Eral bey yine alkışı hak etti [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Printable View
GPG beklediğimiz hareketler bunlar. Böyle bir günde güzel. Tebrikler Eral bey [emoji122][emoji122][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tcd hisseleri -0.60 civarı kapatmış, büyük düşüş olacağını sanmıyorum - 200 mk civarı düşüş olabilir ama belli de olmaz.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse portföyü dışındaki para ile belki de artı da yapabilirler inş. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet kabaca bir rakam zaten bizimkisi evvelsi gün 1.20 artı yapmışken 1.77 geldi, artışı belli olmuyor ons tarafında long iseler hala orası hafif artıda, 250 civarı zararı ben olağan kabul ederim. Bakalım artık SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bendeki fon isim ve oranlari
% sel oranlar fon adi
8,07% Deniz fon DLY
57,68% Deniz fon DBP
23,71% GB fon GPI
10,59% GB fon GPF
Yorum alabilirim, tavsiye degil de yorumlar....
Sn.Kartal,
Hazırladığınız tablonuzu openoffice calc ile şeklinde kaydettim flash belleğe attım.
Ancak
Son Fiyatı Brüt Tutarı Net Tutar Net Kâr/Zarar Kâr/Zarar Oranı Toplam İçindeki Oranı Gün Sayısı Günlük Ortalama Kazanç Kümülatif Oran
Başlıkları hata vermeye başladı
Bu haneler şöyle görünüyor.
#AD?
Mesela son fiyat bölümünü tıkladığımda şu hayatı veriyor.
=ıferror(__xludf.dummyfunction("QUERY(SPLIT(QUERY( IMPORTHTML(""https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=""&A3, ""list"", 4), ""SELECT * LIMIT 1 OFFSET G110""),""(TL)""),""SELECT Col2"")");1,27868)
Bir sorunmu var.Tabloyu openoffice calc'a aktarınca işlermi karıştı?
Arkadaşlar faizler düştükçe getirilerde düştü, bir arayış içindeyim.
Şu anda portföyün büyük bir kısmını fotodaki fonda (YBL) değerlendiriyorum. Az miktarda GPG ve TCD var. Ben ne yapmalıyım başka bir fona geçmek istiyorum YBL ye göre biraz daha iyi getiri olsun istiyorum. Ne bileyim OBP gibi veya başka bir fon da olabilir ama risk fazla olmamalı.
Ne yapmalıyım sizce?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1c5f2e12fa.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi size tuhaf gelecek belki ama
Ben tabloyu google da açınca da kullanmayı beceremedim.
Kopya oluştur diyorum nerede oluşturayım diyor
Bilgisayarı seçiyorum bilgisayar yok diyor.
Yahu bilgisayar burda diyecemde dahada sormuyorki nerde diye
Anlamadım gitti.
O kadarda çok teknoloji özürlü değilimdir ama:kmk:
TEFAS sitesini açınca gelen getiri grafiğine göre geçen 1 yılda 24,13.le en fazla PPFler kazandırmış.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YFV
Son dönem çok iyi gitti.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tefaş fon grupları ortalamasına göre gösteriyor en çok kazananları. Yanlış bence ve insanları yanlış yönlendiren bir durum.
Risksiz olduğu için para piyasası fonları ortalaması genelde 20 civarı, ama mesela değişken fonları ortalaması 18 diye az kazandırdı gösteriyor. Ama değişken içinde 60 getiren de var eksi 10 getiren de var.
Yani seçici değilim sadece şemsiye fon türünü seçerim diyorsan para piyasası ppf daha çok kazandı zannediyorsun ama seçim yapıp takip edeceksen değişken-hisse gruplarından en iyileri seçmelisin.