Madem dayak yedik, bağri sağlam bir dayak yiyelim şüüüle ağzımız burnumuz kırılsın adam gibi zopa yedik deriz
Printable View
thyao ya tam kapanmaya oynuyor yada avrupa ülkelerinden ve rusyadan seyahat yasağına
Bu dediklerinin hepsi var. İyi de ölmek de bayılmak değil. Hastahanelerin, sağlıklçıların hali ortada. Onlar da insan.
Bu dediklerin, pandemi olmasa da yapılmaya çalışılan şeyler...insanlığın geleceği tehlikede...2-3 bin zengin zaten zorda kalırsak marsta yaşarız modunda.
Ancak, bunlar var diye, ne olacaksa olsun..vakalar 100 binlere çıksın demek de ağrıyan başı kesmek gibi bir şey..gram aklı olan başım ağrıyor diye kafamı kesin demez!
sabah FROTO kazandık, PGSUS verdik..elde var 0
XTUMY de yerel fonlar var.onlara büyük hareketi yapanlar bunlar.mesela ne oldu da bu günlerde tek eldenmiş gibi ky. hisselerine çöktüler.
XTUMY -%4
dün de bugün de sözleşmişler gibi tek elden!!! çöp ve yan hisselere giriştiler..
Ne kadar ilginç demi..
sende otur teknik analiz efendim bilanço sektörel analiz falan kas...
adam bam bam bam dalıyor hepsine..
hiç mi bi tanesinde beklenti yoktu bunların..
(sen derken sen değil..KY olarak diyorum..yanlış anlama..)
borsa artık kumarhanedir..2 tane kağıtla endeksi i tutup 98 ine verebiliyorsa oraya yatırım yapılmaz..
Sayın Cautinary;
Kitle iletişim araçları bize bir algı pompalıyor.Biz bozulan hayat kalitemizi, ekonomik çöküşümüzü ve yıkılan hayallerimizin hesabını sormamak için nasıl devalüe edilebiliriz?Bir propaganda aracı olarak yazılı ve görsel medya sürekli bir korku pompalıyor.İnsanlar ölüyor.Vakalar patladı denilen Samsun mesela 100 000/550 yani 1000 kişiden 5 kişi de pozitif çıkıyor .Teşhis kitinin doğru olduğunu kabul edersek.
Sağlık bakanı KOCA ne dedi;
Bu senenin mevsimsel gribi KOVİD dir.
Mesela sağlık çalışanları çok yıpranıyor yoğun bakım üniteleri doldu.Bunu kaçımız test etti.Ben sürekli hastaneye giden biriyim kronik rahatsızlığım dolayısı ile.Son zamanlarda randevu alamaz hale geldim.Hastaneye gidiyorum her yer bomboş.Akrabalarımdan enfeksiyon hastalıkları bölümünde çalışanlar var evde sürekli tatil halindeler.Hangi hastane personeli yorgunluktan ölüyor bu arada.
Sosyal devletin öncelikli görevi nedir?EĞİTİM SAĞLIK VE GÜVENLİK.
Bu pandemi neyi sağladı?Eğitim alamıyoruz sağlık desen randevu alamıyorum.Güvenlik dersen hepimiz evde olduğumuz için çok şükür güvenlik tehditi de çok azaldı.İşte pandeminin otoriteye sağladıklarından bir kuple.
Artık hükümetler şirketler gibi yönetilmek isteniyor.Kar zarar hesabı yani.Bizzat Erdoğan ben CEO yum dememişmiydi zaten.Sosyal devlet yok oldu.