Mt izinde , telefonu açmıyor , başka mt ilgilenmiyor , şubeye gittin ,ekran dondu (saat11-12 arası,12 yi gectimi ,geçmiş olsun)
Bir kere vakıf tan yaptirmistim , şubede ekran dondu , son dk döviz e döndürdüm ,
Yüklü meblalarda zarar çok olabilir
DDKKM de eger dolarin getirisi faizi gecerse sana ayni dolarini veriyorlar kur farki alim satim farkiyla ugrasmiyorsun
Peki KKM de vade sonunda eger dolar getirisi daha yuksekse o zaman dolarin karsiligi olan TL yi hesabina yatiriyorlar ama bu Merkez Bankasi kurundanmi oluyor? Yani kisi vade sonunda dolara donmek isterse alis/satis farkindan zarara girme ihtimali varmidir?
Yapi Kredi cebe bakiyorum KKM yok DDKKM var. Her bankanin KKM sunma zorunlulugu yok heralde?
O zaman iki gün önce MT ne gidip durumu anlattıkdan sonra neler yapılabileceğini konuşmak gerekir. Aslında haklısın. Çünkü aksilik bizden kaynaklanmadı deyip işin içinden çıkabilirler. Tam net hatırlamıyorum ama MT sine eğer haber vermezsek ne olur? gibilerinden bir soru sormuştum. O zaman otamatik uzar gibi bir cevap vermişti sanki. Ama dediğim gibi net hatırlamıyorum.
Egeduk bilirsin ziraat bankası şubeleri çok kalabalık olur. Hele merkezde ise. Bir de P.tesi günleri ana baba günü gibi oluyor. Eğer bir fırsatını bulursam P.tesi günü gidip banka ile görüşeceğim. Kafamdaki soru işareti DDKM limitini Merkez Bankası mı belirliyor? İş bankası MT sine göre öyle. Eğer öyle ise bankalar kendi kafalarına göre mi hareket ediyor? Asıl mesele bu. Para taşıma işine de bakalım ne cevap verecekler? Büyük ihtimal olumsuz olacak ama yine de soracağım.