Sayfa 804/1019 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ereğli tavan olsun inş
    Olmadı be abi . Neyse pazartesi insallah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sn. deniz43 ün yorumu:

Gelecek hafta Moody's in gözden geçirmesi çok daha önemli,çünkü Moody's in şu andaki notu ülke tarihindeki en düşük not ve 1 kademe daha düşürürse C'li not kategorisine düşmüş oluyoruz ki,manası kuvvetli temerrüt riskini ifade ediyor ve orası başka bir lig başka bir dünya,o zaman dış finansmana erişmemiz son derece zorlaşır.Kreditörler ratingi C'li olan ülkelere taze kredi vermezler,mevcut borçlarını çevirmek isteyenlere de borcun sadece bir kısmı için ve 1 yıldan uzun olmayan vadeler için borç verirler,risk nedeniyle borçlanma faizi çok yüksektir,bu borcu verirken de ilave teminatlar istenir,sözleşmeye temerrüt riski artarsa kredinin istenildiği an geri çağırılabileceği maddesi konur,faiz ödemesi peşin alınır elinize daha az para geçer..Yani şartları çok ağırdır ve borcu çevirmek yerine ödenmesi tercih edilir.
    Ama görünüm durağan olduğu için, Moody's in Cuma günü notumuzu C'li kademelere düşürmesini zayıf ihtimal olarak görüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Senin bu şekilde burda kazanma şansın milyonda sıfır neyi kanıtlama peşindesin
    Bist 100 2.xxx hedefi devammi sn hisci

4. Akşam seansı vobun etinden sütünden faydalanmamak olmaz dedim
    Dar alanda vurdum kaçtım çerez parası çıktın değil mi ama yüksek kur yüksek enflasyon 😊😊😊😊😊😎😎😬

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reis short olduğundan beri sürekli beşik gibi sallanıyor. Ya bozkurtun picaması gidecek incir yaprağına talim edecek yada bizim don gidecek. Bozkurt niyeti bozdu benim picamayı bayrak direğine asacak.
    Sanırsam şortta üçüncü deliği açacaklar, sen yırttın Ayasofya abi
    Oysaki adını bile koyduyduk Ayasofya tepesi deye
    Nasip olmayınca olmuyor yabcak bişii yok
    bizim don gidince zaten sen yazarsın, boğanın buynuzunda sallanan üç delikli don senin mi diye
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ben Bozkurt’un donunun gideceğini düşünmüyorum

Maliyet kaçtı Bozkurt

Ytd

7. Viop teminatlara zam mı gelmiş yüzde 30

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ben Bozkurt’un donunun gideceğini düşünmüyorum

Maliyet kaçtı Bozkurt

Ytd
    Benim için sakın vuruşmaya girme big abi,geçen günkü gibi şanslı olmuyabilürsün, suyu akışına bırak, sen kendini kurtar
    Belki ben Ayasofya abi ye bağış yapmak istiyorumdur, bu ikimizin savaşı araya girme
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 804/1019 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •