Bu memlekette kriz yok diyenler doktora gitsin. Hem ekonomik hem ahlaki hem insanı hem çevresel hem iklimsel her türlü krizin tam ortasındayız.
Ha bir de milleti salak yerine koyarken kendi zekanızı baz almayın ayıp oluyor aqua.
Printable View
Bu memlekette kriz yok diyenler doktora gitsin. Hem ekonomik hem ahlaki hem insanı hem çevresel hem iklimsel her türlü krizin tam ortasındayız.
Ha bir de milleti salak yerine koyarken kendi zekanızı baz almayın ayıp oluyor aqua.
Kriz yok diyenler zaten herşeyi tozpembe gören, tüm sorunları görmezden gelen, hiçbir eleştiriye tahammül edemeyenler...
Okumuşta da var, okumamışta da var bu insanlar..
Bir nevi fanatizm aslında..Takım tutar gibi siyaset okuması yapmanın sonucu...
İyi olana iyi, kötü olana kötü demek lazım...
Ben çok uzun süre önce tartışmayı bıraktım bu kesimle.
Cahil adamla futbol, din, siyaset tartışılmaz...Ben de tartışmam...Sizlere de tavsiye ederim.
Forumu seviyorum.Dünya görüşlerimiz farklı olsa da toplum ortalamasının çok üzerinde arkadaşlar var.Her konuda istediğniz yorum-düşünceye ulaşabiliyorsunuz..Yemek tarifinden tut,PC arızasına kadar:)
BIST100 de teknik olarak bakınca 4 defadır 9400 leri test etmişiz.Ama gelen satışlar hep daha yukarıdan karşılanmış.BU LONG-HİSSE adına olumlu bir görüntü...Destek verelim de hisselerimiz GOGOGOGOGO olsun..
Ekonomik kriz umrumda değil çünkü krizden gerçekten etkilenen evine ekmeği götürmekte zorlanan adam krizin gerçek sorumlusunu söylemiyor
Ahlaki ve insani olarak çökmüş vaziyette ve düzelmeside mümkün değil. Benş bozmasın yeter.
O yüzden benden uzak Allaha mı reise mi yakın olacaksa olsun
Sayın ASAP_;
Düşüncelerinizin bir çoğuna katılmakla birlikte esas unsurun başka şeyler olduğunu düşünüyorum.
Bu Bakanlıkta Köy Grup Tarım Merkezleri (K.G.T.M.) açıldı zamanında sonra Tarım Danışmanları alındı. Bu arkadaşlarımız hep köylerde hizmet verdiler. Büro yok, oda yok, internet yok, diğer köylere gidebilmek için araç yok yakıt yok neyse bu liste uzar gider.
Mühendisi çiftçiye hizmetkar, muhtara eleman ettiler. Statüsü kalmadı mühendisin. Bir de hizmet etmeyen mühendisleri kendilerine şikayet etmelerini isteyen, bu amaçla cep telefonunu veren politikacıları ve de bürokratları eklerseniz durumun vehameti daha net anlaşılır. İtibarsızlığın resmidir bu. Daha çok yazacak şey var ama duyan kim? :Sad:
Ahlakş siyasi ekonomik çöküşün rn güzel açıklamalarını deniz hoca bugün yazmış
Kimsenin itiraz edebileceği bir durum yok amq bir kesime bunu anlatmak mümkün değil o yüzden bırakın sürünsünler
https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post6724896