İsrail devlet televizyonu KAN’a göre Tel Aviv yönetimi, Hamas’ın esir takası teklifini reddetti
Printable View
İsrail devlet televizyonu KAN’a göre Tel Aviv yönetimi, Hamas’ın esir takası teklifini reddetti
Diyanet komple uçtan uca tüm Türkiye'de yerli Pardus Linux'a geçmiş ve diğer kamu kurumlarına danışmanlık vermeye başlamış. Lisans maliyetini sıfırlamış.
Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca geliştirilen Diyanet Pardus İşletim Sistemi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na tanıtıldı.
https://www.diyanethaber.com.tr/diya...temi-tanitildi
Aynen ikisi de birbirinden terörist, katil, ama bu adamlar bunu gözleriyle görseler ki zaten görünüyor, inanmazlar , yani o derece, tapma derecesinde, başlarındaki ne derse o. Belki bi hatası vardır falan yok.
Yahudi din adamları ve halkı birbirlerine asla sonsuz itimat göstermezler ,Yahudi bile olsa Hahambaşı dahi olsa, saygıda kusur etmez ama aklını da teslim etmez.Bakınız Shitisel. Müslümanlık aslında böyle olmaya daha uygun ilk Müslümanlar hep ortak karar alırdı, sonradan Emevilerle birlikte tek adam rejimi geldi herşeyi bozdu.
Şimdi bu arkadaşlar ters bi şey söylemek bi yana düşünseler, cehenneme gideriz korkusuyla akıldan yoksun konuşurlar, boş boş.
Bi önceki sayfada benim yazım üzerine bi arkadaş you tube videosu göndermiş herkes bi izlesin bayağı tanıdık :)
Protokol çerçevesinde hazırlanan milli ve açık kaynak kodlu Pardus İşletim Sistemi, Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca daha da geliştirilerek Diyanet Pardus İşletim Sistemine dönüştürüldü.
Açık kaynak kodunu daha da geliştirmişler. Askeriye zaten pardusu kullanıyordu bi zamanlar şimdi durum ne bilemiyorum. bunlarda text dosyasına vaaz yazıp, google da haber okuyacaklar zaten yazılımı da çok kasmazlar tahminimce iyi olmuş orjinaline lisans vermekten kurtulmuşlar
30 akraba aynı üniversitede: Rektörden ‘Evlenmeyin mi diyeyim?’ savunması
https://www.diken.com.tr/30-akraba-a...yim-savunmasi/
abi akademisyenleri de ehil olanları hariç tutuyorum her köşe başı üniversite olunca bir de eş dost uni.ye kabul edilince değişik bir örüntü meydana geldi.