Sayfa 386/865 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 6918 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Yıllardır beklenen tavan serisi süreci içinde olan hissenin sayfası cenaze evi gibi, sanırım para mutluluk, neşe getirmiyor [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Yıllardır beklenen tavan serisi süreci içinde olan hissenin sayfası cenaze evi gibi, sanırım para mutluluk, neşe getirmiyor [emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    fisek fisek ))

timing is crucial

nasibimizde kartondan ekmek yemek varmis....

kisa zamanda yuzde yuz yapti masallah...on yildir bekleyen arkadaslar da son iki yilki patron alimini muhakkak takip edip hareketin zamaninin yaklastigini anlamis olmalilar ..

ben gorevimi yaptim...Herkes burda patrona sallarken...amerika mevzularini ti ye alirken...7/24 calismayi sallamazken...Kartonun bilancosunun guzel gelecegini vs hakkinda yormlarda bulundum...

ama kumarcilarla dolu oldugunu gorunce yazilarimi azaltip bloklama yaptim o sahislari...

algimla oynanmasina izin veremem ne yazik ki...

Ben kartonla devam ediyorum...mart ayinda aldim ve portdoyumunde en fazla agirligi bu hissede..

3. Arkadaşlar Kartonsan da üretim yılbaşına kadar kapalı gişe.Ben izmit te fabrikanın yakınında yaşıyorum ve fabrikada iyi görevlerde çalışan arkadaşlarım var.Salgın sürecinde İzmit te hiç durmayan tek fabrika.Dövizdeki artış karlılığına karlılık katıyor.Yıllık hissenin artış miktarına bakarsanız daha önünde ne kadar yol olduğunu görürsünüz zaten.Herkese bol kazançlar.

4.  Alıntı Originally Posted by burc41 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Kartonsan da üretim yılbaşına kadar kapalı gişe.Ben izmit te fabrikanın yakınında yaşıyorum ve fabrikada iyi görevlerde çalışan arkadaşlarım var.Salgın sürecinde İzmit te hiç durmayan tek fabrika.Dövizdeki artış karlılığına karlılık katıyor.Yıllık hissenin artış miktarına bakarsanız daha önünde ne kadar yol olduğunu görürsünüz zaten.Herkese bol kazançlar.
    Tskler...Bu krizi firsata donusturcek nadir sirketlerden...

10 yildir pandemi yoktu artik pandemi ve yeni dunya duzeni var...

hersey cok daha farkli olacak...

Ben malimi marttan beri tasiyorum...2021 marta kadar da satmayacagim...

İyi seanslar olsun...

5. sn. kasvet verdiniz mi hepsini.. 800 lerden çıkacağım demiştiniz..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    sn. kasvet verdiniz mi hepsini.. 800 lerden çıkacağım demiştiniz..
    ustad tavan olanlardan arada paylasman mumkunmu

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    ustad tavan olanlardan arada paylasman mumkunmu
    bfren, kent dahil çoğu tavan bozdu şu an..

8.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    bfren, kent dahil çoğu tavan bozdu şu an..
    Devre kesiciler devrede

Sayfa 386/865 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •