İsabet olur bencede sus. Sadece izle. SEVİYESİZLİK yaparsan anlayacağin dilde alirsin yükünü. Bu arada Kimliksizlerin tümünün kimliği belli. Sadece yedikleri halt için sıranın kendilerine geleceği günü beklicekler.
Printable View
Not: her işlem için 50 puan düşülmüştür. Ayrıca sinyallerin kurumdaki gerçekleşme fiyatları işlenerek tablo oluşturulmuştur.
sistem ortalaması zararda ancak ben portföyde kar yazdım. neden böyle olduğu ağustos açıklamasında var
http://666kb.com/i/dxcliyckab4qd5rib.png
Erhan'cım bize son yazdırdığın strateji bence asrın buluşu.
Bu vesileyle tebriklerimi sunayım dedim.
Basit ama destansı bir kurgu.
O linki paylaşsan bir çığır açarsın ama haklı olarak paylaşacağını sanmam.
Getiriyi birkaç ayda 10'dan 90'a çıkarmak inanılmaz birşey.
(o kurguyu kullanmıyorum diyeceğini tahmin ediyorum)
tiberus hoca nereden çıktıki.
ben onu kast etmiyorum " GENEL MANTIK YAZIYORUM " sn tiberus un bilgisinden şüphe yok.
ayda 30 50 ürettim diyen adama maaşın kaç para diye sorarlar.
birazda espri katıyoruz işte.. bu kadar ciddi olmakla kafanda saç kalmaz... bak buda genel. üstüne alınan alınıyor nede olsa.
Ben 2016 da kabaca -27.000 puan kaybettim , tabi sermaye ve kaldiraç kuşa döndü 2017 de 32.000 puan kazandim 2018 de suan 43.000 puan civari kazanç var 2016 sonunda kaldiracin dusmesinden dolayi totalde halen zarardayim
Şimdi arkadaslarin iddasi aylik 25.000 puan kazandigi yonunde yillik 300.000 puan yapar
Ben samimi olarak soruyorum reel olarak son 1 yilda sabit kaldiracla aylik ortalama birakin 25.000 puani ortalama 15.000 puan kazandiniz mi? Yani yillik 180.000 puan kazandiniz mi?
Eğer piyasada bu puanlari kazanan sistemler varsa ben gercekten viop islemlerini sonlandirmayi dusunurum çünkü o sistemlerin icinde kazanma ihtimalim cok düşük yada yok denebilir
Lütfen samimi cevap veriniz eğer cevap vermiyeceksenizde sizde forumda kafa karisikligina sebep olmayin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erhan birkaç ayda 15'den 90'a yükseldi. %600
Ancak Erhan hoca yükselişe geçtiği noktada müthiş bir buluşa imza attı.
Yükseliş tesadüf değil.
http://i.hizliresim.com/ODPdJ5.png