Sayfa 800/1001 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: İki yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını, 'darbe' olarak nitelemek bir başka utanmazlıktır

Erdoğan: Merkez Bankamızın rezervleri 128,4 milyar doları buldu
    Kararlara kimse darbe demez. Kararla beraber aym üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunulunca darbe oluyor
    bir halt olacağı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    hadi bakalım colayı kahveyi döktük
    Lastik basıncını bir tık indirsek protestodan sayılır mı üstadım?
    En fazla bir kibrit çöpü uzunluğunda bir çizik atarız. Olma mı?

Mersoya mersoya

3. Bir AKP li tanıdığım akademisyen var, aslında artık yüzünü görmek istemiyorum ama arada bir telefon açıp ne düşündüğümü öğrenmek istiyor. Epey tartışmalarımız oldu. Ama yine de zayıf da olsa biraraya gelmeden konuşuyoruz yılda 3 defa falan. Akrabalardan Akp li olanlar lâ da neredeyse ilişkiyi kestim hemen hemen ne selam ne sabah var. Şu anda fikir değişikliği olan var mı onu bile bilmiyorum.

Şimdi asıl söylemek istediğim şu , 2 gün önce bu akademisyen beni aradı ve konu Gazze meselesine ve Hamas'a geldi, ben Hamas'ın İsrail'e hizmet ettiğini sonuçlarının bunu gösterdiğini söyleyince, liderinden ayrı düşmemek adına hemen " Zaten İsrail saldıracaktı, hem de her gün zaten orada 3, 5 kişi öldürüyordu, vb, " yani bu zihniyet nasıl bir mantıkla bunu üretir nasıl bir ideolojik körlüktür anlamam mümkün değil, bir de tutmuş oradakilere bir sormak lazım demez mi durum için onlar acaba şikayetçi mi diyerek...
    Bu tarz bir akademisyen şimdi habertürk tv de izliyorum, Profesör olmuş Milli Savunma Üniversitesi'nde hoca imiş Mehmet mı adı, şöyle söylüyor , " dünya artık sabrının sonuna gelmiş " falan filan , bunlar nasıl bir zihniyet sonucu oluşuyor gerçekten anlamak istiyorum yani neden akla mantığa aykırı bir düşünce tarzı na inanılabilir.
    Aynı olay faiz enflasyonun nedenidir tezinde yaşadık şimdi geçen yani kaybolan yılların sonunda , acı reçeteler Le bir Ü dönüşü görüyoruz. Bu nasıl olabilir.
    Anlayan varsa bir anlatsın bu adamlar üniversitede ders veriyor bunların verdiği dersle nasıl öğrenciler ülkeyi ileri götürecek.

Tabii asıl mesele şurada yani çelişki bu adamlar maddi konularda yani ceplerini doldurma konusunda hiç bir hata yapmazken dış politika başta, pek çok konuda nasıl bakkal veli efendi den daha kötü hesap yapıyor. Mesele bu ellerini tutan da yok.
    Son düzenleme : Desidero74; 15-11-2023 saat: 21:56.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bir AKP li tanıdığım akademisyen var, aslında artık yüzünü görmek istemiyorum ama arada bir telefon açıp ne düşündüğümü öğrenmek istiyor. Epey tartışmalarımız oldu. Ama yine de zayıf da olsa biraraya gelmeden konuşuyoruz yılda 3 defa falan. Akrabalardan Akp li olanlar lâ da neredeyse ilişkiyi kestim hemen hemen ne selam ne sabah var. Şu anda fikir değişikliği olan var mı onu bile bilmiyorum.

Şimdi asıl söylemek istediğim şu , 2 gün önce bu akademisyen beni aradı ve konu Gazze meselesine ve Hamas'a geldi, ben Hamas'ın İsrail'e hizmet ettiğini sonuçlarının bunu gösterdiğini söyleyince, liderinden ayrı düşmemek adına hemen " Zaten İsrail saldıracaktı, hem de her gün zaten orada 3, 5 kişi öldürüyordu, vb, " yani bu zihniyet nasıl bir mantıkla bunu üretir nasıl bir ideolojik körlüktür anlamam mümkün değil, bir de tutmuş oradakilere bir sormak lazım demez mi durum için onlar acaba şikayetçi mi diyerek...
    Bu tarz bir akademisyen şimdi habertürk tv de izliyorum, Profesör olmuş Milli Savunma Üniversitesi'nde hoca imiş Mehmet mı adı, şöyle söylüyor , " dünya artık sabrının sonuna gelmiş " falan filan , bunlar nasıl bir zihniyet sonucu oluşuyor gerçekten anlamak istiyorum yani neden akla mantığa aykırı bir düşünce tarzı na inanılabilir.
    Aynı olay faiz enflasyonun nedenidir tezinde yaşadık şimdi geçen yani kaybolan yılların sonunda , acı reçeteler Le bir Ü dönüşü görüyoruz. Bu nasıl olabilir.
    Anlayan varsa bir anlatsın bu adamlar üniversitede ders veriyor bunların verdiği dersle nasıl öğrenciler ülkeyi ileri götürecek.

Tabii asıl mesele şurada yani çelişki bu adamlar maddi konularda yani ceplerini doldurma konusunda hiç bir hata yapmazken dış politika başta, pek çok konuda nasıl bakkal veli efendi den daha kötü hesap yapıyor. Mesele bu ellerini tutan da yok.
    Azizim onlar farklı bir zekaya sahipler maalesef. Benimde o beyinlerle geçmişte sohbetlerim olurdu o zaman sorardım ona; Ya sizin taptığınız adamlar çalıyor diye bana şöyle derlerdi; Ya nerden bilebiliriz ki görüyor muyuz falan dedikten sonra selam bile vermiyorum o cenaha..

5.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Azizim onlar farklı bir zekaya sahipler maalesef. Benimde o beyinlerle geçmişte sohbetlerim olurdu o zaman sorardım ona; Ya sizin taptığınız adamlar çalıyor diye bana şöyle derlerdi; Ya nerden bilebiliriz ki görüyor muyuz falan dedikten sonra selam bile vermiyorum o cenaha..
    Evet haklısınız, aynen öyle, " nereden bilebiliriz ,görüyor muyuz " kesinlikle böyle bir durum.
    Bir çeşit ruh hastalığı...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6. Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) dün 364,64 baz puana inerek yaklaşık son 2,5 yılın en düşük seviyesini test etti.
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...e-indi/3054003

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bir AKP li tanıdığım akademisyen var, aslında artık yüzünü görmek istemiyorum ama arada bir telefon açıp ne düşündüğümü öğrenmek istiyor. Epey tartışmalarımız oldu. Ama yine de zayıf da olsa biraraya gelmeden konuşuyoruz yılda 3 defa falan. Akrabalardan Akp li olanlar lâ da neredeyse ilişkiyi kestim hemen hemen ne selam ne sabah var. Şu anda fikir değişikliği olan var mı onu bile bilmiyorum.

https://youtu.be/OM2B1sjaKEY?feature=shared

8. bunun travesti oldugunun farkindasin dimi?

69 31 muhabbetinden sonra birde travesti esprileri

Sayfa 800/1001 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •