Sayfa 78/997 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Pandemi zaten ekonomi çöksün diye var.Orta gelir gurubu yok olsun.Krallar ve kölelerden ibaret olsun diye var.Yeni nesiller eğitim almasın bilinçli üretken nesiller oluşmasın diye var.

Kıdem tazminatı diye bastıran işçileri madde 29 dan tazminatsız göndermek için var.Sistemin insana bağımlılığı yapay zekaya teslim ettiği için var.Sanayi 4.0 başladığı için insanı günlük yaşamın dışına itmek için var.

Bu yapılanların süreceğini ve asla eski dünya ya geri dönmeyeceğimizi hepimiz göreceğiz.Tencerede yavaş yavaş kaynatılıyoruz.

2. *Bozkurt REİS'im Garan kıvama geliyor mu ?

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Pandemi zaten ekonomi çöksün diye var.Orta gelir gurubu yok olsun.Krallar ve kölelerden ibaret olsun diye var.Yeni nesiller eğitim almasın bilinçli üretken nesiller oluşmasın diye var.

Kıdem tazminatı diye bastıran işçileri madde 29 dan tazminatsız göndermek için var.Sistemin insana bağımlılığı yapay zekaya teslim ettiği için var.Sanayi 4.0 başladığı için insanı günlük yaşamın dışına itmek için var.

Bu yapılanların süreceğini ve asla eski dünya ya geri dönmeyeceğimizi hepimiz göreceğiz.Tencerede yavaş yavaş kaynatılıyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ingiltere şu anda halkının %35 inin çift aşısını yaptı. biz daha %11 deyiz
    kesin yöntem aşı.(israil)..neden daha çok aşı yapamıyoruz,sorgulanması gereken bu?

yoksa aşı yapmadan kısıtlamayı kaldırmak,bence kaos olur.

5. Ne olacak bu işin sonu Bu sefer BOFA satmadı..

Ben ekran karşısında uykuya geçiyom dayu. Önemli birşey olursa dürtükleyin ha. Aman mallara sahip çıkın. Sıkı sıkı tutun kaçmasın. Gevura neyim kaptırmayasınız malları

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    *Bozkurt REİS'im Garan kıvama geliyor mu ?

Burdan mal aldık ama gidişati hiç hoş değil, 4 tl ye gadden düşebilü bu meret
    Hamdım Piştim Yandım

8. birileri merkez bankası üzerinden vururken öbürleri de siz de insan kaçırıyonuz diye vurmaya çalışıyor gibi sanki içteki çekişme devam ediyor gibi bilemedim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 78/997 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •