Sayfa 806/1003 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şimdi 100 EUR karşılığı DDKKM hesabı açtım.
    Mobilden.
    Yanlış anlamalara meydan vermemek için tekrar belirteyim. İş bankası MT si dolar için 770.000 tl miktarın Merkez Bankası tarafından belirlendiği söylendi. Yapılacak iş basit. Çalıştığınız bankaya sormak. Teyit etmek açısından da iyi olur.

2. Arkadaşlar DDKM hesabı açanlar v.s banka adı verirse iyi olur. Emekli insanız gider sorarız. Eğer farklılıklar varsa bankaya gider durumu anlatırız. Ben yaptım diyorsunuz ama Hangi bankada? MT si olay bizim dışımızda deyince bir şey diyemiyorsunuz. Ve arkadan ekliyor bir bakarsınız yarın bu da değişebilir diyor.

3. Kuveytturk den bugun yaptim
    hesapda su kadar olacak su tarihte olacak diye bir sart yok
    92 gun icin %35 + %3 prim
    Bugun baska bankadan nakit cektim Kuveytturk e yatirdim 92 gunluk bagladim

Denizbank doviz fonu vardi onuda bugun bozdurdum 14.30 da yaptigim icin t2 valor dediler sali gunu gidip nakit cekip onuda Kuveytturk de ayni sekilde 92 gunluk %35 + %3 prim ile bagliyacagim

boyle bir imkan varken fonda durmaya gerek yok dolar artarsa %3 luk prim var yaklasik fon kadar getirisi olur ama olurda doviz faiz kadar artmaz ise 3 ay icerisinde o zaman balli kaymak

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar DDKM hesabı açanlar v.s banka adı verirse iyi olur. Emekli insanız gider sorarız. Eğer farklılıklar varsa bankaya gider durumu anlatırız. Ben yaptım diyorsunuz ama Hangi bankada? MT si olay bizim dışımızda deyince bir şey diyemiyorsunuz. Ve arkadan ekliyor bir bakarsınız yarın bu da değişebilir diyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kuveytturk den bugun yaptim

Denizbank doviz fonu vardi onuda bugun bozdurdum 14.30 da yaptigim icin t2 valor dediler sali gunu gidip nakit cekip onuda Kuveytturk de ayni sekilde 92 gunluk %35 + %3 prim ile bagliyacagim

boyle bir imkan varken fonda durmaya gerek yok dolar artarsa %3 luk prim var yaklasik fon kadar getirisi olur ama olurda doviz faiz kadar artmaz ise 3 ay icerisinde o zaman balli kaymak
    Çok enterasan İlk finansbank'a gitmiştim, sonra vakıfbanka gittim. Ki; oradaki arkadaşlar çalıştığım kişilerdi. İki banka da ,başka bankadan dolar çekip burada DDKM açılmıyor dediler. Bir şey daha Ben Merkez Bankası'nı aradım. Ve orada bir arkadaş ile görüştüm. Dediği 31 mart 2024 de hesapta olan bakiye ile DDKM yapabilirsiniz şeklindeydi. Yani sadece o gün baz alınmıştı. Ama aklıma gelip de miktar olayını sormadım. Yalnız işbankası böyle konularda çok hassasdır.

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kuveytturk den bugun yaptim

Halkbank 6 aydan az yapmıyor DDKMyi .Siz yapabilmişsiniz 3 ay için

Yanlış anlamalara meydan vermemek için tekrar belirteyim. İş bankası MT si dolar için 770.000 tl miktarın Merkez Bankası tarafından belirlendiği söylendi. Yapılacak iş basit. Çalıştığınız bankaya sormak. Teyit etmek açısından da iyi olur.

100 EUR karşılığı DDKKM açtım bugün.
    Daha neyi teyit edeceğim.

7. Arkadaşlar, Aralık 2023 'de usd bazlı dibs almışmış. Bunlar hazinenin çıkardığı kupon ödemeli iç borç senedi. Usd ile alınıp satılıyor. Bunu bozup DDKKM yapabilir muyuz acaba? Teşekkürler
    'Piyasa analizi sadece kendi pozisyonunu empoze etmektir' Şant Manukyan

8. Qnb bana gore calisilacak en son banka
    bugun ddkkm yaptigim para 2021 yilindan beri Qnb de bosta duran hatta uzun zamandir giris yapmadigim icin internet subesi bile kapanmis
    extre almaya gitmistim subede extreye imza atacak kisi yok diye veremediler bende madem extre veremiyorsunuz o zaman yarina nakit ayarlayin cekeyim dedim ve bugun gittim cektim
    QNB de su var bunu biliyorum DDKKM yapman icin paranin 31 mart oncesinde hesabinda olmasi gerekiyor
    Mt dun oyle soylemisti qnb de kalan 50.000 + 25.000 seklinde 2 hesap idi
    50binde ddkkm yapalim isterseniz ama 25bin e olmaz cunku alt limti 50.000 diye soyledi
    Qnb de bu limti var ama diger bankalarda yok
    ben alt limit yok diyorum . Egeduk ekran goruntusu atiyor daha nasil teyit istiyorsun

Çok enterasan İlk finansbank'a gitmiştim, sonra vakıfbanka gittim. Ki; oradaki arkadaşlar çalıştığım kişilerdi. İki banka da ,başka bankadan dolar çekip burada DDKM açılmıyor dediler. Bir şey daha Ben Merkez Bankası'nı aradım. Ve orada bir arkadaş ile görüştüm. Dediği 31 mart 2024 de hesapta olan bakiye ile DDKM yapabilirsiniz şeklindeydi. Yani sadece o gün baz alınmıştı. Ama aklıma gelip de miktar olayını sormadım. Yalnız işbankası böyle konularda çok hassasdır.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 806/1003 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •