ölü kedi bazen ,zýplar bazen sýçrar, ..
ölü kedi bazen ,zýplar bazen sýçrar, ..
Bizim býçaklar 2 yönlü keser.Short veya long(ek hisse)...Son 2 yýl iþi bilmeyenin en fazla kazandýðý yýl oldu.Ama artýk durum baþka.HERÝF bunun farkýnda ve her türlü oyunu oynayacak..Bakýn ,endeks bu kadar düþerken çoðu hisse %40 düþtü...
Öðretmenler odasýnda f/k konuþuluyor..Hastane personeli odasýnda temettü analizi yapýlýyor..
Alýn size rekor bilançolu AKBNK...SAÐLAM RESETLEME BEKLERÝM..4 milyon borsacýnýn 2 milyonu kanýmca 2 yýlda bu iþi býrakýr.
EREÐLÝyi alacaðým fiyat 28-29 dur..bunu 43 iken de dedim...Tok alýcýyým..bir teknik-analiz (emtia ve sp500)yaptým orayý gösterdi..belkide gelmez..yolu açýk olsun...ama oraya gelirse agresif alýrým.vade HAZÝRAN 2023
2023 benim açýmdan güzel baþladý..uygun zamanda (alýrsam paylaþýrým) tüm nakitimle hisse alýmý yapýp 12 ay bekleyeceðim...
6 lokomotif hisse adayým var...Kanýmca seçimden önce alým hedefine gelirler..
Hisse iþi illizyondur..VÝOB da 2 ay ömrü olacaklar rüzgarýn arkadan esmesiyle oluþan 2 yýllýk güvenle yýllarýn piyasacýsý gibi konuþurlar...
Bu arada, bu gün yazdým vadeli poz. gece seansýnda ve yarýn kapatýrým-kapatýyorum..Yarýn tamamen flat olurum..
Son düzenleme : ABKA; 01-02-2023 saat: 19:49.
sizin aradýðýnýz þey karlýlýk, temettü deðil.
arena temettü veriyor. açýn hisseyi bir inceleyin.
eukyo temettü veriyor, açýn hisseyi bir inceleyin. þurdan 3-5 kiþi toplansak kaðýdý uzaya götürürüz.
karlýlýk geliyorsa ve uzun vade elinizde tutuyorsanýz kaðýdý, temettü de o dediðiniz fiyat hareketi de geliyor peþinden zaten.
en babalardan tüpraþ yýllarca temettü daðýttý. pandemide 124ten 65e düþtü anca bu sene rekor kar edince toparladý kendini.
önemli olan karlýlýk ve temiz patron, temettü deðil.
Sayýn bigshort
Hangi yöne girdiniz?
tevekkeli atalar boþa dememiþ "her koyun kendi bacaðýndan asýlýr."
yazar geçerim. umurumda olmaz.
audentes Fortuna iuvat
maacit baba ; laki bir iki grafit at da yolumuzu bulalým diyordun. 26 ocakta 17:45 de ben buraya bist 30 grafiði gönderdiydim, ona baktýn mýydý ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bigsort gelmiþ yarýn artý olma ihtimali yüksek
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
"Acýmadý ki" gibi yazý olmuþ.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri