Son günlerde berkosan hareketi eskisi gibi değil. Borsa bukadar sert harekete karsı berkosan iyiydi bu yüzden 160 lı seviyelerden alımlara başlayacağım hayırlısı artık...
Printable View
Son günlerde berkosan hareketi eskisi gibi değil. Borsa bukadar sert harekete karsı berkosan iyiydi bu yüzden 160 lı seviyelerden alımlara başlayacağım hayırlısı artık...
Maalesef kardeşim en son 183 ten satmış tım ben ben hep al sat yaptım. Berkosan da maliyetim 1 cıvarıdır. Bugün ve sonraki günlerde ufak ufak alım yapmayı düşünüyorum. Bu sefer tünelin ucunda ışık görünüyor gibi. 15 den 1.40 gelen kağıt illaki bir hareket yapacaktır.
bugün aranıza katıldım her aşagı kademeden 1.50 ye kadar kademeli alıcıyım hayırlı olsun yıl sonu hedef fiyat 5.00 liradır..
sitesinde görünmüyor ortaklık yapısını bilen varmı piyasada ne kadar hisse var acaba?
Merhaba,
Neye göre olmalı, neye göre 5 olmalı? Fabrikaların ciddi bir siparişi ve üretimi olursa ilerleyen dönemde olabilir ama bu şu an için sadece temenni olur çünkü henüz fabrikaların ciddi bir katkısı yok.
Ben de hissenin ilerleyen dönemde iyi yerlere gideceğini düşünüyorum, o nedenle gerekirse çocuğuma bırakırım diyorum ama bu şahsi fikirdir, temennidir, henüz bunu temellendirecek net bir veri yok. Açılan her fabrika uçuş demek değildir, işe yaramıyorsa aynı şekilde de kapatılır çünkü.
Daha önce başka arkadaşlarla da bu konuda tartışmıştık, artı ya da eksi yönlü her türlü yönlendirici mesajı uygun bulmuyorum. Söylenenin tersi gerçekleşirse yönlenmiş kişinin yaşayacağı olumsuzluğun/gözyaşının benim vicdanımdaki karşılığı çok büyük çünkü.
Net veriler üzerinden bilgi alışverişinin başımın üstünde yeri vardır.
Saygılar.
Düşüncemi net olarak aktarabildiğimi sanıyorum. Konuyu uzatmak gibi bir isteğim de yok.
Sizin hedefiniz 5.0 olabilir, bunu bilmemize gerek olmaması ayrı bir konu ancak şu an 5.0 olması lazım derseniz bu başka bir noktaya gider. Vurguladığım kısım buydu.
Neler oluyo bilgisi olan paylasabilirmi
Spek mi yoksa grup isi mi anlayamiyoruz, umariz bizi ters kose yapmazlar...zararda bekliyorum...ytd
tekrardan 1.79 ustune atıp kalmalı
Uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel işlem hacmi oluyor. Kapanış da kim ne almış bakalım.
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Vergi dairesine bildirilen mali karlar.
2016 2017 2018
1.062.652 2.023.728 5.305.474
SPK ya bildirilen konsolide karlar.
2016 2017 2018
520.381 2.021.005 823.517
Satış gelirleri
2016 2017 2018
50.277.530 64.401.668 74.982.883
Adı meşhur bir spek Brksn'a el atmış diyorlar.https://invst.ly/af3ok
Filler savaşırsa bize yarar.
528.000 açık işlemi olmuş.
Açık işlemi yukarı giderse ve spek az kâra kanaat etmezse yaşadık.
Ters teperse yandı gülüm keten helvası.
Ben cuma günü biraz daha verdim.Seçim riski/kaosu olabilir diye.
hasan meşe denilen sahtekar pazarlıyor diyorlar. bu adam çok sakat. pazarlıyorsa saplayabilirler. dikkatli olmak lazım
Rtlab da milleti kandırdı..Rtlab alın dediği gün kagit %30 a yakin marj yapti,geriye dogru...zararda olanlar ekstre yollasın dedi 3 ay ortadan kayboldu,herkesin ahını aldı ne için para için..Ona inanıp alacak olan olursa bilsin bunları...
Twiterda bahsettigi gun ben çıkarım..
Birkac gundur islem hacmi fazla, spek patlat sunu yukari, biraz heyecan olsun...ytd
Klasik berkosan hareketi yine borsa %5 iki günde prim berkosan eksi. Bu kağıt 170 altı alım 180 üstü satım yapılırsa para kazanılır yoksa git gel sonuc sıfır olur
Bayram değil seyran değil eniştemiz bizi niye öptü...
Bistteki aşağı yönlü hareket hissenin öne çıkması durumunda dikkat çekebilir.
25.03.2019