Uzun vadeli yatırım yapacaksan sadece teknik analiz ile takılabilirsin. Şirketin faaliyet raporları bilanço hepsine bakmak lazım. Odas baktım geçenlerde çok süper karı var. Ama faaliyet kârı minnacık. 12 aylıkta o kar kesinlikle kaybolur.
Printable View
Uzun vadeli yatırım yapacaksan sadece teknik analiz ile takılabilirsin. Şirketin faaliyet raporları bilanço hepsine bakmak lazım. Odas baktım geçenlerde çok süper karı var. Ama faaliyet kârı minnacık. 12 aylıkta o kar kesinlikle kaybolur.
Geçenlerde süt dedim Ariston abiye. Abi şunun değerlemelerden ne kâr gelir diye bakmadı. Eğer çok fazla gayrimenkul arsa varsa 2022 Aralık değerleme ile 2023 Aralık değerlemesini iyi okursak ve doğru tahmin olursa süper kazanç olur. Ben araba tam anlamıyla elimize geçinceye kadar off pozisyonundayim. Bakıyorum ama gözüm görmüyor algı sıfır bu aralar. Arabada sonra bilançolar ve faal raporları bakmayın düşünüyorum.
Benim hissede komisyon onbinde 4.
Ama hacım az...Bazen 2/3 ayda bir işlem yapıyorum...
Kamu bankası aracılığıyla işlem yapıyorum.Para transferi kolay oluyor.Hemen bankamatikten çek
2024 yılında seçimden sonra ben elektriğe %100 civarında zam bekliyorum bu beklenti bunlara hareket getirir tabi ucuz olanlar için. Bir diğer sektör ilaç sektörü ona da zam bekliyorum ama onlarda durum biraz farklı. Kamu ilaç ve tıbbi malzemeleri yıllık ihale ile alıyor. Sadece bireysel reçetelerde etkili olur.
finans sektöründe yahudi sermayesi öyle en baştaki güç değildir. nedense rotçıldırına fazla anlam yükleniyor günümüzde halen.... esas bankacılıkta güç wasp larda idi ve halen de öyledir... daha spesifik olarak protestan - angelikan kolu episkopal kiliseye bağlı wasplar ilk öz çekirdek kadroyu oluşturmuşlardır. hatta yahudi kökenli bankacıları uzun bir dönem kendi sosyal ortamlarına falan filan almazlardı. ve çok güçlü idiler halen de wasplar en güçlüdür bankacılıkta...
Yurt dışı ağırlıklı yatırımlar olan havacılık sektörü firması baya kıvılcımlı gözüküyor. Şekerlemeci var yerli. Bir yatırımı var onun borcu biterse bilançosu cevher gibi gelir.