Sayfa 801/1006 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi araba aldık devri gecikti o yüzden. Para hesapta. Arabayı getirecek adamın işi çıktı. Salı günü bitiyor iş. Ha şuan ki 40 bin de çeyrekleri bozdurdum. Onları yerine koyacağım.
    Oooo hadi kazasız belasız binin inşallah

2. Telekom sektörü ülkemizde genellikle taahhütlü. Bir iki yıl öncesine göre şuan ki tarife ücretleri 5 kata kadar artmış durumda. İki sene önce 89 TL ye sınırsız tarifeler bugün 1000 TL üzerinde. O yüzden bilançolar git gide süper gelecek.

3. #SONDAKİKA
    Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan bir açıklama daha

"İkiz kulelere ABD' leri saldırdı amaç Ortadoğuyu karıştırmaktı"

"4 yıl boyunca bu konu hakkında ağzımı kapalı tuttum ama artık sürekli bunun hakkında konuşuyorum

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    TÜRK BİRLİĞİMİ, ÜMMET BİRLİĞİ'Mİ derseniz... önce Türk Birliği derim
    çünkü kendi ırkımdan, kendi kardeşim
    ama
    AZULU YAHUDİ oldukları üçün, hazar türkü, başka türk onları bağlamaz ... onlar ırktan geçmiş

ayrı bir boyuttalar... illüminati boyutundalar

o yüzden ; bir yaramıza melhem olurlar hayaline kapılmayın, düşerseniz herkeşten önce onlar öper sizi
    hriztiyanlık kökeni yahudidir. bunu ben değil kendileri yazıp çiziyor.

tevratı geç zaten vahiy yolu ile gelmediği kendileri söylüyor.

hz muhammetin soyunu islam alimleri ve ulemacak hz ibrahim olarak secerelendirilmiştir.

hz ibrahim yahudilerin en köklü atasıdır. bknz internet.

kısaca 3 büyük ilah kitabının tamamı aynı yerden çıkmadır.

şöyle bir soru sorduk zamanında.. neden japon ne bilem çinli bir peygamber yok hindulu vs.

şintoizm kıskanıp kahrından ölsün mü.

hayırlı olsun ayafısfıs..

güzel günlerde kullanın. kazasız belasız.

6. Pandemi rallisi Mart 2020-Temmuz 2022...yaklaşık 2.8X...

Ama aslında kırmızı çizginin iki ucu birbirine eşit...

Bence borsa ucuz...ama henüz dolar adil değerine gelmediği için, kendisinin bundan haberi yok...

20 Aralık KKM haftası, Bist-30 bir gün 127 dolar, 2-3 gün sonra 197 dolar...

Dolarda anomali var....kıstas için kullandığımız baz değer problemli...

7. Benim bu gün 1 milyonum olsa valla benim beyin 40 -50 bin lik. O zaman uzun vadeli kademeli alış satış yaparım. Temmuz Ağustos gibi bir hisse seçtim. Bilanço ihracat vs her şeyi inceledim. 1,3 milyar kâr hedefi ile kağıdı aldım. Bilinci geldi 20 milyon. 145 den soluksuz 110 TL ye indi. Ben aynı kağıtta 3500 zarardan 4500 kar ile çıktım haftada. Aynı kâğıdı günde 75 defa alıp satmışım. Golts da bilanço beklentim iyi çıktı kaç tavan yakaladım ilaç da aynı tavan. Arada tavana denk geliyorum. Ama bir ayda üç gün hisse senedi taşıyorum genelde.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hayırlı olsun ayafısfıs..

güzel günlerde kullanın. kazasız belasız.
    Pambik mi istiyon ne ayafisfisi. Savaş isteyenler ayafisfis der bana bak pamuğu tıkar geçerim.

Sayfa 801/1006 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •