Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bu akşam Bloomberg TV'de Işık Ökte'yi seyreden var mı.
    Dolar için biraz daha düşebilir ama ben dolar satmam dedi...yada ben öyle anladım.
    Yatırım için Kraliçe ve cumhuriyet altını öneriyor...
    evet aynen oyle dedi ,cumhuriyet altını fiziki alıp saklama sorunu var..

3.7530 noktasi onemli..bu nokta kirilir ise uste dogru 3.7690 noktasi gorulebilir..
    altta ise 3.7370 noktasi var, ben bugun yine pozisyon acmayip izlemeyi tercih ediyorum..ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kafamda dünkü Erdoğan-Trump telefon görüşmesinin kamuya yansıtılan kısmı değil satır aralarında ya da hatta altında yatan "şey"ler...

Görüşmeyle ilgili olarak Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ne denilmişti:

" Trump,Türk Amerikan güçleri arasında bir çatışma riskini engellemek için Türkiye'nin ihtiyatlı davranmasını istedi.."

Malum Suriye'nin Kuzeyinde, haritanın sol kısmında Kürtlerin Akdeniz'e çıkmasını engelleyen Hatay ilimiz var.

Bir de meşhur Fırat nehri...

Afrin denen ve şu anki harekatın geçtiği bölge, Fırat Kalkanı ile Kürtlerden temizlenen bölgeyle Hatay sınırı arasında kalmakta.

Burada ordumuz tarafından yapılan harekata ABD Rusya halen bir şey dememekte.

Ancakkkk...

Eğer buradaki işimiz biterse, Erdoğan Menbiç (Münbiç) ve de Suriye sınırımızın 600 kilometrelik Fıratın Doğu kısmında da temizliğe başlarsa....

İş de o zaman ABD nin 10 gün önce ilan ettiği 30.000 kişilik Kürt sınır birliğinin kurulduğu ve anlaşılan ABD tarafından desteklenecek bir Kürt kantonunun (devletinin şu bu) kurulacağı bölgede, Beyaz Sarayın bence dün daha şimdiden "aman ha" diye uyardığı bölgeye gelinecek...

O zaman olacakları gün gelince görürüz.

Eğer o arada Erdoğan bir şekilde Suriye sınırını tümden Kürtlerden temizleme düşüncesinden vazgeçmezse....

Dolar grafikleri , dolar analizleri ne derse desin o gün gelince dolar kurunu düşünmek dahi istemiyorum.

(Yukardaki haritada Yeşiller TSK hakimiyeti altındaki, sarılar ise PYD hakimiyeti altındaki bölgeyi göstermekte)

4. Dunya bitik dolardan rahatsiz olmaya baslamis

5. Lagarde Mnuchin'in “zayıf dolar†sözüne açıklık getirmesi çağrısında bulundu.

http://www.bloomberght.com/haberler/...isinda-bulundu

6.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Lagarde Mnuchin'in “zayıf dolar†sözüne açıklık getirmesi çağrısında bulundu.

http://www.bloomberght.com/haberler/...isinda-bulundu
    Onemli bu rahatsizlik baslamis.
    Abd guclu enflasyon verileri yaklasmis olabilir.
    Dolar bu hizla duserse piyasalari cok bozar

7. bu germenler, 2000 li yıllardaki hatalarından ders almış gibiler bu kez.

8. Asagidaki bir vatandaşın görüşleridir. Halkin Algi bozukluğu yaşadığının orneklerinden sadece biridir. Umit falan kalmıyor ulke adina.

AMERİKA GİBİ BİR ÜLKEYE BÖYLE BİR CEVABI VERMEK İÇİN BÜYÜK DEVLET OLMAK GEREKİRDÜNYA BANKASI, IMF GİBİ ABD KURULUŞLARINA BORCUNUN OLMAMASIDÖVİZ REZERVİNE SAHİP OLMAN GEREKİRTÜRKİYE BÜYÜK VE BAĞIMSIZ DEVLET OLDU

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •