Olmadı be abi . Neyse pazartesi insallah:)
Printable View
sn. deniz43 ün yorumu:
Gelecek hafta Moody's in gözden geçirmesi çok daha önemli,çünkü Moody's in şu andaki notu ülke tarihindeki en düşük not ve 1 kademe daha düşürürse C'li not kategorisine düşmüş oluyoruz ki,manası kuvvetli temerrüt riskini ifade ediyor ve orası başka bir lig başka bir dünya,o zaman dış finansmana erişmemiz son derece zorlaşır.Kreditörler ratingi C'li olan ülkelere taze kredi vermezler,mevcut borçlarını çevirmek isteyenlere de borcun sadece bir kısmı için ve 1 yıldan uzun olmayan vadeler için borç verirler,risk nedeniyle borçlanma faizi çok yüksektir,bu borcu verirken de ilave teminatlar istenir,sözleşmeye temerrüt riski artarsa kredinin istenildiği an geri çağırılabileceği maddesi konur,faiz ödemesi peşin alınır elinize daha az para geçer..Yani şartları çok ağırdır ve borcu çevirmek yerine ödenmesi tercih edilir.
Ama görünüm durağan olduğu için, Moody's in Cuma günü notumuzu C'li kademelere düşürmesini zayıf ihtimal olarak görüyorum.
Akşam seansı vobun etinden sütünden faydalanmamak olmaz dedim
Dar alanda vurdum kaçtım çerez parası çıktın değil mi ama yüksek kur yüksek enflasyon 😊😊😊😊😊😎😎😬
https://i.hizliresim.com/tvht3j0.jpeg
Ben Bozkurt’un donunun gideceğini düşünmüyorum
Maliyet kaçtı Bozkurt
Ytd
Viop teminatlara zam mı gelmiş yüzde 30