Yıllardır beklenen tavan serisi süreci içinde olan hissenin sayfası cenaze evi gibi, sanırım para mutluluk, neşe getirmiyor [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllardır beklenen tavan serisi süreci içinde olan hissenin sayfası cenaze evi gibi, sanırım para mutluluk, neşe getirmiyor [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fisek fisek))
timing is crucial
nasibimizde kartondan ekmek yemek varmis....
kisa zamanda yuzde yuz yapti masallah...on yildir bekleyen arkadaslar da son iki yilki patron alimini muhakkak takip edip hareketin zamaninin yaklastigini anlamis olmalilar ..
ben gorevimi yaptim...Herkes burda patrona sallarken...amerika mevzularini ti ye alirken...7/24 calismayi sallamazken...Kartonun bilancosunun guzel gelecegini vs hakkinda yormlarda bulundum...
ama kumarcilarla dolu oldugunu gorunce yazilarimi azaltip bloklama yaptim o sahislari...
algimla oynanmasina izin veremem ne yazik ki...
Ben kartonla devam ediyorum...mart ayinda aldim ve portdoyumunde en fazla agirligi bu hissede..
Arkadaşlar Kartonsan da üretim yılbaşına kadar kapalı gişe.Ben izmit te fabrikanın yakınında yaşıyorum ve fabrikada iyi görevlerde çalışan arkadaşlarım var.Salgın sürecinde İzmit te hiç durmayan tek fabrika.Dövizdeki artış karlılığına karlılık katıyor.Yıllık hissenin artış miktarına bakarsanız daha önünde ne kadar yol olduğunu görürsünüz zaten.Herkese bol kazançlar.
sn. kasvet verdiniz mi hepsini.. 800 lerden çıkacağım demiştiniz..
Yer İmleri