Sen düştükçe ben de seni her gün az da olsa topluyorum...
Bakalım nereye kadar düşeceksin...
Printable View
Sen düştükçe ben de seni her gün az da olsa topluyorum...
Bakalım nereye kadar düşeceksin...
Otelin açılmasına sayılı gün kalmış. Şu hareketlere bak…
Sabah gelen KAP....
Divan Talya Otelimizin yeniden yapımı ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi ile ilgili olarak ilk defa 21.08.2023 tarihli özel durum açıklamamızda ve son olarak 22.05.2024 tarihli faaliyet raporumuzda yer verilen; 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile otel inşaatı için verilen inşaat ruhsatının iptali talebi ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Muratpaşa Belediye Başkanlığı aleyhinde açılan ve Şirketmizce müdahil olunan davada; Antalya İdare Mahkemesi tarafından kısmen kabul kısmen red kararı verilerek; 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının iptali talebinin reddine; 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile bu plana bağlı inşaat ruhsatının iptal talebinin ise kabulüne oyçokluğu ile karar verildiği bilgisi edinilmiş olup, karar henüz Şirketimize tebliğ edilmemiştir.
İlk derece mahkemesi tarafından verilen söz konusu karar kesin nitelikte olmayıp karara karşı bir üst derece mahkemesinde istinaf yolu açıktır. Şirketimiz tarafından sürdürülmekte olan inşaat faaliyetleri, söz konusu hukuki sürecin ilerleyen aşamalarındaki gelişmelere göre netleşecektir.
Konuya ilişkin gelişmeler konunun önemine göre özel durum açıklaması ve/veya faaliyet raporlarımız aracılığıyla yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
Buyur buradan yak ....
:notr::(
Otel bitmiş, gelen habere bak. Dalga mı geçiyorlar senelerdir bizimle ben anlayamıyorum
Konuyla ilgili yatırımcı ilişkileri veya herhangi bir sağlam kaynaktan bilgi alışverişi yapabilen var mı?
İnşaat duracak mı vs???
Dostlar herkese selamlar
Öncelikle bu haberi kimse beklemiyordu.
İnşaatın bitmesi dolayısıyla Belediye mecburen yapı Ruhsatı verecek. Herhangi bir yıkım kararı da beklemiyorum.
Yalnız istinaf en az 5 6 ay sürecektir diye düşünüyorum.
Böyle zamanlarda hissenize sahip çıkılması gerekiyor. Umarım farklı görüşleri ve düşünceleri olanlar da bir kaç kelam ederler. Saygılarımla
Yatırım tavsiyesi değildir
Değer olarak çok uygun yerlerde bence mahkeme kararını çok fazla takmayın orta uzun vade toplayın derim.
Senelerimi verdim şu otel açılıcak da değerine gelicek diye ama şu son dakika olan imar problemi gerçekten beni çok yıldırdı.
Senelerini vermiş insanlardan biri olarak o 1 sene daha gerçekten gözümde 10+ sene gibi duruyor. Gerçekten beni yaşlandırdı. Özellikle bu yaz sonuna doğru her şey düzelicek derken gelen bu haberle beraber çok yoruldum. Portföyümde en büyük 2.pozisyonum ve %300+ kârda olmama rağmen kâr zarar hesabı yaptığımda beni çok mutsuz ediyor. Ama bu saatten sonra satamam tabii orası da ayrı…
86 maliyetle 4 senedir bekliyorum ve her geçen yıl üstüne koyarak gittiği kesin. Fakat buna güvenerek plan yapılmazmış, defalarca hayal kırıklığı yarattı. Alıp unuttuğum bir arsa gözüyle bakıyorum artık. Doğrusu her şahlandığında 2x 3x görünce satıp en az %50 çakılana kadar sabırla bekleyip alttan almakmış. Nerde bizde o şans, cesaret... Bi satayım akşamına tavan olur KAP atar namussuzlar. Çok pis bir tahtacı var çok...
Sözde kardayız ama kurt kışı geçirir, yediği ayazı unutmaz misali... 🤬
Borsa genel olarak çok yorucu oldu, şu lanet günlük tek tavan kısıtlaması geleli hiçbir kağıdın tadı kalmadı. En önemli haberler gelse bile kağıt gidemiyor bir şekilde sıkışıp kan kaybediyor. Para kazanmak için çift tavan şart ki ateşi sönmeden gidebilsin kağıt. Şu an belki de çok daha yukarılarda bekliyor olabilirdik.
en kotu haberde geldi..bundan dah kotusu yapilan insaatin yikildi haberi... oda olmayacagina gore bu sevilerden hisse almayan hic bir yerden almasin
Tahtacı düşür bakalım nereye kadar düşüreceksin sana 1 lot geri vermem...
Her düşüşte topluyorum azar azar haberin olsun
Benim sinirlerim Çelikten...😘
Milyon dolarlık yatırım, yaşlı bir amcamızın manzarası kapandı diye durduruldu. 5 sene boyunca bu günleri bekle, olanlara bir bakın.
İnanılmaz bir olay...
Son 1 ay % -18.85...
Çok can sıkıcı...
Bende açıkçası her derin düşüşte topluyorum.
Birçok beklentisi olan bir kağıt nasıl bu kadar ezilir anlam veremiyorum...
Endeks rekorlar kırıldığında eziliyordu şimdi endeksle paralel eziliyor...
Bilanço açıklandı...
Düşünceleriniz neler?
İnşaat başlaması için karar gelmeli yoksa iş zor gibi duruyor.
Blancosu önemli değil
Yt.tv değil
Sagliklar
Endeks 9200 lere doğru yol alıyor...
Maalt a ona eşlik edip 750 lere sanki gidiyor. Ytd
Otele müdür atandı yine -%5yedik.
Bakalım nereye kadar böyle devam edecek. Ben açıkçası sürekli toplamaya çalışıyorum. Şuan ki fiyatı hakkında düşüncelerinizi merak ettim var mı belirtmek isteyen...?
Tahsisli fiyati 826.suan ki fiyatı 755 sanırım bedava artık buralardan da topluyorum seni ya beraber zirvelerde koşacağız yada beraber büyük batacagiz 🥰
Tam 1 yıl önce 826 TL'den 1200m.TL para yatırılmıştı.Bu parayı %50-55 faizle bankaya yatırmış olsalardı şu andaki maliyeti birim başına 1400-1500 TL'ye denk gelirdi.Yani şimdiki fiyatlar gerçekten oldukça uzak.YTD
Sayın projektör 62 düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Ben de inanmazdım bu fiyatlara geleceğini.. bakalım ne kadar sürecek...
Arkadaşlar bir sorum Olacak Tahsisliden aldıklarını satabilirler mi?
Şirketimiz'in Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.09.2023 tarihli Kararı ile, Koç Holding A.Ş'den, ihraç edilecek payların Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesabına geçtiği tarihten itibaren en az 1 yıl süreyle Borsa'da satılmayacağı ve Borsa'da satılması sonucunu doğuracak işlemlerde bulunulmayacağı hususunda taahhüt alınması şartıyla olumlu karşılanan ve toplam satış hasılatı yaklaşık 1.350.000.000-TL olacak tahsisli sermaye artırımı kapsamında, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde nihai satış fiyatının belirlenebilmesi için Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuru yapılmıştır.
Çok teşekkür ederim Sayın laylow..
Bu arada endeks -%2.25 bizim essek + %5🤭
Ne istinafı bitti, ne inşaatı, ne davası…
Neler kaçırdık, nelerin arkasından baktık.
5-6 sene oldu eski otelden beri taşıyorum şirketi ama hammmmallllıkk üstüne hammallık…
Gerçekten tam bir sınav verdirdi bana. Senelerini verdikten sonra arka komşunun manzarası kapandı diye milyon dolarlık imar, inşaat, yürütme durdurulunca sonucu beklemekten de vazgeçemiyorsun. Şirket zaten gördüğü yerden %100 düşmüş.
Ben gerçekten bu olayı anlamıyorum ve inanılmaz yoruldum. Bu saatten sonra 600-700 milyon dolar pdsi olsa ne, olmasa ne…
Allah benim gibi senelerini vermiş yatırımcılara sabır versin.
Sayın laylow
Hiç bir şey sonsuza kadar çıkmayacağı gibi sonsuza kadar da inmeyecek.
Taşıdığınız zaman süreci içinde ki taşıma maliyeti yüzünden bu haklı isyanı gayet doğal buluyorum.
Ama bir kaç yıl içinde gerçekten sabreden yatırımcılara çok güzel para kazandırma potansiyeli var.
Ytd
Onda hem fikiriz fakat yaşanılanlar gerçekten büyük bahtsızlık.
Geçen hafta otelin fotolarını attı bir abim; hali görseniz gerçekten çok üzülürsünüz. Sona gelinmiş harika bir proje resmen atıl bir duruma düşmüş. Böyle bir yatırım, turizm sektöründe ve neredeyse en önemlisi Koç Holding bünyesinde olan bu projeyi böyle atıl bir duruma sokmak hem turizm bakanlığının, hem Koç Holding'in çok büyük bir eksikliği...
Sonra anlatırlar cari açık cart curt...
Büyük rezillik.
Sayın laylow gerçekten Bu haberi kimse beklemiyordu.
İnşaatın bitmesi dolayısıyla Belediye mecburen yapı Ruhsatı verecektir.
Yalnız istinaf en az 6 ay sürecektir diye düşünüyorum.
Umarım yanlış birsey söylemiyorum.
Eğer konuya daha hakim birisi varsa düşüncelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.
Ytd
Hukuk departmanının tek bir doğru hamlesi yok.
Kamera şakası gibi bir olay.
Belediye kararı var, dava açıyorlar. Sonuç böyle olacağı zaten belli.
Yemin ederim kamera şakasına alıyorlar bizi ya böyle bir saçmalık olamaz.
yatirimci iliskileri ile konustugumda;
1/1000 lik imar plani askıya ciktiginda kimse itirazda bulunmamiş...kesinlesmis olan imar planina mahkeme olmaz diye biliyorum ama ne hikmetse dava acimiş bir kere...konya bölge mahkemeden döner dönmesinede bu itiraz eden kisiye iyi bir maddi manevi davasi acilmazsa sirkete hakkimi helal etmem