Tahmıncı agabey, tamammıyız artık agabey..
Printable View
Tahmıncı agabey, tamammıyız artık agabey..
bu hisse konutta kdv indiriminden muafmı tutulmuş acep:))
Şu 95 i gösterse de ben de biraz daha rahatlasam. Çok sıkıldım artık şu lanet hisseden:vk:
Sn. Şekerli, 0.95 nedir en azından hedef 0.99 ya da 1.00 olmalı bir de bunun köpüğü var hadi diyelim 1.10.. dümdüz gitmez al satlarla karı katlamak da mümkün.. ya da stop yapıp speğin elini öpüp sakaryanın doğusuna çekiliriz. Yani geniş olalım hafif siklet olan biziz 50 milyon lot ile işlem yapan büyük abiler düşünsün. Tek tuşla tak maldayız tak nakitiz. Bu kadar basit.. biz speğe spek bize imreniyor. Spek iyi para kaptırıyorsun bu arada.. elini çok belli ediyorsun.. hareketlerini öngörmek mümkün.. A1, Bank Of uyumlu değil.. üst kademe satış alt kademe alış çok ucuz iş.. insan bunlar mı tahta yapıcılar diyip uff puf söyleniyor.. acemisin kabul et.. böyle olmaz :) :) :)
Sn. GP nin yazdığı gibi 4 TL de radara girmiş durumda şimdilik görüntüsü yok sadece sesi geliyor.. neden olmasın! Borsada fiyat hedefi koymak çok güç.. bir bilançoyla değişir her şey.. gerisi patrona kalmış, hisseleri topladığında hiç affetmez 2 ye de sürer 4 e de sürer. Limit koymayalım. :) :) :)
-Bir hisse veya poz alırken her zaman şunu düşünün. Bana buradan ekmek yedirirler mi? Aslanlar kocaman zürafayı savaşarak indirmiş oturmuşlar yemeye, ben de bu sofradan pay alayım diyorsun...-
Kürşad Bucak
-Ancak sinirlerimizi kontrol ettiğimiz sürece yeriz.. zürafanın tamamına ortak olmaya psikolojimiz elvermez, zayıflık gösterdiğimizde sofradan kovarlar.. bazen çok açken ve diğerleri zürafayı afiyetle götürürken geri durmayı bilmek gerekir ki sofradan kovulmayasın..-
Tahminci..
Adam 2 yıllık plan yapmış.. gün gün planlamış.. önce yüzde 400.. sonra yatırımcı 2 yıl bedelli olmaz dediğinde yüzde yüz.. nominal altına gelmez dediğinde nominal altı.. bedelliye yüzde 50 para yatırmış adam onu çıkartma derdinde.. alsa kağıdı taşısa 1.60 a o yüzde 50 çıkmaz.. planlar yapmış şu gün 0.98 tek tuş 0.93.. yapışanlar silkelensin benim maliyetim düşsün.. şimdi diyoruz ki sen 2 yıl plan yaptın, ben de sabah kalktım bir de baktım KLGYO bedelli yapmış hisse de yerlerde sürünüyor hadi alayım buradan.. deli para kazanayım.. yedirirler mi? Elbette hayır.. lotları sayarlar.. aracılara bakarlar seni dökene kadar beklerler.. ha iki yıl ha üç yıl fark etmez.. sana yedirmezler.. görünmez olursan o ayrı.. aracı kurumun da pozisyonunu gammazlamazsa belki bir şansın olur.. ya da sabrınla ve kurgunla ayakta kalabilen yüzde 10 içindeysen.. hak etti bu da yesin derler.. diğer türlü patron kağıtlarında ekmek yedirmezler.. YTD
bu 7 milyar kayıtlı sermaye tavanı neyin nesi arkadaşlar :D fiyat nominalın üstüne çıkınca okkalı bir bedelli daha mı geliyor yoksa?
Konutta kdv indirimi olacak diye gyo ların hepsi gitmiş bu gitmiyor:))
Hani bazıları gibi çok primli desek oda değil.
Kasada para yok desek oda değil.
Faiz indirimi geliyor.Zira enflasyon çok fazla:))
Faiz indirimi olunca herkeş evlere saldıracak fiyatlar çok ucuz.
Neden gitmiyor yahu.Bir lira olsa yeter oysa şimdilik.
Günaydın sn Tahminci; 100K baki kalanları okutmaya çalışıyorum. İki kademe yukarı 2 kademe aşağı gelirse bekleme 2 kademe giderse ekime pozisyondayım, zaten onların maliyeti 92-93 olmamış varsayacağım. Bu arada alsat veya sat al sebebim Amerikanın faiz kararı, bu şerefliler bunu kullanıyor olabilir. Dün bir borsacı da bloomberg te borsanın normalde 3000 olması lazım dedi, Kafam iyice karıştı ancak %50-50 nakit ve hissedeyim. Klgyo da hisselerimin %35-40 ını oluşturuyor. Normalde 6-7 aydır 35-40.000 zararım var. Hisselerimi fonda tutsam veya kur korumalı da zararım sıfırlanmıştı. Gayretimle şuan 18.000 civarı zararım var. Şerefli Garanti ye de güvendik nasılsa 12 üstüne atmak zorunda diye..O da süründürmekten beter etti. İnanın 20-25 yıllık borsacıyım. Bu kadar nefret ettiğim dönem olmamıştır.:vk: Bol kazançlar dilerim herkese:rules:
Dün seans biter bitmez 18.11 itibarı ile mayın döşemeye başladım.A 101 önüme döşemiş nasıl oluyorsa bu iş:))
Sn. Şekerli, piyasanın kötü olduğu bir gün gidecek, stoplu devam.. o kafama mal çakarsa ben de onun kafasına çakarım :) sakin..
YTD
La boomm:))
Benimkiler bekliyor bence daha değil, daha kayanın arkasında sadece şapkasını gördüm şapkaya ateş edip yerimi belli etmem, birazdan kafasını görürüm.. :) :) :)
KİLER GAYRİMENKUL AV KULUBÜ vatana millete hayırlı olsun :) :) :)
Bi ara başını gördüm geri soktu içeri bekliyorum.. :) :) :)
Valla dediğim gibi 1.11 altı için topla topla topla
A1 CAPITAL - BANK OF.. hisseli harikalar kumpanyası..
:) :)
Yok yok Sn. Şekerli, gerilla harbi yapıyoruz biz.. bi oradayız bi burada.. görünmez olan biziz.. Onları görüyorum A1 den satıp BANK OF dan alıyorlar.. 0.92-0.93 maliyetlileri tutuyorum kafalarına çakmak için.. siz de hazır bekleyin gelirse aşağılardan fırsatlara bakarsınız alım için.. YTD
Bugün tahtanın duruşunu beğendim.. bunu yazdım diye tahtayı bozmazlar inşallah YTD.
Şu hissede tek korkum.. karanlık oda operasyonu.. onun ne stopu var ne de başka bir emniyeti.. her şey büyük sermaye için ayarlanmış.. karanlık oda karanlık.. YTD
Haydi geçmiş olsun.. ümit fakirin ekmeği seviyesinden kapandı.. 0.96
Ben seans içi gözümle gördükten sonra atış yapmayı planlıyorum. Ciddi nişan aldım bekliyorum.. indireceğim.. :) :) :)
Endeks düşerken.. puslu bir IMKB gününde.. o koşmaya başladığında ve nefesi tükendiğinde indireceğim.. :) :) :)
İyi plan mı? Nasıl!
Şaka bir yana bu adamlardan para kazanmak hobim olmaya başladı.. YTD