Printable View
Gübre de tabanda kaç lot var arkadaşlar...iyi hacim oldu bunda
3000 lotta bana giydirdi tabandan gübref:drunk:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 açmıyor mu başkaları gelene kadar sıkılırsın yok onun kafası başka... gundiyle ettim kavganın tadı kimsede yok... dolar bazlı bir %25 çıksa endeks çıkar karabatağım ortaya... ben demedim mi düşmesi imkansız dedim diye...
Alıntı: Originally Posted by Vallis 3000 lotta bana giydirdi tabandan gübref:drunk: Bugün aldıysan şu dakikalarda kurtulabilir gübre.... viop30 da poz açabildin mi
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Gübre de tabanda kaç lot var arkadaşlar...iyi hacim oldu bunda 4 MİLYON LOT VAR..AMA 15 DAKİKA önce taban çözüldü..tekrar taban olup 4-5 milyon koyuyorlar... aldıkça 4-5 milyona tamamlıyorlar.
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bugün aldıysan şu dakikalarda kurtulabilir gübre.... viop30 da poz açabildin mi Az önce taban kalkarken aldım. Viopta poz açmak aklıma gelmedi o anda.
Alıntı: Originally Posted by ABKA 4 MİLYON LOT VAR..AMA 15 DAKİKA önce taban çözüldü..tekrar taban olup 4-5 milyon koyuyorlar... aldıkça 4-5 milyona tamamlıyorlar. Teşekkürler... açıldığını bilmiyordum..
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Teşekkürler... açıldığını bilmiyordum.. Ben açtım boka battım:kahkah: