Hedef portföy.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Info kendi payını 9.8 fiyattan geri alım yapmış , 9.48 ile taban kapamış. Yatırım tavsiyesi değildir diye not düşselermiş[emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akçay da şimdi temettücülere kafayı takmışo yolları iyi kötü aşındırmış biri bu sayfaya girmez, soruyu da görmez ki cevaplasın
misal son 3 yılda herhangi bir düzgün temettü kağıdı alan adamın maliyeti sıfıra epey yaklaşmıştır. bakın fiyat artışından hiç bahsetmiyorum. hiç trade falan yapmadan aldın ve yattın. sadece gelen temettüler sermayeyi epey amorti etmiştir.
efendim enflasyon var vs diye düşünen olabilir. ben yatırdığım paranın geri dönüşünü bilirim. maliyet sıfır olup hisse bana kalınca hiç önemi yok. 1 milyon tl portföy yıllık 70- 80 bin temettü ödese gayet güzel gelir. zaten 1 milyona ev neyim almak hayal oldu.
böyle günlerde bunları yazmak zor. onu da biliyorum. çoğu kişi hadi be sen de deyip geçer. ama arkadaşlar hafta sonu sakin kafayla bir inceleyin derim naçizane.
trade işi yalan. bir parmak bal verir gönderirler. çoğu zaman onu da vermezler.
kağıt ismi vermek zor oluyor. bugün enjsa en fazla dayak yiyen kağıdım oldu. maliyet 15. anadolu sigorta da sağlam dayak yedi. maliyetim 6.
trade yapsam kesinlikle bu paraları kazanamazdım.
hele ki portföyümde en ağırlıklı kağıt bir gıda hissesi. yarın tavana satış yazsam tavandan alırlar ve de bu fiyatlar tarih olur. kağıt sattığım yerden %2 bile gevşemez.
cümleten iyi akşamlar.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri