Gübre de tabanda kaç lot var arkadaşlar...iyi hacim oldu bunda
3000 lotta bana giydirdi tabandan gübref
Originally Posted by ayhan53 açmıyor mu başkaları gelene kadar sıkılırsın yok onun kafası başka... gundiyle ettim kavganın tadı kimsede yok... dolar bazlı bir %25 çıksa endeks çıkar karabatağım ortaya... ben demedim mi düşmesi imkansız dedim diye...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Vallis 3000 lotta bana giydirdi tabandan gübref Bugün aldıysan şu dakikalarda kurtulabilir gübre.... viop30 da poz açabildin mi
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Gübre de tabanda kaç lot var arkadaşlar...iyi hacim oldu bunda 4 MİLYON LOT VAR..AMA 15 DAKİKA önce taban çözüldü..tekrar taban olup 4-5 milyon koyuyorlar... aldıkça 4-5 milyona tamamlıyorlar.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Bugün aldıysan şu dakikalarda kurtulabilir gübre.... viop30 da poz açabildin mi Az önce taban kalkarken aldım. Viopta poz açmak aklıma gelmedi o anda.
Originally Posted by ABKA 4 MİLYON LOT VAR..AMA 15 DAKİKA önce taban çözüldü..tekrar taban olup 4-5 milyon koyuyorlar... aldıkça 4-5 milyona tamamlıyorlar. Teşekkürler... açıldığını bilmiyordum..
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Teşekkürler... açıldığını bilmiyordum.. Ben açtım boka battım
Forum Rules
Yer İmleri