Sayfa 403/1000 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hocam olay zaten internetten fonların son fiyatını çekerek başlıyor. internet olmayınca nasıl çalışsın ?
    Yok fonun son fiyatını gerekirse ben manuel olarak gireyim diyorum.
    Maksat kademeli olarak aldığımız her fon bölümünün o güne kadarki net getirisini günlük takip etmek.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Maksat kademeli olarak aldığımız her fon bölümünün o güne kadarki net getirisini günlük takip etmek.
    Otomatik istiyordunuz manuele döndünüz üstadım

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Otomatik istiyordunuz manuele döndünüz üstadım

Otomatik gayet güzel tabiki.
    Ama internet bağlantısı olmayan ortamlarda flashta çalışır belki dedimdi, olmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tamam o zaman, Excel veya calc'a aktardığınız tabloda, son fiyat sütununu elle doldurursanız, gerisi çalışır.Tabi en sağdaki yatırımcı sayısı, fon toplam değeri vs de çalışmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by investor35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar faizler düştükçe getirilerde düştü, bir arayış içindeyim.

Şu anda portföyün büyük bir kısmını fotodaki fonda (YBL) değerlendiriyorum. Az miktarda GPG ve TCD var. Ben ne yapmalıyım başka bir fona geçmek istiyorum YBL ye göre biraz daha iyi getiri olsun istiyorum. Ne bileyim OBP gibi veya başka bir fon da olabilir ama risk fazla olmamalı.

Ne yapmalıyım sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    GPG ve TCD'nin performansından memnunsanız onların YBL ağırlığını azaltıp diğerlerini artırabilirsiniz. Hazır elinizde fon varken neden yeni bir arayış içerisindeniz ?

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Tamam o zaman, Excel veya calc'a aktardığınız tabloda, son fiyat sütununu elle doldurursanız, gerisi çalışır.Tabi en sağdaki yatırımcı sayısı, fon toplam değeri vs de çalışmaz.
    Olsun, benim tek istediğim günlük olarak o güne kadarki net getiri ne durumda onu kontrol etmek.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Olsun, benim tek istediğim günlük olarak o güne kadarki net getiri ne durumda onu kontrol etmek.
    Google E-tablo telefonda bile açılabiliyor. Çevrimdışı çalışma seçeneğide var. PC'de çalışacaksanız Chrome yüklü olması gerekiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    GPG ve TCD'nin performansından memnunsanız onların YBL ağırlığını azaltıp diğerlerini artırabilirsiniz. Hazır elinizde fon varken neden yeni bir arayış içerisindeniz ?

GPG ve TCD (özellikle TCD) riskli gördüğüm için elimdeki miktar eser miktarda. Daha az riskli ama YBL den daha iyi getirisi olan bir fon arayışındayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 403/1000 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •