Printable View
Sana eşlik edeyim biraz dedim bu oranı görünce dayanamadım 😁
Alıntı: Originally Posted by desidero74 sana eşlik edeyim biraz dedim bu oranı görünce dayanamadım Hayırlı olsun da dün mery kustu, bugün şimdilik artıda:cool:
Alıntı: Originally Posted by koçari Hayırlı olsun da dün mery kustu, bugün şimdilik artıda:cool: Kustuklarını kimin aldığı önemli... Yanlış kayaya toslamış olabilir...
Alıntı: Originally Posted by T/A Kustuklarını kimin aldığı önemli... Yanlış kayaya toslamış olabilir... Bunların hakkından selim bey le beyaz atlı da gelse sizLER gelirsiniz bakalım ne zaman teşrif edecekler beyler:)
Beyaz atlıdan bayağı Bİ alacaklıyım kanaatim o.
Alıntı: Originally Posted by koçari Bunların hakkından selim bey le beyaz atlı da gelse sizLER gelirsiniz bakalım ne zaman teşrif edecekler beyler:) Ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum... O nedenle bugün düşemiyor gibi...
Alıntı: Originally Posted by t/a ben üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum... O nedenle bugün düşemiyor gibi... Beyaz atlı tabandan almayı umuyor da avucunu yalar, selim beyi bilemem, onu siz daha eski tanıyorsunuz.
Alıntı: Originally Posted by koçari Beyaz atlı tabandan almayı umuyor da avucunu yalar, selim beyi bilemem, onu siz daha eski tanıyorsunuz. Selim teknik direktör... Şimdi gelir ayar verir hemen...