Sayfa 397/882 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by vtemizkan Yazıyı Oku
    olmayacak şey değil sabreden kazanır inşallah
    adam yurt dışında iki fabrika açıyor üretime başlıyor bu fiyatlar he komedi en az şuan 5.00 lira olmalı..

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    adam yurt dışında iki fabrika açıyor üretime başlıyor bu fiyatlar he komedi en az şuan 5.00 lira olmalı..
    Merhaba,
    Neye göre olmalı, neye göre 5 olmalı? Fabrikaların ciddi bir siparişi ve üretimi olursa ilerleyen dönemde olabilir ama bu şu an için sadece temenni olur çünkü henüz fabrikaların ciddi bir katkısı yok.

Ben de hissenin ilerleyen dönemde iyi yerlere gideceğini düşünüyorum, o nedenle gerekirse çocuğuma bırakırım diyorum ama bu şahsi fikirdir, temennidir, henüz bunu temellendirecek net bir veri yok. Açılan her fabrika uçuş demek değildir, işe yaramıyorsa aynı şekilde de kapatılır çünkü.

Daha önce başka arkadaşlarla da bu konuda tartışmıştık, artı ya da eksi yönlü her türlü yönlendirici mesajı uygun bulmuyorum. Söylenenin tersi gerçekleşirse yönlenmiş kişinin yaşayacağı olumsuzluğun/gözyaşının benim vicdanımdaki karşılığı çok büyük çünkü.

Net veriler üzerinden bilgi alışverişinin başımın üstünde yeri vardır.

Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by ameeg Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Neye göre olmalı, neye göre 5 olmalı? Fabrikaların ciddi bir siparişi ve üretimi olursa ilerleyen dönemde olabilir ama bu şu an için sadece temenni olur çünkü henüz fabrikaların ciddi bir katkısı yok.

Ben de hissenin ilerleyen dönemde iyi yerlere gideceğini düşünüyorum, o nedenle gerekirse çocuğuma bırakırım diyorum ama bu şahsi fikirdir, temennidir, henüz bunu temellendirecek net bir veri yok. Açılan her fabrika uçuş demek değildir, işe yaramıyorsa aynı şekilde de kapatılır çünkü.

Daha önce başka arkadaşlarla da bu konuda tartışmıştık, artı ya da eksi yönlü her türlü yönlendirici mesajı uygun bulmuyorum. Söylenenin tersi gerçekleşirse yönlenmiş kişinin yaşayacağı olumsuzluğun/gözyaşının benim vicdanımdaki karşılığı çok büyük çünkü.

Net veriler üzerinden bilgi alışverişinin başımın üstünde yeri vardır.

Saygılar.
    Bu kağıt 15 lerdeyken neyi vardı ? ben hedef fiyatımı yazdım olur olmaz o ayrı nasip herkeze bol kazançlar..

4. Düşüncemi net olarak aktarabildiğimi sanıyorum. Konuyu uzatmak gibi bir isteğim de yok.

Sizin hedefiniz 5.0 olabilir, bunu bilmemize gerek olmaması ayrı bir konu ancak şu an 5.0 olması lazım derseniz bu başka bir noktaya gider. Vurguladığım kısım buydu.

5. Neler oluyo bilgisi olan paylasabilirmi

6. Spek mi yoksa grup isi mi anlayamiyoruz, umariz bizi ters kose yapmazlar...zararda bekliyorum...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by mamoste85 Yazıyı Oku
    Spek mi yoksa grup isi mi anlayamiyoruz, umariz bizi ters kose yapmazlar...zararda bekliyorum...ytd
    Spekse işimiz iyi.

8. tekrardan 1.79 ustune atıp kalmalı

Sayfa 397/882 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •