Sayfa 405/412 İlkİlk ... 305355395403404405406407 ... SonSon
Arama sonucu : 3295 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1.  Alıntı Originally Posted by Varm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir sorum Olacak Tahsisliden aldıklarını satabilirler mi?
    Şirketimiz'in Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.09.2023 tarihli Kararı ile, Koç Holding A.Ş'den, ihraç edilecek payların Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesabına geçtiği tarihten itibaren en az 1 yıl süreyle Borsa'da satılmayacağı ve Borsa'da satılması sonucunu doğuracak işlemlerde bulunulmayacağı hususunda taahhüt alınması şartıyla olumlu karşılanan ve toplam satış hasılatı yaklaşık 1.350.000.000-TL olacak tahsisli sermaye artırımı kapsamında, Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde nihai satış fiyatının belirlenebilmesi için Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuru yapılmıştır.

2. Çok teşekkür ederim Sayın laylow..
    Bu arada endeks -%2.25 bizim essek + %5🤭

3. Ne istinafı bitti, ne inşaatı, ne davası…

Neler kaçırdık, nelerin arkasından baktık.

5-6 sene oldu eski otelden beri taşıyorum şirketi ama hammmmallllıkk üstüne hammallık…

Gerçekten tam bir sınav verdirdi bana. Senelerini verdikten sonra arka komşunun manzarası kapandı diye milyon dolarlık imar, inşaat, yürütme durdurulunca sonucu beklemekten de vazgeçemiyorsun. Şirket zaten gördüğü yerden %100 düşmüş.

Ben gerçekten bu olayı anlamıyorum ve inanılmaz yoruldum. Bu saatten sonra 600-700 milyon dolar pdsi olsa ne, olmasa ne…

Allah benim gibi senelerini vermiş yatırımcılara sabır versin.

4. Sayın laylow
    Hiç bir şey sonsuza kadar çıkmayacağı gibi sonsuza kadar da inmeyecek.

Taşıdığınız zaman süreci içinde ki taşıma maliyeti yüzünden bu haklı isyanı gayet doğal buluyorum.

Ama bir kaç yıl içinde gerçekten sabreden yatırımcılara çok güzel para kazandırma potansiyeli var.
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Varm Yazıyı Oku
    Sayın laylow
    Hiç bir şey sonsuza kadar çıkmayacağı gibi sonsuza kadar da inmeyecek.

Taşıdığınız zaman süreci içinde ki taşıma maliyeti yüzünden bu haklı isyanı gayet doğal buluyorum.

Ama bir kaç yıl içinde gerçekten sabreden yatırımcılara çok güzel para kazandırma potansiyeli var.
    Ytd
    Onda hem fikiriz fakat yaşanılanlar gerçekten büyük bahtsızlık.

Geçen hafta otelin fotolarını attı bir abim; hali görseniz gerçekten çok üzülürsünüz. Sona gelinmiş harika bir proje resmen atıl bir duruma düşmüş. Böyle bir yatırım, turizm sektöründe ve neredeyse en önemlisi Koç Holding bünyesinde olan bu projeyi böyle atıl bir duruma sokmak hem turizm bakanlığının, hem Koç Holding'in çok büyük bir eksikliği...

Sonra anlatırlar cari açık cart curt...

Büyük rezillik.

6. Sayın laylow gerçekten Bu haberi kimse beklemiyordu.
    İnşaatın bitmesi dolayısıyla Belediye mecburen yapı Ruhsatı verecektir.
    Yalnız istinaf en az 6 ay sürecektir diye düşünüyorum.
    Umarım yanlış birsey söylemiyorum.
    Eğer konuya daha hakim birisi varsa düşüncelerini bizimle paylaşırsa sevinirim.
    Ytd

7. Hukuk departmanının tek bir doğru hamlesi yok.

Kamera şakası gibi bir olay.

Belediye kararı var, dava açıyorlar. Sonuç böyle olacağı zaten belli.

Yemin ederim kamera şakasına alıyorlar bizi ya böyle bir saçmalık olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Hukuk departmanının tek bir doğru hamlesi yok.

Kamera şakası gibi bir olay.

Belediye kararı var, dava açıyorlar. Sonuç böyle olacağı zaten belli.

Yemin ederim kamera şakasına alıyorlar bizi ya böyle bir saçmalık olamaz.
    yatirimci iliskileri ile konustugumda;
    1/1000 lik imar plani askıya ciktiginda kimse itirazda bulunmamiş...kesinlesmis olan imar planina mahkeme olmaz diye biliyorum ama ne hikmetse dava acimiş bir kere...konya bölge mahkemeden döner dönmesinede bu itiraz eden kisiye iyi bir maddi manevi davasi acilmazsa sirkete hakkimi helal etmem

Sayfa 405/412 İlkİlk ... 305355395403404405406407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •