Sayfa 804/1000 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. şunun cevabını verebilecek var mı?..1.5 yılda 150 milyar dolar satılmasaydı şimdi dolar ne olurdu ? işte bunun cevabı doların şuanki hedefi..faizi hariç..

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben garan tahtasına ne zaman girsem önce aklımı aldılar sonra paramı aldılar. Yorum yapamam yapsam da zaten kendim ne yapmışım ki benim yorumumla ne olsun Çok pis zopaladılar ******** günün en düşüğünden short en yükseğinden long filan olmuşluğum var bazı tahtalar bazı insanlara gelmiyor.

Boynuzlu öyle değil onda da tam tersi çok ekmek yedim şöyle tahtaya bakınca anlarım niyetini Kısa vade her şey mümkün ama uzunda bankalarımız çok aşırı ucuz üzücü gerçekten.
    bilgi için sagolasın

3. yapay ekonomi için..gerçek enflasyonun, açıklanan enflasyonun 3 katı olması bunun ispatıdır..'' faiz sebep enflasyon sonuç '' un fiyaskosu için..bu yanlışı yaşayarak gördüler..artık ağzına almazlar bu yanlış görüşü..
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    niye satıldı o kadar dolar.
    cevabı orada..

4. bu gün topikte okudum kabine degişligi gibi yazan bir arkadaş vardı haberleri izliyorumda böyle bir habere rastlamadım yoksa benmi kacırdım duyumu ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    bu gün topikte okudum kabine degişligi gibi yazan bir arkadaş vardı haberleri izliyorumda böyle bir habere rastlamadım yoksa benmi kacırdım duyumu ytd
    Söylentiden öteye gitmedi

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Söylentiden öteye gitmedi
    bilgi için teşekkürler

7. 1.5 yılda satılan 150 milyar doların şuanki dolara etkisi kaç tl olmuştur ? ne kadar olduysa gerçek fiyata bu kadar baskı olmuştur..baskı demek potansiyel demektir..potansiyel demek dolarizasyon demektir.. bu baskı miktarı fiyatlara girmeden dolar düşmez..

8. Yok ya ne kabine değişikliği arkadaş sadece öyle bir fiyatlama varkı sanki ekonomi bakanı değişecek gibi alıyorlar dedi hepsi bu lakin bu kur fiyati kabul edilir değil şuan benzin veya mazot fiyatı kaç şey? 0.73 cent mi? Kulağa hoş geliyor dimi avrupanın en pahalı yakıtinı artik biz yakmıyoruz sanırım çünküüüü şeyin fiyatı yuharda gayri lan harbiden kafa buluyorlar

Sayfa 804/1000 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •