ölü kedi bazen ,zıplar bazen sıçrar, ..
Printable View
ölü kedi bazen ,zıplar bazen sıçrar, ..
Bizim bıçaklar 2 yönlü keser.Short veya long(ek hisse)...Son 2 yıl işi bilmeyenin en fazla kazandığı yıl oldu.Ama artık durum başka.HERİF bunun farkında ve her türlü oyunu oynayacak..Bakın ,endeks bu kadar düşerken çoğu hisse %40 düştü...
Öğretmenler odasında f/k konuşuluyor..Hastane personeli odasında temettü analizi yapılıyor..:)
Alın size rekor bilançolu AKBNK...SAĞLAM RESETLEME BEKLERİM..4 milyon borsacının 2 milyonu kanımca 2 yılda bu işi bırakır.
EREĞLİyi alacağım fiyat 28-29 dur..bunu 43 iken de dedim...Tok alıcıyım..bir teknik-analiz (emtia ve sp500)yaptım orayı gösterdi..belkide gelmez..yolu açık olsun...ama oraya gelirse agresif alırım.vade HAZİRAN 2023
2023 benim açımdan güzel başladı..uygun zamanda (alırsam paylaşırım) tüm nakitimle hisse alımı yapıp 12 ay bekleyeceğim...
6 lokomotif hisse adayım var...Kanımca seçimden önce alım hedefine gelirler..
Hisse işi illizyondur..VİOB da 2 ay ömrü olacaklar rüzgarın arkadan esmesiyle oluşan 2 yıllık güvenle yılların piyasacısı gibi konuşurlar...
Bu arada, bu gün yazdım vadeli poz. gece seansında ve yarın kapatırım-kapatıyorum..Yarın tamamen flat olurum..
sizin aradığınız şey karlılık, temettü değil.
arena temettü veriyor. açın hisseyi bir inceleyin.
eukyo temettü veriyor, açın hisseyi bir inceleyin. şurdan 3-5 kişi toplansak kağıdı uzaya götürürüz.
karlılık geliyorsa ve uzun vade elinizde tutuyorsanız kağıdı, temettü de o dediğiniz fiyat hareketi de geliyor peşinden zaten.
en babalardan tüpraş yıllarca temettü dağıttı. pandemide 124ten 65e düştü anca bu sene rekor kar edince toparladı kendini.
önemli olan karlılık ve temiz patron, temettü değil.
Sayın bigshort
Hangi yöne girdiniz?
tevekkeli atalar boşa dememiş "her koyun kendi bacağından asılır."
yazar geçerim. umurumda olmaz.
maacit baba ; laki bir iki grafit at da yolumuzu bulalım diyordun. 26 ocakta 17:45 de ben buraya bist 30 grafiği gönderdiydim, ona baktın mıydı ?
Bigsort gelmiş yarın artı olma ihtimali yüksek
"Acımadı ki" gibi yazı olmuş. :oleyo: