https://invst.ly/ro9m2
saatlik
verdiği tepkiden sonra yine aşşağı salmış
demekki satıcılar hala güçlü
tabi bence.
Printable View
https://invst.ly/ro9m2
saatlik
verdiği tepkiden sonra yine aşşağı salmış
demekki satıcılar hala güçlü
tabi bence.
Birde swap çıktı.
Hiçmi rahat bir günümüz olmayacak yahu?
Yabancının ilk sattığı şey borsadır o yüzden banka satıyorlar..Karton da değişen birşey yok sanki kent bfren tavan tavan giderken Buda tavan tavan gitmiş gibi onlar kadar düşüyor
Cevabı çok basit değil mi dolar çıkacak zaten adam niye satsın
Bilançocu yeni yetmeler neredeler ? Artist artist yazıyorlardı. Neydi o demisaş mıydı adı neydi, naber bebe öğrenmeye başladın mı borsayı ? Dur dur daha çok şey öğretecekler sen ve senin gibilere.
Tepki de vermeyecek anlaşılan...altin aldı başını gidiyor borsada gereksiz stres çekiyoruz,al altin unut gitsin en kotu koşulda bile bunlardan iyi gidiyo
bistin potansiyeli en yuksek kagitlarindan ...840 dan verdiklerimi 580-90 lardan yerine koydum...elhamdurullah...
bilancoyu bekliyorum...felaket tellalarina duyrulur...trade yaomasini bilmeyen bebelere de slm olsun :)))
Forumda hasta çook. Nasıl bir psikolojiye sahip arkadaş.
Valla ben 798 ortalama ile verdim. Sonrasında ne aldııım, ne sattım[emoji16][emoji16][emoji16]
Elin dün ki bebeleri hissenin kuruşuna kadar zirvesinden satııp en dibinden yerine koyarak en baba algolara bile taş çıkartırken sen ki 10+ yıllık kaşarlı kartoncu aşağıdan veriyorsun sayın dostum, cık cık cıkkk hiç yakıştıramadım. Demek ki daha yememiz gereken çok fırın ekmek var bizim.
Patrona ve yedi sülalesine bol bol selam söyleyecek Adam lazım mı[emoji3] İşin şakası, zararda olan arkadaşlar inşallah zararlarını en yakın zamanda çıkarırlar.. Ama Ünal kansızdır, vampir dir...
Ya karışmayayım yazmayayım diyorum ama yalandan ve yalancıdan hiç haz etmiyorum. Daha düne kadar beni, serkalgo yu engelleyip yazdıklarımızı da artık okumuyordu![emoji16]
simdi sole bi durum var...
sign out yapinca yani cikis olunca hesap caciklarin emgellendigini gormuyor...ta ki sign in yapinca mesaja cevap icin o zaman yazilariniz uzaya karisio ...Baska kapaklik binsorunuz varsa memnuniuetle iletebilirim....nasilda yakistirmislar kendilerine cacigi da alinmis buyuk trader lar :)))
Hayırdır yahu fiyatlar spekülasyonla balon olurken kerameti temel analiz, bilanço, esg cart curt gibi şeylerde gören kamiller sırra kadem basmışlar ?? Neredesiniz lo çıkın yine cak cak edin endamınızı görelim. Borsaya ilk defa giren acemi milletinde vebaline girdiniz. Sizi gidi iş bilmez kamiller sizi....
Bilanço gelince tekrar değerlendirme yaparız bugün de sattıklarımdan yerine koyduklarım oldu 599 lardan .. Borsa %15 düştü kartn %30 artı aynı dönemlerde.
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi hedef fiyatim vardi..o yuzden satmadım ve cok pismanim ama bu çok olumlu konuşanların vebale girdiğine inaniyorum...eger satmiyorum diyip satıyorlar ise milleti kandırmaktan başka bisey değil...eden bulur eger kotu niyetli yapiliyorsa
Ünal ve yedi sülalesi 10 yıllık tatil paralarını çıkartı. Tatlı tatlı! Yeni üye uzun vadeli yatırımcılara Allah sabır versin...
Kendi adıma 450 den alıp güzelleme yaptığım için vebalimden mutluyum aldığım süreden 15 günde bekletti yani sonra yazmadım hala karda eğer bana inanan olmuşsa sattığımda yazdığımı saymıyorum Twitter da da yazdım %45 ni verdiğimde 800 lerden.
Hee bu arada borsa çöktü biz hala kardayız düşünüp yazmakta fayda var
Belki 500 den satıp 800 leri kös kös izleyenlere alım fırsatı verir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mavi mi Siyah mı Yeşil mi ?
Bakalım patlayan balon nerede son bulacak, halen oldukça primli. Yeniler dikkatli olsun, bakmasınlar burada gazlayıp gözleyenlere.
Faizler artmaz ise 2018 de yaşadığımız krizin bin beteri yolda.
https://i.hizliresim.com/r4vq0z.png
Sevgili Sertol İyi niyetinizden şüphem yok lakin gördüğünüz gibi maalesef çok üzüldüm ama zaman beni haklı çıkardı bu kağıdın bedel sizden başka hiçbir beklentisi yok bilanço gelse ne olur 500 milyon gelse ne olur adamlar çaldıktan sonra hiçbir bereketi olmaz ve gerçekten de olmuyor da
Ne kadar çaldıklarını göreceğiz bilançoda, eğer varsa.. Örneğin şu an kurdan 10 milyon tl den fazla kar yazdı.
Dediğim gibi gelsin bakalım bilanço, beklentiden düşük gelirse size hak veririm hürmetler.
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak bakalım 2018 bilanço da karı 5 kat arttırınca ne olmuş sevgili kardeşim. Bilanço falan diyorsun da o dediğin likit ve temettü verimi yüksek sahibi dürüst olan şirketlerde iş yapar. Böyle kriz ortamlarında onlar bile iş yapmaz. Acemisin tamam ama tecrübelerden ders almalısın, yok illa bizim milletin genel huyu olan müsibeti yaşayıp tecrübe edeceğim diyorsan bil ki borsa da portföyünü geliştirmek adına asla fark yaratamazsın.
Sistematik riskler artiyor maalesef
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herkesi kendi gibi görürmüş insan.. 18 karı sonrası 300 den 400 yapmış 2019 sonuna doğru, hemde kur krizi yaraları sarılmamışken rally başlamamışken
.. Sakın periyotları karıştırıp cevap yazmayasın 18 karı 19 un başlarında gelir kaptan, yükselmesi zaman almış diyebilirsin ama düşmemiş.. maalesef senin adına üzülüyorum hatanı kabul etmiyor kendini geliştrmiyorsun yinede bol kazançlar dilerim. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki kardeşim, senin gibilere laf anlatmaya çalışmakla kabahati biz işliyoruz.
Ben 815 den verdiğim hisseleri daha fazla alarak bugün yerine koydum tabandan 549 dan he yarını beklesek belki yine taban olabilir daha aşağıdan maliyetlenme şansım olabilirdi ama borsa da dibi bulmak çok zordur yani kimseye dip den mal vermezler 15 lot satmıştım 815 den sonra Burva da 71 den alıp 85900 vermiştim o 15 lotu 25 lot olarak geri aldım
çok ******** bir hisseymişsin.adi tabandan başını kaldıramıyor...
Öyledir maalesef
Tavan tavan gidenleri umursamaz ama
Taban taban gelenleri çok sever
Geçmişinde böyledir bunun
Dolar bazlı 2013 zirvesinden grafiğe bakarsak (185 Usd) güzel bir düşen takoz kırılımı mevcut, şu anda onay için düştüyse no problem. Ama yok ben düşmeye devam edeceğim derse, patronun gözünü toprak doyursun derim. Ytd
Halka açık olmayan 140 bin lot satışa konu edilme amaçlı borsaya kote başvurusu geldi. Geçmiş olsun
https://www.kap.org.tr/Bildirim/866031
birtek bu haber eksikti,bu haberin geleceğini bilenler sattı.peki ne olacak bu işin sonu?
nerde yazıyor 140 bin lot diye ben göremedim