Ben 29 mart 2024 de usd alýrken d.d.kkm yapma ihtimalim yoktu, bir karar çýkar ve d.d.kkm yapabilirim öngörüsüyle usd ye döndüm.Fakat önemli olan, 31 mart 2024 tarihi ve öncesinde döviz tevdiat ve/veya döviz bazlý katýlým fonunda olmak deðil sadece. Þu an d.d.kkm yapacaksanýz, 31 mart 2024 ve öncesindeki dövi tevdiat ve/veya döviz bazlý katýlým fonu hesabýnýzda ne kadar bakiye kaldýðý önemli .Ancak o kalan bakiye kadar d.d.kkm yapabilirsiniz.Benim sorunum PAL FON a geçtiðim için d.d.kkm yapamayacak olmam.Banka bunu savunuyor.PAL FON bir katýlým fonu ise banka beni yanýltarak benim d.d.kkm ye geçmeme engel oluyor, eðer bir katýlým fonu deðilse de bu fonu almama sebep olarak beni gene yanýltmýþ oluyor.Bu durumda insan nasýl güvenmeli banka ve banka müþteri temsilcisine .Uðramýþ olduðum zarar umurlarýnda bile deðil.Hiç bir zaman da olmaz.Onlar kendi finansal öngörü ve politikalarýna göre iþlem yaptýrmanýn yolunu çok güzel bir þekilde açýyorlar.Yani banka ve müþteri ayný anda kazanmýyor malesef. Mudi kaybedecek banka kazanacak.Ben yýllardýr sadece bunu gördüm ve yaþadým.

Yer Ýmleri