bu amacı ya da amaçlarından hangisine ulaştı?
Bir diğer gelişme Erdoğan hafta sonu gerekirse gireriz dedi.(ki açık soylenmemesi gereken bir söylem. Çünkü biz Karabag'a resmen girmedik.)
Bu söylemden sonra Erdoğan'ın dış dünyada kendine en yakın gördüğü ve desteklediği siyasi figürü bir sukiiastla şehit etti.
Amacı İsraile kamuoyu önünde kendini savunma hakkı sağlamak direk girse gazzeye bu işin içinden çıkamazdı kamuoyu önünde , her örgütün içinde karşı taraf tarafından yönlendirilen yapılar vardır ve bunlar kullanılmaya uygundur.Hamasın yaptığı ile toprak kaybedildi,senelerdir yer altında oluşturduğun gerilla sistemi çöktü,en önemlisi çoluk çocuk katledildi.
RTE hafta sonu İsrail ile ilgili konuşması iç siyaseti bunun içine ekonomi büyük pay alıyor bunları gündemden çıkarmak için dış siyaset salvolarından biriydi bana göre.
geçmiş bunlarla dolu iç siyasette , ekonomide yapılan yanlışlıklarda hep bu siyasi çıkışlar yapıldı.ey eset ,ey sısı ,yunanistana ansızın bir gece geliriz vs .
yine söylüyorum dış siyaset bu olmamalı sonra dostum dediğinizde arkaya baktığımızda bu çıkışların faturasını halkın ödediğini herkes görmeli.Yoksa ülkeme kahbelik kim düşünürse yaşlısıyla genciyle son nefesimize gerekeni yaparız .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri