Dolar güçsüzken büyük Türkiye..dolar güçlüyken dış mihraklar operasyon çekiyor..iyi tuttu bu hikaye..:)
Printable View
Merkez brüt döviz rezervi. 89.2milyar dolar. Net rezervi ne kadar acaba. Arkadaşlar yanlış görmüşüm. Rezerv 89.2 imiş. Özür dilerim. Yanlış yazmıştım. Yazıyı ondan düzelttim.
Post truth donem deniyor yasadigimiz doneme.acacak olursam nesnel hakitatlerin belirli bir konu üzerinde kamuoyu belirlemede duygulardan ve kisisel kanaatlerden daha az etkilemesi durumudur. herkes kendi gerceklerini seciyor ve yasiyor, sosyal medyada kendi gruplarinda ve haber kanallarinda kendi gerceklerini secmekte.
Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
!işbank 3,7140-37480 marja bakın ne iş anlamadım
Aşağidan alırim yukaridan satarim her halukarda dolar artsada dussede zarar yazmam diyo
Amerika dünyanın en alçak ülkesidir ve dünyada barışın tesis edilebilmesi için abd'nin yıkılması gerekir. Ancak, yukarıda alıntılanan ifadeyi söyleyen mantar beyinlinin göz(t)üne aşağıdaki grafik girsin.Alıntı:
AMERİKA GİBİ BİR ÜLKEYE BÖYLE BİR CEVABI VERMEK İÇİN BÜYÜK DEVLET OLMAK GEREKİRDÜNYA BANKASI, IMF GİBİ ABD KURULUŞLARINA BORCUNUN OLMAMASIDÖVİZ REZERVİNE SAHİP OLMAN GEREKİRTÜRKİYE BÜYÜK VE BAĞIMSIZ DEVLET OLDU
https://assets.weforum.org/editor/eu...7OUb46CHho.png