dolar bilgisayar oyununa döndü level 1 level 2 level 3 level 4 level 5 ! her level arası müzik molası !!
Printable View
dolar bilgisayar oyununa döndü level 1 level 2 level 3 level 4 level 5 ! her level arası müzik molası !!
Sayın rxpu, Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir, biraz daha zorlarlarsa o çıkışlar katlanarak devam eder ki buna dünya yüzünde dayanabilecek bir bankacılık sistemi yoktur. Siz hala eski olmaz olmamalı dediğiniz fikirlerinizde ısrarcımısınız ? Unutmamanız gereken, bu kişilerin bugüne kadar yaptıkları her yanlış ileride yapabileceklerinin de teminatıdır.
Çekilebilecek fiziki döviz daha önce de söylediğim gibi DTH miktarının %5'ini geçemez zira var olan likidite en fazla zorlama ile o kadar. Hep tekrar ediyorum ama DTH'ların karşılığı firmaların döviz borcuna karşılık bilançolarındaki bir satırdan ibaret.
Olmayan bir şeyi nasıl çekip te bankacılık sistemini batıracağız?. Bu aşamaya gelmeden belki DTH'ın %2-3'ü fiziki çekilmeye başlandığında zaten bankalar ödeme yapmamaya başlayacaktır. Orada sistemsel bir kilit var bilmem anlatabiliyor muyum?
Arkadaşlar çok şamata yapıyorsunuz, bahçede bu kadar gürültü varken külliyede huzurumu kaçırıyorsunuz. Dağılın , yoksa erkan-ı maliyeyi toplantıya çağırırım. Yeter yahu nedir bu dolarcılık oyunundan çektiğimiz. Birazda sikkecilik oynayın. :))
Yani şimdi bankaya gideceğim ve tabi 1-2 gün önceden haber vereceğim ve şu kadar dövizimi çekeceğim diyeceğim ve banka ` NAYIR NOLAMAZ vermiyoruz diyecek ` Ve ben ve diğer benim gibi düşünenler bankadan dövizlerini alamayacak ve sizin SİSTEMSEL KİLİT dediğiniz şey SİSTEMSEL İFLASI beraberinde getirmeyecek öylemi ? Neyse ben 2 yıldır söyledim durdum sizde iyi niyetinizle ve tabiki de AKLIN yolu hesabı olmaz dediniz hadi hayırlısı bakalım.