şunun cevabını verebilecek var mı?..1.5 yılda 150 milyar dolar satılmasaydı şimdi dolar ne olurdu ? işte bunun cevabı doların şuanki hedefi..faizi hariç..:)
Printable View
şunun cevabını verebilecek var mı?..1.5 yılda 150 milyar dolar satılmasaydı şimdi dolar ne olurdu ? işte bunun cevabı doların şuanki hedefi..faizi hariç..:)
bu gün topikte okudum kabine degişligi gibi yazan bir arkadaş vardı haberleri izliyorumda böyle bir habere rastlamadım yoksa benmi kacırdım duyumu ytd
1.5 yılda satılan 150 milyar doların şuanki dolara etkisi kaç tl olmuştur ? ne kadar olduysa gerçek fiyata bu kadar baskı olmuştur..baskı demek potansiyel demektir..potansiyel demek dolarizasyon demektir.. bu baskı miktarı fiyatlara girmeden dolar düşmez..
Yok ya ne kabine değişikliği arkadaş sadece öyle bir fiyatlama varkı sanki ekonomi bakanı değişecek gibi alıyorlar dedi hepsi bu lakin bu kur fiyati kabul edilir değil şuan benzin veya mazot fiyatı kaç şey? 0.73 cent mi? Kulağa hoş geliyor dimi avrupanın en pahalı yakıtinı artik biz yakmıyoruz sanırım çünküüüü şeyin fiyatı yuharda gayri lan harbiden kafa buluyorlar